Filtre

Aangenaam verrast door levertijd

Ik had een artikel besteld met als levertermijn eind maart en ik heb het artikel begin februari al ontvangen. Blij verrast dus! Het artikel was ingepakt in een mooie en zorgvuldige cadeauverpakking.

Duidelijke website

Snelle en correcte levering

Na zoeken van artikel op hun site telefonisch contact opgenomen met de vraag of dit op stock was (was nergens meer te verkrijgen) en snel kon geleverd worden. Alles vlot verlopen na 1 dag in de bus.

prima service

Bestelling snel ontvangen. Alles nog eens mooi ingepakt in geschenkpapier. Top service!

Geweldig!

Pakketje werd ietsjes later verzonden dan aangegeven, maar was prachtig ingepakt en voorzien van een persoonlijk kaartje en poetsdoekje voor gouden sieraden. Ik raad Treasure Juwelier zeker aan!

Prima, naar verwachting

Tevreden

Helaas is het hartje kleiner dan verwacht, maar nog steeds heel erg mooi

Mooie oorbellen!

Super mooie oorbellen zowel op de foto als in het echt! En duidelijke info over het product!

Mooie collectie en goede service

Prettig contact gehad. Goede communicatie.

Erg fijn!

Snelle levering en persoonlijke berichtje bij pakketje was erg vriendelijk en leuk. Fijne service!

Bestelling goed afgehandeld

Tevreden met communicatie. Goed op de hoogte gehouden over mijn bestelling. Was ook snel geleverd. Goede service. Ben blij met mijn aankoop.

Snel en efficient

Goede communicatie en snelle veilige levering

Echt top

Goede aardige service!

Ik heb een cadeau bestelt voor mijn partner en was heel erg mooi verpakt. De bestelling werd snel verzonden. Ik vond het lief dat ze een berichtje hadden geschreven op het factuur :)

Correcte en efficiënte service

Vlot en correct.

Top bedrijf

Snelle bezorging mooi verpakt en prachtige oorbelen. Bijzonder atent met handgeschreven briefje erbij.

Super fijne juwelier!

Mooie juwelier, met moderne en iconische sieraden, zeer goede kwaliteit! Leuke aanbiedingen en een spaarpunten systeem. Fijne en vriendelijke service. De medewerkers nemen altijd de tijd om je vragen te beantwoorden.

Super Service

Persoonlijk meedenken na een telefoontje is meer dan je verwacht!

Besteden erg veel zorg

Vlotte levering, erg mooie cadeauverpakking, handgeschreven "veel plezier met geven, fijne dag" op de factuur en fraai afgewerkte sieraden. Het Treasure team besteedt erg veel zorg. Top.

Fijne service en overzichtelijke website

Fijne service en overzichtelijke website

Overzichtelijk met bestellen en snelle levering

Armbandje was precies zoals verwacht, erg blij mee!

Tijdige levering en goed en mooi verpakt

Snelle en correcte levering.

Levering heel snel, bestelde armbandje leuk ingepakt en een ontzettend mooi product.

Uitstekende en snelle levering! Baby armbandje voor mijn kleindochter besteld. Heel snel geleverd, netjes verpakt, mooi gegraveerd en heel mooi verpakt in kado verpakking met een persoonlijk geschreven briefje erbij. Zeker een aanrader deze winkel!

Zeer betrouwbaar

Kopen voelt goed hier zeker als het om dure aankopen gaat

45 Hilvertshof

Hilversum 1211 ER