Filtre

Product va uitstekend kwaliteit!!

Op tijd en mooi verpakt.

Prima ervaring

Zeer klantvriendelijk

Heb telefonisch contact met jullie gehad en werd heel vriendelijk te woord gestaan met goede tips. Heb daarna een bestelling geplaatst en deze werd heel mooi ingepakt geleverd.

geweldige service

Diverse horloges besteld bij Treasure. Altijd geleverd met een persoonlijke boodschap van de medewerkers. Laat de betrokkenheid zien naar de klant toe. En tevens een prima service. Kortom: uitermate tevreden.

Snelle en goede levering

Binnen een oaar dagen priduct binnen. Mooi ingepakt en mooi kaarthe er bij zeker een aanrader

Snelle levering. Mooi product

Goed voor elkaar. Horloge werd de volgende dag bezorgd en een leuke persoonlijke noot toegevoegd.

Mooie sieraden.

Mooie sieraden en veel keus tegen schappelijke prijzen. Snelle levering.

Geweldig!!

Vlotte afhandeling van mijn bestellingen, en bij het uitpakken een persoonlijk handgeschreven plezier wens van de aankoop.

Wat een leuk en goed bedrijf zeg, meet heerlijke en eerlijke prijzen en kwaliteit spullen. Een aanrader voor iedereen!

5 sterren voor service!

Ik had 2 jaar geleden een initial hanger besteld. Deze was helaas nu niet meer in het assortiment, maar via de klantenservice alsnog kunnen bestellen! Echt super goed geholpen door Trea. Hele fijne service en mooie sieraden.

Мой опыт в одно о предложении

Мой опыт, рекомендую

Prima en enthousiast geholpen door vriendelijke dame

Snel en goed geleverd!

Online een garmin fenix besteld. Deze werd snel geleverd en mooi / goed verpakt. Dankjulliewel voor de service. Ben er erg blij mee.

Geweldig!

Ik had een zilveren slavenarmband besteld. Prachtige kwaliteit en in een luxueuze verpakking bezorgd. Vanwege een spoed bestelling konden ze de slavenarmband toch nog graveren. Super en een geweldige service van de juwelier. TOP. Zeker een aanrader!

Alles was naar wens

Overzichtelijke site. Na bestellen is het snel verstuurd.

Het ging mis maar werd goed

Ik had gekleurde oorbellen gekocht maar ik kreeg blanke oorbellen. Die wilde ik terugsturen maar mijn broer moest de retourbon printen en aan mij opsturen. Dat ging goed maar toen bleek het postkantoor op vakantie te zijn en er zijn geen andere bij mij in de buurt Ondertussen kreeg ik wel de gekleurde oorbellen .ze vertrouwde mij wel dat ik de blanke zou terugsturen. Dat heb ik ook onmiddellijk gedaan toen het postkantoor weer open was.

Snel geleverd en nog een leuke persoonlijke boodschap

Service zoals je die nog maar zelden ergens ontvangt!

Toen ik belde voor een extra gravering in mijn al ingepakte horloge werd deze uitgepakt, gegraveerd en nog dezelfde dag verstuurd met een glimlach, wat een service! Snel verstuurd en keurig verpakt.

Super service en snelle levering!

Topservice

Mijn bestelde product werd netjes verpakt en keurig op tijd afgeleverd. Ben erg tevreden.

Allemaal keurig geregeld

Perfect optijd

Wel oké

Snelle verzending en

Goede klantenservice en mooi verpakt cadeau

45 Hilvertshof

Hilversum 1211 ER