Filtre

Verrassend bedrijf

Ik heb een zilveren baby armbandje met naamplaatje besteld. Graveren deden ze gratis en de letters waren mooi gegraveerd. Ook was het heel leuk als cadeautje ingepakt, helemaal klaar om te geven.

Goed, snel en volgens afspraak

Mooi product, levering volgens afspraak. Leuk was de handgeschreven mededeling bij het product.

Kwaliteit en niet duur

Mooie website en goed overzichtelijk. Mooie kwaliteit en precies zoals verwacht. Goede communicatie en mooi verpakt met persoonlijke bericht. Zeer tevreden en kan iedereen aan bevelen.

Betrouwbare shop super aardig en zeer behulpzaam ,goed bereikbaar Heel blij met mijn aankoop

Vlotte levering en prima retourvoorwaarden en mooie cadeau verpakking

Ik heb oorringetjes gekocht voor mijn kleindochter in Canada. Omdat we ze zelf gingen afleveren was het heel prettig te weten dat er een retour clausule is van 60 dagen. Dat gaf rust! De oorbellen vielen goed in de smaak en daarom is ruilen niet nodig. De levering was vlot en het cadeau was heel mooi ingepakt.

Twee keer naam armbandje besteld. Bling bling in een mooi doosje dat weer prachtig ingepakt is. Mooie kwaliteit, netjes gegraveerd en een poetsdoeken erbij. Super blij mee en de bestelling was snel binnen

Echt geweldig

Super aardige vrouw aan de telefoon toen ik vroeg hoe het zat met de speciale tekentjes die ik wil laten ingraveren, bestelling kwam snel binnen en was echt prachtig ingepakt

Ik heb online besteld, hele toegankelijke site, het pakje kwam heel mooi ingepakt binnen, en het sieraad zelf was echt heel erg mooi, ik zou deze winkel zeker aanraden!!!

Perfect!

Fijne online webshop. Veel keus. Ik heb een garmin horloge besteld, betaling middels klarna. De bestelling werd snel verzonden. Het horloge was mooi feestelijk ingepakt. Een aanrader.

Prima tevreden. Prachtige lange ketting

Positief

Erg tevreden

Ik heb voor de 1e keer een kettinkje gekocht bij Treasure juwelier. Na het bestellen heb ik het kettinkje snel ontvangen. Het was een prachtig kettinkje. Daarnaast was het mooi ingepakt en er zat een kaartje bij met een persoonlijke tekst. Dank hiervoor. Ik kom zeker nog een keer terug bij jullie!

Kwaliteitsvol en snel

Grote keuze. 1 van de weinige die beide kanten graveerd. Snel geleverd! Wat wil je nog meer?

Mooi sieraad erg mooi ingepakt.

Erg mooi ingepakt. De tijd van het verzenden en wat op de site staat verschilt wel. Ik vond dat geen probleem maar snap als je op een cadeautje oid zit te wachten dat dat vervelend kan zijn.

Eerste ervaring was goed erg blij mee…;)

Garmin horloge besteld bij jullie … was al een tijdje op zoek naar het horloge .. maar tijdens het zoeken kwam ik toch elke keer op jullie site uit ook kwa vertrouwen en overkomen … dus uiteindelijk besteld .. en dat ging goed en ook snel diskreet geleverd … prima erg blij mee

Was opzoek naar een grote plaatarmband maat 23 cm voor een stevige heren pols. Uitgekomen bij Treasure Juwelier. Kwaliteit stainless steel armband gevonden en via de website besteld. Ik kon de gravure in verschillende lettertype invullen! Armband was snel geleverd, in een mooi doosje en mooi ingepakt in cadeaupapier. Kwaliteit van de armband is uitstekend, en de gravure echt super netjes. Een persoonlijke boodschap van het personeel van Treasure Juwelier maakte het helemaal af. Mijn partner is super blij met zijn plaatarmband met naam van zijn dochter erin, voor zijn 50ste verjaardag. Treasure Juwelier bedankt voor deze super service! Groeten, Annemarie van der Meer

Makkelijk bestelling plaatsen en snel en correct verzonden

Ben goed geholpen

Oorhangers waren niet opvoorraad ,word gelijk gebelt voor andere oplossing. Goede service

Mooie oorbellen voor mijn vrouw

Mooie gouden set oorbellen voor mijn vrouw gekocht. Snelle en correcte levering, goed, mooi verpakt. Groot assortiment! Bestellen en levering gingen perfect! Bedankt!

Loved it

Had a great purchase where the salesperson spoke very comfortably and in detail even on the last hour before closing. Looking forward to next visit

Super vlot en helemaal in orde

Mijn bestelling werd correct geleverd en er werden zelfs prachtige cadeautjes van gemaakt. Ik ben zeer tevreden over mijn bestelling. Zowel de levering als de armbandjes (3) zelf.

Besteld , en de volgende dag keurig uitgepakt in huis

Goede aankoopervaring

Product was zoals op website afgebeeld. Goede communicatie en op tijd geleverd. Zou hier met een gerust hart nog een keer bestellen.

Heel goede zaak

Heb zitten te zoeken naar dit product, en bij deze juwelier gevonden. Besteld en binnen 2 dagen had ik het, zeer snelle levering en ook nog in cadeauverpakking, top

Aanrader

Met mijn armband ben ik blij het is mooi gemaakt en snel bezorgd met door mij gewenste inscriptie.

45 Hilvertshof

Hilversum 1211 ER