De online keuzes waren erg duidelijk. Pakketje kwam al snel en was heel netjes ingepakt. (Het was een cadeautje.) Daarnaast kreeg ik een lieve boodschap waarin stond “Veel plezier met geven” en de ketting zag er heel mooi uit. Prijs/ kwaliteit is ook goed. Ik bestel zeker weer.
Dankjewel Jacqueline voor je review en aanbeveling. Mooi om te lezen dat onze website, prijsstelling en service zo goed bij je in de smaak zijn gevallen. Vriendelijke groeten, Jacqueline Klantenservice Treasure Juwelier
Netjes geleverd, goede prijzen, en een erg mooie collectie! Ik zal hier zeker weer bestellen!
Leuk om te lezen Michiel, dat onze collectie, prijzen en service zo goed in je smaak zijn gevallen. Dank voor je review en aanbeveling! Veel draagplezier met je horloge en we zien je graag weer eens terug. Vriendelijke groet, Jacqueline Klantenservice Treasure Juwelier
Mooi sporthorloge gekocht, plus fikse korting daardoor op prachtige oorbellen voor mijn dochter. Beide bestellingen waren waanzinnig luxe ingepakt met handgeschreven kaartje erbij. Levering ook snel. Ik kan deze winkel absoluut aanraden.
Dankjewel Debora voor je enthousiaste review en aanbeveling! Leuk om te lezen dat onze service en dan vooral ons bonussysteem je zo goed is bevallen. Veel draagplezier van je horloge en hopelijk zijn je dochters net zo blij met hun oorbellen. Vriendelijke groeten, Jacqueline Klantenservice Treasure Juwelier
Ik heb een horloge gekocht bij Treaure Juweliers . De levering was snel en het horloge was heel mooi verpakt in cadeau papier en mooi doosje. Ik ben heel blij met mijn keuze. Heb al diverse complimenten gehad de afgelopen week. Vind de parelmoer wijzerplaat en het ontbreken van strassteentjes het horloge een stijlvolle uitstraling geven, het heeft geen extra bling nodig.
Wat fijn Margaret, dat je al zo veel complimenten hebt gehad over je horloge! Ik wens je daar nog heel veel draagplezier mee! Dank voor je review en aanbeveling. Vriendelijke groet, Jacqueline Klantenservice Treasure Juwelier
Super mooi ingepakt.
Dankjewel Mariëlle voor je review en aanbeveling! Mooi dat onze verpakking en service je zo goed zijn bevallen. Vriendelijke groet, Jacqueline Klantenservice Treasure Juwelier
Duidelijke website. Ik heb online een ring voor mij vrouw besteld. Deze was erg mooi verpakt in cadeaupapier en een strik. Ook de handgeschreven brief gaf mij het gevoel dat Treasure Juwelier om hun klanten geeft.
Mooi Willem, dat je dat gevoel hebt gekregen. Daar doen we het voor! Fijn dat je zo blij bent met onze website en service. Je hebt een mooie ring uitgezocht voor je vrouw en hopelijk draagt zij de ring met veel plezier! Vriendelijke groet, Jacqueline Klantenservice Treasure Juwelier
De sieraden zijn helemaal naar wens. Cadeautjes waren erg mooi ingepakt!
Leuk om te lezen Eline, dat de sieraden goed in de smaak zijn gevallen! Bedankt voor je review en aanbeveling. Vriendelijke groet, Jacqueline Klantenservice Treasure Juwelier
Snel bestelling in huis en mooi ingepakt. Ook nog eens punten gespaard voor korting!
