Filtre

Prachtig!

Deze keer bestelde ik een zilveren zegelring met inscriptie. Het duurde wat langer voor ik hem thuis had, maar hij is erg mooi!

Bestelling geheel naar mijn zin en levering prima verlopen.

Mooie armband, prima geleverd

Zeer goede ervaring Optijd geleverd leuk ingepakt

Top en vriendelijk

Ziet er allemaal mooi en netjes uit ook kwa verpakt

Erg tevreden

Mooie gouden ketting besteld met gravering. Binnen enkele dagen in huis en ik werd goed op de hoogte gehouden. Als extra service hadden ze de verpakking al netjes ingepakt.Mijn vrouw was blij verrast.

Prachtig ingepakt snel bezorgd en een persoonlijk woordje op de pakbon geschreven.

Ik vond het geweldig dat er een persoonlijk woordje op de pakbon stond geschreven. “Veel plezier met het geven”, GEWELDIG.

Ruim aanbod, snel verzonden

Ruime aanbod waarbij graveren veelal mogelijk is en netjes wordt gedaan. Snelle nette levering en leuk ingepakt! Daarnaast een hand geschreven berichtje erbij oftewel top!

Super content van de levering en mooi juweel!

Correcte levering en mooi verpakt!!!

Mooi!

Armbandje voor petekindje besteld, mooi, stevig, fijne subtiele letters. Erg blij mee. Snelle levering.

Het artikel was bijzonder leuk verpakt. Echt bijzonder.

Mooie creolen met diamant!

Snelle levering. Mooi ingepakt, inclusief certificaat.

Super goed geregeld

Super goed geregeld en alles optijd binnen gekregen

Bedeltje voor armband armband

Ik heb een gouden bedeltje cadeau gedaan aan mijn dochter. Ze is er erg blij mee!

Duidelijke website, snelle levering

Voldoende en duidelijke omschrijving bij het sieraad op de website. Snelke levering en leuk verpakt !

Hele nette en vlotte levering

Wat het prettigste is: vooraf werd precies aangegeven hoe lang de levering zou duren ivm een gravering die we wilden hebben in een armband. Alles klopte op de dag af. Alles mooi ingepakt. Mooie kwaliteit armband ook. En dat is ook niet onbelangrijk, aangezien het een cadeau was.

Snelle service en mooi gegraveerd

Zeer snelle service en mooi verpakt.

Mooie website.

Mooiensite en keurige afhandeling

Was al eerder klant en kwam graag terug. Mooie site en als je vragen stelt worden deze keurig beantwoord. Na bestelling word je keurig per mail geïnformeerd over de status. Men levert zoals beloofd! Nog specialer is bij het openmaken van het postpakket dat het bestelde keurig is ingepakt (net zoals je het in de winkel gekocht zou hebben) en heb je dus een echt cadeau. Zelfs zat er een handgeschreven berichtje bij. Deze juwelier weet haar klanten te waarderen! Werkelijk een top ervaring.

Prachtig!

Helaas door PostNL niet op tijd voor de eerste verjaardag van m’n nichtje. Maar erg mooie armband!

Top service!

Bij het melden van een probleem met de gravure heb ik direct antwoord gekregen en een oplossing. Heel vriendelijke en snelle service! Het probleem was binnen de week gratis opgelost.

Hanger is een Kerstcadeau voor schoondochter, dus nog niet geopend

Alles verliep vlot en duidelijk

Mijn nieuw Seiko uurwerk hier gekocht aan een scherpe prijs.

Erg tevreden, alles correct en snel afgehandeld

Via de website bij Treasure Juwelier een horloge besteld. Daarna verliep alles vlot, overzichtelijk, goed geregeld en vriendelijk. De bestelling werd voor de afgesproken leverdatum al geleverd. Het horloge was prachtig in cadeauverpakking en voorzien van een persoonlijk briefje. Kortom; ontzettend tevreden en indien nodig plaats ik hier opnieuw mijn volgende bestelling!

Erg tevreden, alles correct en snel afgehandeld

45 Hilvertshof