Filtre

Snelle levering en netjes verpakt

Snelle levering, duidelijke foto’s op de website en je krijgt het nog netjes ingepakt dat je het gelijk kan weggeven. Met een leuke persoonlijke boodschap om weg te geven.

Geweldige service

De bestelling was heel snel in huis. Ik had een ketting en een hanger besteld en ze hebben het als setje in een doosje gedaan en prachtig verpakt. Een cadeautje om zo weg te mogen geven.

Snelle reactie en afhandeling product netjes verzonden

Snel, betrouwbaar, mooi product, met aandacht verpakt, daar word je blij van

Heel tevreden

De levering van mijn ketting was vertraagd. Hierover ben ik telefonisch op de hoogte gebracht en uiteindelijk is de ketting eerder dan verwacht geleverd! Super service!

Ik kocht 2 ringen en 2 stel oorbellen. Supermooi zoals de beschrijving op de website. De gravure was iets anders als in mijn gedachte maar de door jullie voorgestelde oplossing was mooi gedaan. Oprechte dank en zeker tot nog eens.

Vlekkeloze levering.

Online horloge besteld. Daags nadien geleverd. Geen problemen gehad.

Snelle levering en mooi product

Hanger zag er prachtig uit. Snel geleverd! Mooie kado verpakking.

Naar verwachting!

Lastig beoordelen vanaf de foto als je een keuze wilt maken. Maar erg blij met het resultaat.

Top winkel.

Mijn kadootje voor mijn eerste kleinkind besteld bij treasure. Toen ik het binnen kreeg was er met een handgeschreven briefje bij. Dat gaf mij het gevoel dat er echt aandacht aan mij besteed werd. Dit maakte voor mij het helemaal speciaal.

Heel tevreden.

Ik heb mijn bestelling keurig en mooi ingepakt gekregen. Ben erg blij met de snelle service en de armband is erg mooi

Perfecte service

Snelle afhandeling en leuke persoonlijke boodschap

Perfecte service.

Helemaal tevreden, ik wilde graag een "klassieke" gravering en geen laser, dit was geen probleem voor Treasure Juweliers. Heel dankbaar voor de snelle levering. Het was een cadeau, en bij een andere zaak was het niet goed gegaan en Treasure zorgde dat ik een mooie Armband had om te geven binnen een dag. Super!

Erg goed!

Ring gekocht voor mijn vriendin maar toch de verkeerde maat. Netjes en snel geholpen met het omruilen van de ring naar de juiste maat.

perfect

mooi horloge netjes gegraveerd snelle levering

Een armbandje besteld voor de geboorte van mijn kleindochter.. zag er heel mooi uit en de verpakking super . En snel geleverd .

Teleurstellende aankoop

Website en assortiment zijn uitstekend maar mijn aankoop was ronduit teleurstellend. De 3-layer ketting die wij hadden aangeschaft valt heel erg raar waardoor het er slordig uit ziet. Retour sturen kost € 5,95 wat op zich geen probleem had geweest indien de aankoop aan de verwachting had voldaan. Nu is het een verkeerde beslissing geweest om dit via internet te kopen. Beter eerst even in de winkel kunnen passen om zeker te zijn dat het mooi zou zijn.

snelle levering van een goed product mooi verpakt zeer tevreden

kwam op internet treasure tegen en dacht even kijken en kwam al snel uit op en bestelling plaatsen waar ik zeer tevreden over was snelle levering mooi verpakt was er zeer blij mee raad deze verkoper aan aan anderen

Lang gekoesterde wens in vervulling

Ik heb altijd heel graag een slavenarmband willen hebben. Maar op de een of andere manier kwam het er nooit van. Tot ik nu bij Treasure Juwelier deze prachtige armband zag. Het is precies wat ik wilde hebben. Heel goed van breedte en van een goede kwaliteit zilver. Ik ben er heel erg blij mee. (Tis krek wak wow).

Snelle service met product die voldoet aan de verwachting.

Snel en correct!

Altijd een leuk verpakking!

Duidelijke website, snelle levering en goede service.

Prima service, snelle afhandeling van retour van een deel van de bestelling.

Mooi ingepakt en met een persoonlijke note. TOP

Prachtig ingepakt en mooi product

Een mooie armband, precies zoals verwacht en als kers op de taart ook nog eens prachtig ingepakt.

45 Hilvertshof

Hilversum 1211 ER