Filtre

Redelijk positief

De verzending met de persoonlijke boodschap was zeer verrassend, echt leuk. Ik vind alleen om de een of andere manier de prijsverhouding een beetje uit het lood liggen! Voor een letter I betaal je hetzelfde als de letter M. Na ontvangst lijkt me dat daar wel iets aan gedaan mag worden, de I t.o.v. M valt niet eens op als de hangers naast elkaar zitten! Ik zou een bolletje er tussen adviseren. I - (bolletje) - M, de I valt nu echt in het niet, helaas!

Bestelling uitstekend uitgevoerd en ontvangen, mooi verpakt ook

Super en voor herhaling vatbaar

Goede ervaring

Het horloge inclusief gravering en cadeauverpakking werd al binnen enkele dagen thuisbezorgd. Met een leuk persoonlijk kaartje.

Een mooie Silk armband voor mijn man besteld. Binnen een paar dagen ontvangen. Ze hebben het doosje al mooi ingepak zodat ik die als kado kon geven. Het handgeschreven bericht: veel plezier met geven. Fijne dag Treasure Team vond ik ook heel attent.

Goed geholpen met mijn bestelling

Ik ben goed geholpen en zou zeker nog eens bij jullie bestellen. Ik wacht hier alleen nog even mee tot mijn kleindochter wat groter is. Ze is haar armbandje na 2 dagen helaas al kwijtgeraakt

Keurig

Snel en mooi gepakt

Mooie ring en leuk ingepakt.

2e keer iets besteld en top levering

Elke keer weer mooi ingepakt en een persoonlijk briefje erbij. Dat wordt gewaardeerd

Prima oorbellen

Ik had ze al, maar was er eentje kwijt

Mooi horloge

Horloge besteld met inscriptie, snel geleverd, prima kwaliteit. Wel na een paar keer telefonisch contact te hebben gehad met de klantenservice, in eerst instantie had ik een horloge besteld wat niet gegraveerd kon worden (was niet eerder verteld) Uiteindelijk prima opgelost door de klantenservice en had ik toch nog op tijd een mooi horloge.

Horloge was heel mooi en leuk ingepakt. Handgeschreven opmerkingen erbij was ook attent vond alleen de tekst op het horloge klein en bijna onleesbaar

Mooi gouden hangertje en mooi gegraveerd. Als extra was het prachtig ingepakt en leuk om iemand mee te verassen op zijn verjaardag. Snelle levering

Medewerkers aan telefoon je netjes en zeer vriendelijk te woord staan

Coeur de Lion

Mooi product, snel en goed geleverd. Bug in de website: eenmaal afhalen aangevinkt, kan je dit niet meer wijzigen. Effect: wordt toch nagezonden, en dan zeer fraai verpakt!

Erg goede service

Mijn cadeau was met veel zorg en liefde ingepakt. Er was een handgeschreven kaartje bij waarop stond: Veel plezier bij het geven. Heel feestelijk en persoonlijk!

Extra service voor juiste prijs

2x garmin horloge gekocht tegen scherpe prijs. Werden mooi ingepakt als cadeau. Levering sneller dan aangegeven. Dan ook nog eens korting. Wat wil je nog meer.

Aanrader

Snelle levering en erg mooie sieraden, aanrader!

Vanuit het hart geleverd!

Goede kwaliteit voor de juiste prijs en heel attent ingepakt met een leuk berichtje erbij en dat samen geeft mij dat fijne gevoel. Heel goed!

Product zoals omschreven.

Snelle verzending en product zoals omschreven.

Als zeer tevreden

Veel keus Snelle levering

Mooi

De ketting is mooi ook de hanger,

Persoonlijk en attent

Snelle levering, goede kwaliteit. Persoonlijke benadering door klantenservice met een beter idee over de gravure

Zeer snelle reactie en bijzonder vriendelijk

Snelle levering. Persoonlijke aandacht met een lief briefje erbij.

Super snelle en vriendelijke service!

Ik kom het sieraad niet thuis laten bezorgen door een fout op de website en alleen afhalen was mogelijk maar dit is voor mij niet haalbaar. Ze hebben het toen zonder er bij na te denken of moeilijk te doen gelijk opgestuurd! Super fijn. Een hele vriendelijke vrouw aan de telefoon gehad. Het was daarnaast ook mooi ingepakt. Ik zou hier volgende keer zeker weer kijken voor een sieraad.

45 Hilvertshof

Hilversum 1211 ER