Filtre

Netjes en correct

Snel antwoord, goede bezorgtijd, mooi ingepakt

Prachtige oorbellen, mooi als geschenk ingepakt

Prachtige oorbellen , bijpassend bij de hanger. Blijft mooi. Erg blij met het setje.

Mooie collectie.

Uit die mooie collectie is er voor iedereen wat. Correcte levering. Top

fijne zaak en web-site om zaken mee te doen

- Duidelijke web-site - Bestellen eenvoudig - Snelle levering met track and trace - Geleverd in orriginele fabrieks verpakking - geheel nog omwikkeld met cadeaupapier

Cadeau voor mijn man

Goede kwaliteit, snel levering en mooi ingepakt!

Geweldige service! Horloge gekocht, keurig ingepakt met een handgeschreven boord hap erbij. Horloge ook helemaal ingesteld op juiste datum/ tijd kortom direct klaar voor gebruik. Topzaak!

Tevreden

Ketting met hangertje gekocht,viel iets kleiner dan verwacht maar wel heel mooi Snelle levering en supper mooi verpakt! Tevreden klant

Hele goede 1ste ervaring mee. Snelle reactie en heel erg goed geholpen. Snelle levering. Top!!!!!!

Ik heb een horloge besteld en laten graveren. Die bleek na 1 keer douchen “lek” te zijn. Na wat overleg, ik had geen vertrouwen in reparatie, mocht ik een ander horloge uitkiezen. Deze was echter niet direct op voorraad. Geen probleem. En zoals afgesproken kreeg ik keurig een mailtje toen het horloge er weer was en werd het perfect gegraveerd en mooi ingepakt naar mij verzonden.

Supper mooi pakketje, met aandacht

Tevreden goed verzorgd

Snel en netjes

Snelle levering en mooi verpakt.

Mooie ketting

Al meerdere keren heb ik bij treasure juwelier gekocht en ben iedere keer weer tevreden, omdat het goede producten zijn, niet te duur en ook nog eens snel thuis. De laatste ketting was ook weer heel mooi!!

Zoals altijd super met een lach

ik moest een nieuw horloge hebben want mn andere deed het niet meer dus even bellen en was op voorraad klaar laten leggen en mn vrouw kon het zo ophalen super service garmin epix 2 met mooi lederen bandje scherpe prijzen dus kom zeker nog een horloge halen !

Prima service, levering & communicatie.

Zeer goede Ervaring met Treasury juweliers.

Top ervaring

Nette levering en heel persoonlijk.

Boven verwachting

Ik heb een ring besteld voor mijn vriend met een datum erin gegraveerd. Er stond bij de bestelling dat de ring mooi verpakt verstuurd zou worden. Toen ik het uiteindelijk binnen kreeg was ik enorm verrast! Het pakketje was super mooi ingepakt en er zat zelfs een handgeschreven briefje bij. Mijn vriend is ook heel blij met de ring!

Betrouwbaar

Gewoon betrouwbaar bedrijf

Goede omschrijving, mooi sieraad

Het sieraad voldeed precies zoals getoond. Vlotte levering en mooi verpakt.

Snelle levering en duidelijke communicatie

Duidelijke website met duidelijke communicatie na bestelling. Ook product snel geleverd met persoonlijke aantekening op pakbon. Zeer tevreden!

Armband ziet er prachtig uit

Een gouden armband met edelstenen gekocht voor mijn moeder. Het product ziet er in het echt mooier uit. Snelle levering.

Slecht kwaliteit

Armband gekocht maar die liet binnen een week al los en is kwijt te makkelijk te verliezen bij het uittrekken van een trui

Geweldige service

Had mijn bestelling voor een bepaalde datum nodig. Treasure werkte super mee en kreeg mijn bestelling op tijd binnen. Het product was precies zoals omschreven, inclusief de gravering zoals gewenst. Bedankt!

Zeer fijne service

Bestelde artikelen mooi ingepakt.

Zeer positief, alleen moest ik ruim een week langer wachten op mijn bestelling omdat het niet voorradig was, dat was jammer, ik was van de beloofde 3 dagen uitgegaan, Telefonisch contact gehad, vriendelijke Mevrouw stond mij te woord, het was prachtig ingepakt, met persoonlijk bericht erbij, bestelde voldeed aan de verwachtingen, kortom ik zou er zeker weer aankopen doen. Ina.

45 Hilvertshof

Hilversum 1211 ER