Filtre

Fijn geholpen en prima resultaat, mooi als cadeau in ingepakt . Vlotte levering , blije klant .

Hele goede ervaring snelle service en zeer vriedenlijk te wordt gestaan . Super service

Topservice!

Een duur horloge voor 16u besteld, kwam de volgende dag aangetekend binnen. Product was mooi ingepakt en zat een persoonlijk briefje bij. Echt hele goede service, kwaliteit producten en een persoonlijke touch. Ga door met deze fantastische dienstverlening!

Super snelle levering en heel mooi verpakking

Armband was heel discreet en onherkenbaar verpakt. Vlotte ontvangst. Ook een persoonlijk geschreven dankwoord op de factuur. Super tevreden.

Prima product

Heel leuk dat de bestelling netjes ingepakt als kadootje werd geleverd Erg tevreden over de oorbellen

Snelle aflevering en goede service

Na een telefoontje naar medewerkers in Hilversum, gingen ze meteen aan de slag om de naam in een armband te zetten!

Helemaal geweldig

Mijn pakket kwam super snel en in de doos zat een mooi pakje in kado verpakking ik ben super blij en tevreden !!!! TOP JUWELIER !!!!

super

Heel mooi sieraad, en snel en netjes bezorgd.

Goeie service en mooi kwaliteit!

Meerdere keren al besteld zonder problemen, prima levering en heel goed kwaliteit.

De website is duidelijk om een bestelling te gaan doen. Nadien snel bericht van hoe en wat verder. Ook de bezorging en verpakking van het product waren naar tevredenheid. Ga zo door!

Zilveren hanger online besteld en af laten leveren in de winkel. Deze was de volgende dag al binnen.

snel en goed

Alles snel en goed verlopen.

Netjes en snel

Ik was erg blij met de snelle verzending en nogmaals de manier van inpakken. Helaas was de armband niet de juiste maat, maar werd ik gelijk geholpen voor een kleinere maat. Ik heb toen een retourneer formulier ingevuld en ik zou dan het overige bedrag moeten bij betalen. Hier is helaas nooit meer op gereageerd ook na mijn 2de mail. Ik heb de armband toen op niet besteld en mijn geld terug gekregen van de andere bestelling. Uiteindelijk blij mee alleen jammer van mijn tijd.

Mooi product, snelle levering

Via Treasure een hanger kunnen vibden die nergens anders te vinden was. Bestelling en levering verliep vlot

Goede kwaliteit, mooie producten

Goede kwaliteit en mooie producten. Levering is daarnaast ook erg snel en het wordt mooi ingepakt. Erg blij mee!

Fijne goede snelle service

Zelfs een persoonlijke boodschap was toegevoegd! Top, wanneer ik weer iets wil kopen dan kom ik hier zeker terug!

Mooie producten, super snel geleverd!

Mooie armband

Leuke cartier inspired armband, snelle levering en goede prijs! Bandje iets te glad zodat ik hem steeds aan moet trekken. Maar ben er heel blij mee!

Vind het een mooie en fijne website. Heb nu voor de tweede keer iets besteld. Zodra je iets besteld hebt krijg je vrij snel een mail, dat ze het fijn vinden dat je voor Treasure Juwelier hebt gekozen. Je hebt het eigenlijk de volgende dag al in huis. En het is heel leuk ingepakt. Ik ben meer dan te vreden en kan het andere mensen zeker aan raden. Ze zijn zeer vriendelijk aan de telefoon. Ik zou de volgende keer daar weer iets bestellen.

Baby armbandje gegraveerd met naam. Super mooi en prachtig ingepakt. Ga vaker bestellen Mijn dochter was er superblij mee voor haar dochtertje

Goede service, prima prijs

Een paar gouden oorbellen aangeschaft. Levering was vlot en product was goed verpakt. De prijs was, gezien de huidige goudprijs, concurrerend. Zeer tevreden!

Snelle levering, netjes verpakt!!

Snel geleverd en in feestelijke verpakking! Top!!!

Snel en keurig in cadeauverpakking geleverd

Gouden halsketting met robijnen hanger besteld, levering in minder dan een week, keurig in cadeaupapier. Zoals ik gewend ben van Treasure, al jaren… Echte kwaliteit voor redelijke prijzen, aanbevolen!

45 Hilvertshof

Hilversum 1211 ER