Filtre

Kiezen, snel Verzonden in cadeauverpakking

Mooie site, grote keuze en tot mijn verrassing in cadeauverpakking Verzonden zonder te vragen. Zo ontzettend attent. Kan verder nog niets zeggen over het horloge want mijn man is 16 september jarig, dus het is nog niet zover. Dat kan ik eventueel later laten weten.

Prima, zonder meer

Snelle levering, mooie producten!

Heb nu voor de derde keer wat gekocht hier en altijd super service

Mijn mpoie hanger was snel geleverd!

Mijn mooie hanger was snel geleverd. Bij zinzi zelf was het niet meer voorradig, hier wel!

Beetje jammer

na mijn e-mail over het niet ontvangen hebben van de afgebeelde cadeau verpakking werd ik gebeld en kreeg alsnog een Zinzi verpakking toegestuurd beetje jammer dat je hier een email voor moet sturen en deze niet gelijk ontvangt. Ook jammer dat het niet de bij behorende verpakking betreft daar ik een Gouden zonnetje heb besteld en een doosje met Zilver erop heb ontvangen ook weer anders dan afgebeeld geen zakje met ritsje maar met lintje.

Eerlijkheid dient mij te zeggen dat ik het cadeau nog steeds niet heb uitgepakt. Ik heb het ruim ante voren besteld en kan het pas de 16 geven. Is een armbandje voor mijn zwangere dochter voor haar nog ongeboren kindje(meisje). Maar de service die online geboden wordt is top. Het is zo leuk ingepakt dat ik het nog niet heb willen uitpakken en ik vertrouw er gewoon op dat het helemaal goed zit met het prachtige armbandje.

Bij een 'haastklusje' oplossingsgericht meedenken!

Het artikel dat wij wensten was helaas niet tijdig leverbaar, maar het op voorraad zijnde alternatief werd met enkele dagen geleverd.

Vriendelijke mensen aan de telefoon Wordt heel goed geholpen. De sieraden worden heel leuk ingepakt. En wordt veilig verzonden. En het is een hele mooie overzichtelijke site. Het is zeker een aanrader om de site te bezoeken en je kunt de sieraden ook in de winkel bewonderen.

Super snelle levering en mooie verpakking

Product werd snel geleverd in een mooie verpakking

Prachtig (baby) armbandje witgoud

Het bestelde witgouden baby armbandje was werkelijk prachtig en ook de gravure zeer mooi en duidelijk. Professionele luxe verpakking.

Alles netjes afgehandeld

Retour zending snel terug betaald.

Fijne webshop en snel en netjes geleverd

Webshop is overzichtelijk en makkelijk in gebruik. De levering is ook netjes en het wordt prachtig verpakt, echt een cadeautje! Ik ben erg tevreden.

Mooie ketting

Mooievketting mooi ingepakt. Snelle levereing

Prima service !

Keurig verzorgd ingepakt en nog een geschreven berichtje ! Ga zeker vaker bestellen .

Oorbellen zijn veel te smal

Heb oorbellen van 4,5 mm breedte besteld, maar ze zijn veel smaller, 3 mm maar.

Artikel netjes verpakt en volgende dag geleverd

Snelle levering, voldoet aan de verwachting

Zou de volgende keer weer hier bestellen. Aanrader.

Prima.

Van bestelling tot levering alles naar wens.

Tevreden

Zeer tevreden over mijn bestelling en goed contact via de mail. Professioneel verpakt ook.

Mooie kwaliteit en snel geleverd

Ik heb al een paar keer een sieraad gekocht en ben heel tevreden.

top

bestel hier altijd voor sieraden top service

Super goed

Goede service, en een hoog kwaliteit product.

Zeer fijn hoe het contact is verlopen rondom mijn moedermelk sierraad. Het voelt extra persoonlijk doordat ik foto's ontving van het proces hoe mijn moedermelk is verwerkt. En ik ontving daarna letterlijk een cadeautje thuis om uit te pakken. Ondanks dat ik niet fysiek in de winkel ben geweest, voelt de ervaring wel zo.

Leuk cadeau besteld. Erg blij mee.

Heel tevreden

Ik heb twee 14k gouden hangers besteld en ze kwamen de volgende werkdag in België aan. Beschrijving van items lijkt zeer nauwkeurig, ze zien er prachtig uit. Ik kom in de toekomst zeker terug op de site voor meer bestellingen. Dankuwel, Treasure Juwelier!

45 Hilvertshof

Hilversum 1211 ER