Filtre

Echt super fijn geholpen

Laatst heb ik een horloge besteld en de volgende werkdag al binnen met een lief handgeschreven briefje erbij met heel veel plezier met uw horloge en mooi ingepakt in cadeau papier.

Toffe ervaring!

Mooie oorbelletjes besteld van Jackie. Heel fijn dat ik ze nog bij Treasure kon kopen. Bestelling en levering zijn goed verlopen: BLIJ

Ja wat valt er te zeggen als het product is zoals je verwacht, de levertijd kort is en de communicatie in orde? Prima!

Super klantvriendelijk en behulpzaam

Gewoon super geholpen.

Heel tevreden

Ik heb online een gouden slavenarmband besteld. De beschrijving online is duidelijk en zo ook de foto's. Heel fijn dat je online de gravering kan zien, zodat je weet hoe het uitpakt. Je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling en het is snel verzonden en mooi ingepakt.

Mooie kettinkjes, beetje moeten aandringen voor service

Helaas klopt de zin ' voor 16.00 uur besteld...zelfde dag verzonden' niet. Na enig aandringen van onze kant is er wel goed meegedacht over een oplossing, waarvoor dank. De kettinkjes waren perfect

Gewoon geweldig

Mooie afwerking lijkt als de oorbellen leven door de Mooie schittering van de juwelen

Topkwaliteit ook in 2 keer

Ondanks het feit dat sommige dingen in 2x geleverd mogen worden....graveren kan soms vergeten worden....topservice voor een goede kwaliteit ring.

Zeer tevreden met mijn bestelling, voor herhaling vatbaar

Goed.

Goed.

Het bestelde artikel zag er in het echt precies zo uit als op de website. We werden goed op de hoogte gehouden van de status van de verzending. We waren positief verrast toen we het doosje openmaakten. Het artikel (armband) was mooi ingepakt, echt een cadeautje! En er zat een handgeschreven bedankbriefje bij, heel attent. Dus zeker voor herhaling vatbaar!

Snelle leverimg

Na een bestelling geplaatst te hebben werd het pakketje snel afgeleverd

Alles volgens bestelling goed en snel afgewerkt.

Prima website. Mijn bestelling werd snel afgewerkt. Betaling liep vlot. Was uitstekend verpakt. En snel geleverd.

Prima service maar armbandje viel een beetje tegen

Ik had voor ons 30 jarig huwelijk een gouden armbandje voor mijn vrouw besteld en ondanks de maten duidelijk op de website stonden, had ik niet echt een beeld van de grootte. Toen zij vandaag het doosje open maakte (overigens prachtig verpakt) was ik wel enigszins verbaasd hoe klein en fragiel het kettinkje was, dit lijkt meer iets voor een baby dan voor volwassen mensen. Daardoor een beetje teleurgesteld ook omdat het moment zo belangrijk was voor ons. Ik snap uiteraard dat ik dit zelf ook had kunnen bedenken omdat de maten op de website staan, maar wellicht een tip voor de webshop om bij het artikel aan te geven dat dit erg klein uitvalt o.i.d.

Snel geleverd; mooi horloge; leuke cadeauverpakking.

Prima; ook de follow-up over de vertraagde bezorging van het pakje (PostNL-probleem)

Super tevreden

Precies zoals afgebeld. Snel geleverd.

Snel

Snelle levering!

De service is tot prima geweest. Snel afgehandeld, heel vlot verstuurd en ontvangen. Goed op de hoogte gehouden en een leuk persoonlijk bericht bij het pakketje geleverd.

top

correcte telefonische informatie snelle afhandeling met een leuke persoonlijke boodschap

Goed en duidelijk bestel- en leverproces, bestelling volgende dag bezorgd, horloge kwam netjes in cadeauverpakking.

Heel fijn

Hij zit lekker en is mooi

Mooi product, snelle levering

Genoeg keuze, foto's zijn duidelijk en benadrukken de details. Het komt als een cadeautje binnen, dus ondanks dat het voor mijzelf was, was het een feestje om uit te pakken. Levering was ook zeer snel

Gemakkelijk besteld op een duidelijke site. Later had ik nog een vraag over de armband die ik besteld had en die is snel en vriendelijk afgehandeld! Top winkel!

Top ervaring

"Ik ben buitengewoon tevreden met de online service van Treasure Juwelier! Mijn recente aankoop via hun website verliep vlekkeloos. De bestelprocedure was eenvoudig en intuïtief, en ik waardeerde de duidelijke beschrijvingen en gedetailleerde afbeeldingen van de juwelen. Wat me echt verraste, was de aandacht voor detail, zelfs bij een online bestelling. Toen ik mijn pakket ontving, was ik blij verrast om te zien hoe prachtig het was ingepakt. Het zorgvuldig gekozen geschenkpapier en de nette presentatie gaven me het gevoel dat ik een echt bijzonder cadeau had ontvangen. De kwaliteit van het sieraad overtrof mijn verwachtingen. Het vakmanschap was uitstekend en de juweel was werkelijk schitterend. Ik was blij om te zien dat het online bestellen geen afbreuk deed aan de kwaliteit die ik van Treasure Juwelier gewend ben. Ik kan Treasure Juwelier van harte aanbevelen, zowel voor hun uitstekende online service als voor de prachtige verpakking en hoogwaardige producten. Ze hebben bewezen dat ze ook online een uitzonderlijke ervaring bieden. Ik zal zeker weer bij Treasure Juwelier bestellen voor mijn volgende sieraadaankoop!"

45 Hilvertshof

Hilversum 1211 ER