Dankjewel Mireille voor je review en aanbeveling. Mooi dat je onze service zo waardeert. Veel plezier met je armband en we zien je graag weer terug in onze webshop! Vriendelijke groet, Jacqueline Klantenservice Treasure Juwelier
Mijn kadootje was echt met 3 dagen binnen en superleuk in gepakt , en een persoonlijk bedank kaartje, dat doet het altijd goed
Leuk om te lezen Nellie dat we je zo goed hebben kunnen verrassen met dit cadeau! En dat jij anderen daarmee weer blij hebt kunnen maken. Bedankt voor je review en aanbeveling! Vriendelijke groet, Jacqueline Klantenservice Treasure Juwelier
In de zoektocht naar een gouden tennisarmband ben ik uitgekomen op deze site! Hier vond ik een schappelijke prijs een 18 karaat armband voor mijn vrouw. Omdat het om baargoud ging wilde ik graag de voorletter in het slotje laten graveren. Hoe klein het was maakte niet zoveel uit het ging om het idee. Snelle levering en alles mooi verpakt met op de bon de enthousiaste notitie Het graveren is gelukt veel plezier ervan! Dat zijn de dingen waar je vrolijk van wordt!
Wat leuk Joshua dat we je zo blij hebben kunnen maken. Daar doen we het voor! Mooi dat je er zo'n persoonlijk cadeau van hebt weten te maken. Dank voor je review en aanbeveling en heel veel geluk met elkaar! Vriendelijke groet, Jacqueline Klantenservice Treasure Juwelier
Heel erg aanbevolen!
Dankjewel Agnes voor je enthousiaste review en aanbeveling. Wat fijn dat je zo blij bent over ons assortiment en onze service. En ook erg leuk dat je nu al een paar keer bij ons hebt besteld! Vriendelijke groeten, Jacqueline Klantenservice Treasure Juwelier
De opgegeven tekst om te graveren iets kunnen aanpassen, geen probleem. Geregeld op een zondag middels enkele emails. Gouden slavenarmband kwam met de juiste tekst erin gegraveerd binnen op het doorgegeven tijdstip van de leverdag. Dochter tevreden en ik dus ook.
Dankjewel Martin voor je review en aanbeveling! Mooi dat we je goed hebben kunnen helpen om er een persoonlijk cadeau van te maken voor je dochter. Heel fijn dat zij zo blij is met haar nieuwe armband. Vriendelijke groet, Jacqueline Klantenservice Treasure Juwelier
Oorbellen, gouden klapcreolen, besteld. Snel geleverd in een mooie cadeauverpakking.
Bedankt Ellen voor je review en aanbeveling. Mooi dat je zo blij bent met onze collectie en service! Ik wens je veel draagplezier met je klapcreolen. Vreindelijke groet, Jacqueline Klantenservice Treasure Juwelier
Perfect vrouw is er tevreden mee
Wat fijn dat je vrouw blij is met je cadeau. Je had ook een mooie ring uitgezocht! Bedankt voor je review en aanbeveling. Vriendelijke groet, Jacqueline Klantenservice Treasure Juwelier
Mooie spullen, erg vriendelijke mensen en snelle verzending
Wat leuk Monique dat je ons assortiment, mijn collega's en onze service zo waardeert! Hartelijk dank voor je review en aanbeveling en veel pleizer met de hanger. Vriendelijke groet, Jacqueline Klantenservice Treasure Juwelier
Zonder enig probleem is een teveel betaald bedrag (factuur was hoger dan de aanbiedingsprijs) terug gestort. Een keurige afhandeling en zelfs telefonisch contact gezocht met mij. Het gebeurd zelden dat iets zo keurig is afgehandeld. Ik zal dit zeer zeker bij vrienden aanbevelen. Pam
Leuk Pamela dat je zo tevreden bent over de afwikkeling van je bestelling. Dank voor je review en aanbeveling en ik wens je veel draagplezier met je armband! Vriendelijke groet, Jacqueline Klantenservice Treasure Juwelier
Uitstekende service
Dankjewel Milou voor je review en aanbeveling! Mooi dat onze service je zo goed is bevallen. Vriendelijke groet, Jacqueline Klantenservice Treasure Juwelier
Omdat ik online erachter kwam dat een gravure aan de achterzijde van de armband zou komen heb ik gebeld met Treasure juwelier. Ik legde Heidi uit wat ik wilde en ze gaf mij het advies om bij de bestelling in de opmerking aan te geven dat ik de gravure aan de voorzijde wilde en kon erbij zetten dat ik dat met haar had overlegd. De volgende dag werd de armband met precies de gravure erop zoals ik wilde. Fantastische service.
