Filtre

Gewoon goed geregeld

Eenvoudig bestellen en betalen, zeer tevreden over het geleverde product. Levering was netjes en volgens afspraak.

Goede prijs-kwaliteit verhouding. Mooi verpakt met persoonlijke noot.

Veel keuze en daaruit snel gevonden wat ik wilde hebben.

mooie site met veel keuze, normale en nette prijzen.

Van online uitzoeken tot bestelling, betaling, mailcontact i.v.m. aanvulling op bestelling en nette op tijd levering verliep alles naar wens, Kortom zeer goed!

Volgens verwachting, en op tijd geleverd.

Geweldig!

Ik bestelde een horloge van TH, gegraveerd. De levertijd was heel rap en de gravering was super mooi. Alsook was alles heel netjes ingepakt! Wij bestellen hier zeker nog! Er zat zelf een handgeschreven briefje bij de bestelling! Top top top!

Super service, prachtige horloges

Mooie gravure en heel vriendelijk persoonlijk contact. Echte aanrader.

Goed en snelle levering

Prachtige armband, goede service en goede communicatie

Aanbevolen juwelier! In alle opzichten uitstekend. Bedankt!

Snelle geleverd

Leuk ingepakt

Goed product, slechte service

Ik had een armbandje gekocht de maat was niet binnen maar ik heb dit pas uitgevonden toen ik na 1 week nog steeds niet had aangekregen en zelf een mail stuurde. Ik koos een nieuwe maat, het plaketje dat normaal een aangetekende zending was werd gewoon over de poort gegooid in de regen….. . Ik was die dag niet thuis dus het heeft daar nog twee dagen gelegen. Product zelf was wel in orde.

Snelle levering en het was zelfs mooi ingepakt als een cadeautje!

Top servive

Bestelling snel ontvangen maar ik heb de volgende ochtend een mail gestuurd om de gegraveerde tekst aan te laten passen maar helaas konden ze dit niet aanpassen. Zo snel gaat het bij Treasure Juwelier met graveren. Ik ben blij met mijn aankoop.

Heel vriendelijk geholpen

Zeer goed afwikkeling.

Nette snelle levering

Snelle levering. Mooi ingepakt inclusief certificaat van echtheid en onderhoudsdoekje voor het edelmetaal.

Goed en alert.

Website is goed en de communicatie is prima bij calamiteiten. Levering ordelijk en goed.

Super mooi ingepakt en altijd goede kwaliteit sieraden

Ik koop altijd oorbellen voor mijn kinderen bij jullie, omdat dit de enige zijn die ze niet binnen een week kwijt raken. Het is degelijk materiaal met een goede sluiting. Ook jullie service is goed!

Prima service, snelle bezorging, uitstekend product

Meerdere keren een prachtig sieraad besteld. Steeds naar wens verlopen. Uitstekende klantenservice.

Goede prijzen, snel en mooi ingepakt.

Bedankt voor de goede service en de snelle bezorging

Mooie sieraden

Ik ben superblij met de zilveren creolen. Precies wat ik zocht. En zo mooi verpakt met een persoonlijk kaartje erbij.

Supersnelle levering van kwaliteits artikel

Voor de 2e keer een gouden ketting gekocht naar volle tevredenheid... mooie ketting en snelle levering. Kortom een goede klantervaring.

Zeer goede service en snelle levering

Heel tevreden. Er werd gereageerd op een foutieve afmelding en het werd meteen hersteld. Top service.

Super!!!

Super ervaring, makkelijk bestellen en ingepakt als kado. Echt geweldig!!!

45 Hilvertshof

Hilversum 1211 ER