Filtre

Super kwaliteit en leuk ingepakt!

Fijne website, super leuk ingepakt en mooie kwaliteit. Ik ga zeker opnieuw bestellen

Goede afhandeling, mooi produkt

De bestelling wordt netjes, zoals toegezegd, oprijd bezorgd.

Prijs (markt conform), sparen van punten (korting), betaalmogelijkheden, als cadeautje verpakt, levertijd, bedenktijd, mail contact met de winkel en de online informatie over het product. Al deze zaken zijn goed en heeft mij besloten het product hier te bestellen, zou het zo weer doen.

Tevreden, altijd van goede kwaliteit

Blij met het hangertje.

Fijne website

Een fijne en informatieve website, waar je alles snel en handig kunt vinden. Het artikel wat ik besteld heb, voldoet erg goed aan de verwachting. Zeker een aanrader.

Zoals verwacht

Mooi juweel die voldoet aan wat je ziet op de website.

Vlekkeloos

Alles ging vlekkeloos. Verzenden, graveren, kleiner maken van het bandje. Helemaal goed

Prachtig persoonlijke ringetje

Mooi gegraveerd gouden ringetje ontvangen met de naam van onze onlangs overleden dochter erin gegraveerd. Een mooi herinnering aan haar. Het ringetje is van de voorkant mooi solide, aan de achterkant wel erg teer/dun. Ik hoop dat ik hem voor altijd kan dragen, zonder dat hij doorslijt. Persoonlijk had ik liever 50 euro meer betaald voor een net iets dikker ringetje. Maar dat is persoonlijk.

Super tevreden

Kwalitatief goede sieraden. Heel lief dat ze het cadeau hadden ingepakt.

Een geweldige webshop met een attente en vooral klantvriendelijke mindset

Fantastisch! Mijn volgende aankoop is zeker en vast hier.

Geweldig, echt om aan te raden

Twee horloges met gravering gekocht als cadeau voor de getuigen van mijn huwelijk. Bestellen en de gravering uitzoeken ging heel gemakkelijk. En het was heel snel verzonden en ontvangen. Ik heb voor cadeauverpakking gekozen, en het was zeer mooi ingepakt! Er stond netjes bij op de factuur welk horloge in welk pakje zat. Heel handig! Vind het extra lief dat er ook een persoonlijk bericht op de factuur was geschreven! Ik kan deze juwelier aanraden als je een gepersonaliseerd cadeau zoekt voor een speciale gelegenheid, als aandenken of zomaar. Om te laten zien wat je voor iemand betekend.

Top kwaliteit

Zeer tevreden van treasure juwelier Goed kwaliteit en snelle service !

Heel tevreden

Onze kinderen waren heel blij met het mooie armbandje voor hun pasgeboren zoon. Ik had een grotere maat genomen, zodat hij er lang plezier van kan hebben. Mooie gravure en fijn dat er ook op de achterkant iets gegraveerd kon worden.

Fijne webwinkel

Ruim assortiment en goede service.

Prima ben erg tevreden met mijn ketting

Supper

Snel geleverd en heel mooi ingepakt.

Héél tevreden!!

Mooie herenarmband, geen lange levertermijn, perfect!

Uitstekende service en kwaliteit!!

Uitstekende service en kwaliteit!!

Heel fijn als je het al in een mooi gevouwen cadeau papier bezorgd krijgt.

Mooi sieraad voor een mooie prijs

Goeie service. Plaatarmbandje besteld zonder gravering. Belden toch nog even om te horen of het klopte dat er geen naam voor graveren was opgegeven. Helaas hadden ze niet de lettertype die ik wou

Ruime keuze, zelfs met graveren binnen 2 dagen binnen, mooi verpakt en briefje erbij veel plezier met geven.

Niet wat ik verwacht had

Ik had een urnhartje besteld. Op de foto zag het eruit alsof er een zwarte streep overheen liep maar toen ik het hartje kreeg was het alleen een zilveren gastje zonder die zwarte lijn, welke ik juist zo mooi vond. Gebeld met jullie maar nu blijkt dat die zwarte lijnen schaduwen zijn en dat het hartje helemaal niet zo handig is om zelf te vullen. Er zou contact met de fotograaf/ leverancier opgenomen worden om de foto's aan te passen. Maar het lijkt mij dat ik na al die jaren niet de eerst ben die dat opvalt? Ik heb het hartje wel bewaard omdat het een cadeau voor mijn vrouw was en ik er iets in heb laten graveren, maar eigenlijk heb ik er zelf wel spijt van. Het is een mooi herdenkingssierraad maar niet degene welke ik echt heel mooi vond.

Netjes en op tijd geleverd

Uitstekende kwaliteit met een persoonlijk touch

Artikel precies zoals omschreven ontvangen. Het graveren was netjes uitgevoerd en we ontvingen de armband al ingepakt in een mooi doosje. Zeer tevreden over dit bedrijf en zou er in de toekomst zeker nogmaals iets bestellen.

Correcte snelle levering

Behulpzame medewerkster.