Fijn dat we je goed konden ondersteunen Marion bij de aankoop van de armband! En dat we de gravure en levering daarvan helemaal naar je wens hebben kunnen waarmaken. Dank voor je review en aanbeveling! Vriendelijke groet, Jacqueline Klantenservice Treasure Juwelier
Prijs / kwaliteit is prima en snelle levering
Wat leuk om te lezen Ivo dat de prijsstelling, kwaliteit en service je zo goed zijn bevallen. Dank voor je review en aanbeveling en veel draagplezier en geluk met jullie ringen! Vriendelijke groet, Jacqueline Klantenservice Treasure Juwelier
Een verrassing zoals het verpakt was.
Fijn dat onze verpakking en service zo in de smaak zijn gevallen. Hopelijk geldt dat ook voor het horloge. Veel draagplezier! Vriendelijke groet, Jacqueline Klantenservice Treasure Juwelier
Goed geholpen, snel verstuurd. Maar de gravering was echt matig gedaan, denk gelaserd. Dus sieraden kopen maar niet laten graveren
Beste Nieck, Dank voor je review. Fijn dat de ring en de snelheid van afhandeling je goed zijn bevallen. Maar wel jammer dat je niet blij bent met de gravering. Bij jouw bestelling kunnen we ons daar echter wel iets bij voorstellen. Jij hebt namelijk een ring besteld die 1,5 mm breed is en dat is erg smal voor een gravure. Daarbij wilde je de gravure graag in hoofdletters hebben gedaan, en dat hebben we vanwege de breedte van de ring met kleine letters gedaan. Wij halen er twee reminders uit. Op de eerste plaats moeten we bij zulke smalle ringen goed overwegen of we de gravure optie wel aanbieden. Of dat we daar een andere graveermachine voor gebruiken. Bij jouw ring hebben we namelijk geen lasergravure toegepast. Daarnaast moeten we nog beter communiceren met onze klanten, als we om specifieke redenen willen afwijken van hetgeen is gevraagd. We krijgen overwegend veel complimenten over de kwaliteit van onze gravures en over de communicatie met onze klanten, maar bij jou is dat helaas niet goed gegaan. Onze excuses daarvoor. Desondanks hoop ik dat de ring wel in de smaak is gevallen en met plezier wordt gedragen. Vriendelijke groet, Trea, Klantenservice Treasure Juwelier
Voor de verjaardag van mijn echtgenote overal gezocht tot ik deze site tegenkwam. Een erg grote keuze (keuzestress???), maar uiteindelijk een besluit genomen. Bestellen ging erg snel en duidelijk, de levering overtrof mijn verwachting, zeer snel, met op de rekening een keurig handgeschreven bericht m.b.t. het geven. Erg attent. Kortom TOP!!! Dank.
Graag gedaan Theo! Mooi dat het je is gelukt om een goede keuze te maken uit ons assortiment. Je hebt zeker een mooie ketting uitgezocht voor je echtgenote. Fijn dat onze service je zo goed is bevallen. Vriendelijke groet, Jacqueline Klantenservice Treasure juwelier
Snelle levering en prachtig verpakt
Wat fijn Carola dat je zo blij bent met onze service. Dank voor je review en aanbeveling! Vriendelijke groet, Jacqueline Klantenservice Treasure Juwelier
Erg te blij met mijn aankoop !!
Dankjewel Claudia voor je enthousiaste review en aanbeveling. Leuk om te lezen dat je zo blij bent! Vriendelijke groet, Trea Klantenservice Treasure Juwelier
Armbandje nodig voor mijn kleindochter die haar zwemdiploma A heeft behaald. Ruime keuze, snelle levering, leuk ingepakt en een lieve wens erbij. Helemaal blij en tevreden ben ik als oma met het geleverde armbandje Nu is mijn kleindochter echt blij ermee en het paste precies.
Mooi om te lezen Anriëtte dat zowel jij als je kleindochter zo blij zijn met het armbandje. Daar doen we het voor! Dank voor je review en aanbeveling! Vriendelijke groet, Trea Klantenservice Treasure Juwelier
45 Hilvertshof
Hilversum 1211 ER