Filtre

Word snel geleverd, bestel voor een bepaalde tijd volgende dag al in huis. Had een artikel besteld wat uitverkocht bleek te zijn, werd er netjes over gebeld. En het word leuk ingepakt.

Snelle levering!

Hele snelle levering 1 dag

Mooie collectie en snelle service

De bestelde oorbellen (merk Boccia) zijn feestelijk verpakt en snel bezorgd. Een geslaagd Moederdag cadeau! Prettige en overzichtelijke website.

zeer vriendelijk personeel, goede nazorg

Na telefonisch contact over een ring welke wij hadden ontvangen en niet helemaal zoals op de foto was (en ook te klein) aangeraden om eea op papier te zetten en bij de retour te voegen. Zodra deze ontvangen was door Treasure werden we vrij snel gebeld met mogelijkheden en bevindingen. Ik vind dit echt een sper service. Heel vriendelijk te woord gestaan en goed meedenkend.

Echt een geweldige service.

Ik had online een ketting besteld maar de maat was te klein. Na een telefoontje kon ik direct langs komen om een maatje groter op te halen.

Mijn ervaring was zeer positief.

Vriendelijk personeel die net dat extra stapje zet om hun klanten te helpen. Mijn verzoek was om een arabische grafering op een armband te zetten. Het was de vraag of dit kon, maar zij hebben alles geprobeerd en mij steeds op de hoogte gehouden. Elke keer mailen of bellen en uiteindelijk is het gelukt!

Geweldig en veel keus

Prachtige porstekers gekoch van echt goud en parels ben eeverg blij mee En ja hwerlijk omcdeze met moederdag te krijgen

Prettig winkelen.

Fijn shoppen bij deze winkel. Bestellingen worden mooi verpakt, zijn mooi op tijd en goed geprijsd. Staat bij mijn favorieten op mijn browser.

Geweldig geholpen en prachtige producten

Ben jullie heel erg dankbaar voor de goede service. Mooie producten, goede service en een goede prijs. Bedankt!

Goede service en vooral prachtige sieraden

Tijdens het bestellen heb ik per ongeluk 2 armbanden besteld tevens had ik wat vragen over het graveren. Toen ik naar Treasure belde werd ik gelijk goed geholpen. Volgende dag kreeg ik de armband binnen en wat was het een prachtige armband. Bedankt voor alles, jullie hebben mijn vrouw heel erg blij gemaakt met dit cadeau.

Erg goed!

De ring die ik had besteld werd snel en feestelijk ingepakt bezord!,

vriendelijk en snelle service

Ben snel geholpen met mijn vragen over een te bestellen product. Het eindresultaat (horloge met gravure) was mooi afgewerkt en snel geleverd.

Ontevreden

Ik had een gegrafeerde horloge gekocht. Ten eerste vind ik jammer dat je geen melding krijgt dat je die straks niet mag retourneren, want ik denk niemand die eerst hun beleid gaat lezen dan pas bestellen. Toen ik horloge thuis kreeg en kwam achter dat ik die verkeerd besteld had, heb ik die terug gestuurd. Ten tweede ik werd gebeld door hun en die mevrouw deed totaal niet klantvriendelijk. Ik gaf aan verkeerd besteld te hebben ik kreeg een vieze lach te horen en ook ja ik stuur terug en kijk maar wat je mee doet. Ik gaf aan dat ik dacht dat die met steetjes was en dat ik deze echt niet wil, ze zei ja ik stiur die toch terug naar jou. En de verzendkosten had ik ook zelf moeten betalen. Echt NOOIT meer hier wat bestellen.

Voor de tweede keer een baby armbandje besteld. Ik ben zeer te vrede, een top winkel

Helemaal TOP!

Zonder dat ik had aangegeven dat het om een cadeautje ging, kwam het toch netjes ingepakt binnen en met een persoonlijk briefje erbij. Dat stukje extra is altijd fijn!

Klantvriendelijk en behulpzaam

Levering laten afleveren bij een andere locatie i.v.m. vakantie, was allemaal zeer duidelijk uitgelegd en verder super goed geregeld en verlopen, dank daarvoor!

Topservice en kwaliteit

Ik wou graag een geboortejuweel ontwerpen voor mijn vrouw en na veel vergelijken, koos ik voor treasure. Het was zeer gebruiksvriendelijk om het online te ontwerpen en de levering was veel sneller dan ik had verwacht. Ik had telefonisch nog enkele vragen en werd zeer vriendelijk geholpen door de dame aan de lijn, dus qua service is het zeker ook een aanrader! Vrouwlief was tevens enorm blij met haar juweel en zal hier zelf ook nog bestellen voor zichzelf denk ik. :)

Alles was in orde

Het armbandje was mooi en juist gegraveerd. Mooi ingepakt . Vlug geleverd.

Snelle en correcte aankomst van mijn aankopen.

De halsketting en het bedeltje zijn zeer snel geleverd in België. Alles zoals beschreven op de website dus.... Bedankt

Snelle en correcte levering van een fraai product.

Duidelijke website - makkelijk bestellen - snelle levering - fraaie verpakking

Prachtig ingepakt cadeautje. Snel en veilig geleverd

Top online juwelierswinkel

Overzichtelijke website, eenvoudig te bestellen, snelle levering, goede communicatie. Met aandacht en liefde voor het vak verpakt!

Zeer vriendelijk en meedenkend, niet opdringerig.

eerste keer in de winkel geweest in Hilversum, kreeg meteen allerlei informatie, kon lekker even zelf rondkijken voordat er meteen al iemand mij aansprak. Heb een ring gekocht en kaartje gekregen om ook online hen te bezoeken. Nu durfde ik de tweede ring ook online te bestellen. Erg duidelijk en vriendelijk waren zij.

Heel mooi en duidelijk

Ik had een hanger voor mij vriend besteld met mijn naam er op. Hanger is prachtig.En het graveren is zeer duidelijk. Wat ik fijn vind is dat je zelf de letter keuze aan kiezen. Kort mij vriend is blij mee.

Mijn bestelling was echt als een kado verpakt, met een lief begeleidend briefje

45 Hilvertshof

Hilversum 1211 ER