Mooie site, grote keuze en tot mijn verrassing in cadeauverpakking Verzonden zonder te vragen. Zo ontzettend attent. Kan verder nog niets zeggen over het horloge want mijn man is 16 september jarig, dus het is nog niet zover. Dat kan ik eventueel later laten weten.
Beste Antoinette, Dankjewel voor je mooie review. Nu maar hopen dat je man straks blij is met het door jou met zorg uitgezochte horloge. Veel plezier met geven en alvast gefeliciteerd! Vriendelijke groet, Trea Klantenservice Treasure Juwelier
Snelle levering, mooie producten!
Dankjewel Yvonne voor je mooie review. Fijn dat je onze levering en producten zo waardeert! Hartelijke groet, Najiha Klantenservice Treasure Juwelier
Heb nu voor de derde keer wat gekocht hier en altijd super service
Al drie keer raak! Dat is nog eens goed nieuws Jerry. Dankjewel voor je aardige review. Op naar de vierde keer 😉! Een tip: maak de volgende keer een account aan voordat je bestelt. Dan spaar je automatisch voor korting bij een daarop volgende bestelling. Dat maakt het nog leuker om bij ons te bestellen 😊. Hartelijke groet, Najiha Klantenservice Treasure Juwelier
Mijn mooie hanger was snel geleverd. Bij zinzi zelf was het niet meer voorradig, hier wel!
na mijn e-mail over het niet ontvangen hebben van de afgebeelde cadeau verpakking werd ik gebeld en kreeg alsnog een Zinzi verpakking toegestuurd beetje jammer dat je hier een email voor moet sturen en deze niet gelijk ontvangt. Ook jammer dat het niet de bij behorende verpakking betreft daar ik een Gouden zonnetje heb besteld en een doosje met Zilver erop heb ontvangen ook weer anders dan afgebeeld geen zakje met ritsje maar met lintje.
Hoi Annemiek, Je hebt helemaal gelijk. Bij jouw bestelling zijn inderdaad een paar dingen niet gegaan zoals we het ook zelf graag zouden zien. Daar balen we zelf ook van. Sorry voor het ongemak en het extra werk dat het jou heeft opgeleverd. Hopelijk heb je toch veel plezier van je mooie hanger. Hartelijke groet, Najiha Klantenservice Treasure Juwelier
Eerlijkheid dient mij te zeggen dat ik het cadeau nog steeds niet heb uitgepakt. Ik heb het ruim ante voren besteld en kan het pas de 16 geven. Is een armbandje voor mijn zwangere dochter voor haar nog ongeboren kindje(meisje). Maar de service die online geboden wordt is top. Het is zo leuk ingepakt dat ik het nog niet heb willen uitpakken en ik vertrouw er gewoon op dat het helemaal goed zit met het prachtige armbandje.
Beste Silvia, Dank voor de mooie review! Een goede voorbereiding is het halve werk 😉. Sterkte met de laatste loodjes (zowel voor moeder als dochter) en straks veel plezier met geven! Hartelijke groet, Najiha Klantenservice Treasure Juwelier
Het artikel dat wij wensten was helaas niet tijdig leverbaar, maar het op voorraad zijnde alternatief werd met enkele dagen geleverd.
Hoi Willem, Het beste werk is teamwerk 😉! Fijn dat we je toch goed konden helpen. Dankjewel voor je flexibiliteit en veel geluk met de prachtige ketting. Hartelijke groet, Najiha Klantenservice Treasure Juwelier
Vriendelijke mensen aan de telefoon Wordt heel goed geholpen. De sieraden worden heel leuk ingepakt. En wordt veilig verzonden. En het is een hele mooie overzichtelijke site. Het is zeker een aanrader om de site te bezoeken en je kunt de sieraden ook in de winkel bewonderen.
Wat goed Greetje! We zijn blij dat jij blij bent. Dankjewel voor je lieve woorden en natuurlijk veel plezier van je aankoop! Groet, Najiha Klantenservice Treasure Juwelier
Product werd snel geleverd in een mooie verpakking
Hoi Nienke, Dankjewel voor je review. Fijn om te lezen dat we je blij hebben gemaakt met de armband en onze service! Veel draagplezier van de armband! Groeten, Yvonne Klantenservice Treasure Juwelier
Het bestelde witgouden baby armbandje was werkelijk prachtig en ook de gravure zeer mooi en duidelijk. Professionele luxe verpakking.
Dank voor je mooie review Linda! Wij zijn ook zo’n fan van gegraveerde babyarmbandjes! Smelt je toch meteen van weg? Fijn dat jij er ook zo gelukkig mee bent! Veel plezier met geven! Hartelijke groet, Najiha Klantenservice Treasure Juwelier
Retour zending snel terug betaald.
Hoi Harm, Jammer dat de armband niet naar wens was. Maar fijn dat je blij bent met de snelheid van de afwikkeling daarvan. De ketting viel gelukkig wel in de smaak. Mooi dat je over je gehele ervaring bij ons zo tevreden bent. Hartelijke groet, Najiha Klantenservice Treasure Juwelier
Webshop is overzichtelijk en makkelijk in gebruik. De levering is ook netjes en het wordt prachtig verpakt, echt een cadeautje! Ik ben erg tevreden.
Heerlijk om te lezen Manon dat je zo tevreden bent. We vinden het heel belangrijk om online een zo duidelijk mogelijk beeld te schetsen van de werkelijkheid. We zijn dan ook extra blij met jouw review! Hartelijke groet, Najiha Klantenservice Treasure Juwelier
Mooievketting mooi ingepakt. Snelle levereing
Dankjewel voor je aardige review Marleen. We wensen je veel plezier van de ketting! Hartelijke groet, Najiha Klantenservice Treasure Juwelier
Keurig verzorgd ingepakt en nog een geschreven berichtje ! Ga zeker vaker bestellen .
Fijn Petra dat je helemaal tevreden bent over het door jou bestelde armbandje! Veel plezier met geven! Een tip voor als je vaker gaat bestellen is om een account aan te maken. Dan spaar je automatisch bonuspunten t.w.v. 5% van je bestelling. De waarde van die bonuspunten kun je bij het afrekenen van een daarop volgende bestelling eenvoudig als korting inwisselen. Het is maar een idee ;-). Vriendelijke groet, Yvonne Klantenservice Treasure Juwelier
Heb oorbellen van 4,5 mm breedte besteld, maar ze zijn veel smaller, 3 mm maar.
Artikel netjes verpakt en volgende dag geleverd
Van Tiny een tien gekregen! Dankjewel voor je lovende review. Hier worden we natuurlijk heel blij van! Vriendelijke groet, Yvonne Klantenservice Treasure Juwelier
Zou de volgende keer weer hier bestellen. Aanrader.
Ferry, wat fijn dat je zo tevreden bent. Uiteraard hopen we je snel weer eens van dienst te kunnen zijn. Hopelijk was de ontvanger blij met het cadeau! Vriendelijke groet, Yvonne Klantenservice Treasure Juwelier
Van bestelling tot levering alles naar wens.
Dankjewel Wineke voor je lovende woorden! We zijn blij dat we jou hebben kunnen laten stralen! Vriendelijke groet, Yvonne Klantenservice Treasure Juwelier
Zeer tevreden over mijn bestelling en goed contact via de mail. Professioneel verpakt ook.
Beste Tat, Ja wij zijn dol op inpakken! Wat fijn dat we je gelukkig hebben kunnen maken met je bestelling. Bedankt voor je review en veel plezier ermee! Vriendelijke groet, Yvonne Klantenservice Treasure Juwelier
Ik heb al een paar keer een sieraad gekocht en ben heel tevreden.
Marjolein, wat fijn dat je iedere keer weer tevreden bent over ons! We waarderen het heel erg dat je een paar keer bij ons besteld hebt. Uiteraard hopen we je nog vaak van dienst te kunnen zijn! Dank voor je review! Vriendelijke groet, Yvonne Klantenservice Treasure Juwelier
bestel hier altijd voor sieraden top service
Van terugkerende klanten worden we altijd éxtra gelukkig Rana! Wat goed om te lezen dat je wederom helemaal blij bent met je bestelde sieraad. Hopelijk weer tot snel😉! Hartelijke groet, Najiha Klantenservice Treasure Juwelier
Goede service, en een hoog kwaliteit product.
Hai Niels, Fijn dat je onze service en producten zo waardeert. Dankjewel voor je online review! Vriendelijke groet, Najiha Klantenservice Treasure Juwelier
Zeer fijn hoe het contact is verlopen rondom mijn moedermelk sierraad. Het voelt extra persoonlijk doordat ik foto's ontving van het proces hoe mijn moedermelk is verwerkt. En ik ontving daarna letterlijk een cadeautje thuis om uit te pakken. Ondanks dat ik niet fysiek in de winkel ben geweest, voelt de ervaring wel zo.
Beste Cindy, Voor ons is het ook altijd een heel bijzonder moment om een moedermelk sieraad te mogen vullen. Fijn dat we die ervaring hebben kunnen delen en we wensen je natuurlijk alle geluk met je mooie sieraad! Vriendelijke groet, Yvonne Klantenservice Treasure Juwelier
Leuk cadeau besteld. Erg blij mee.
Fijn! Dankjewel voor je 10! Beter kan het niet! We hopen dat je er iemand heel gelukkig mee hebt gemaakt! Vriendelijke groet, Najiha Klantenservice Treasure Juwelier
Ik heb twee 14k gouden hangers besteld en ze kwamen de volgende werkdag in België aan. Beschrijving van items lijkt zeer nauwkeurig, ze zien er prachtig uit. Ik kom in de toekomst zeker terug op de site voor meer bestellingen. Dankuwel, Treasure Juwelier!
Fijn dat je onze site en producten zo waardeert Adela-Victoria! Dankjewel voor je lieve woorden en we hopen je in de toekomst nog een keer te mogen helpen! Vriendelijke groet, Najiha Klantenservice Treasure Juwelier
45 Hilvertshof
Hilversum 1211 ER