Snelle levering. Mooi verpakt. Garantiebewijs ingevuld. Keurig gewerkt. Zeer tevreden.
Dankjewel Peter voor je review en aanbeveling! Fijn om te lezen dat je bestelling bij ons zo goed in de smaak is gevallen! Daar doen we het voor. Vriendelijke groet, Trea Klantenservice Treasure Juwelier
Mijn ervaring is positief. Treasure heeft een breed, gevarieerd en goed geprijsd assortiment. Van mijn grootmoeder mocht ik een kado uitzoeken wat aan haar zou doen denken wanneer zij er niet meer zou zijn. Het kado heb ik daarom laten graveren met haar geboortedatum. Het eindproduct heeft die wens laten uitkomen. 10/10!
Hartelijk dank Nick voor je enthousiaste review en aanbeveling. Mooi dat je onze collectie zo waardeert en wat een geweldig gebaar van je grootmoeder! ik wens je heel veel draagplezier met je horloge. Vriendelijke groet, Trea Klantenservice Treasure Juwelier
Oorknopjes besteld, helaas was 1 pinnetje helemaal krom/scheef… jammer dat ze niet even de moeite nemen om ze te controleren voordat ze het opsturen
Beste Ronald, Dank voor je reactie. Zoals telefonisch besproken proberen we alles te controleren voordat we het verzenden. Schijnbaar is het deze keer niet goed gegaan. Gelukkig kon je zelf het zilveren staafje recht zetten. Ik wens je veel plezier met het dragen. Vriendelijke groeten, Trea Klantenservice Treasure Juwelier
Goede service en snelle levering. Zeer professioneel ingepakt, met persoonlijk briefje erbij
Dank voor je review en aanbeveling Annelies. Fijn dat je onze service zo waardeert! Vriendelijke groet, Trea Klantenservice Treasure Juwelier
Levering perfect, mooi ingepakt met een persoonlijke noot op de bon
Dank voor je review en aanbeveling Annemieke. Mooi dat je onze service zo waardeert! Vriendelijke groet, Trea Klantenservice Treasure Juwelier
Mooi sieraad, goede kwaliteit en snelle verzending!
Dank voor je review en aanbeveling Emma. Fijn dat je onze service zo waardeert! Vriendelijke groet, Trea Klantenservice Treasure Juwelier
Top.
Dank voor je review en aanbeveling Bert. Fijn dat je onze persoonijke benadering zo waardeert! Vriendelijke groet, Trea Klantenservice Treasure Juwelier
Op internet gekeken en zo kwamen we bij u terecht. Veel keus maar duidelijke beschrijving erbij. Besteld, goed op de hoogte gehouden via de mail. Mooi cadeau van gemaakt en snelle service. Raad iedereen aan om bij te u te bestellen.
Hallo Antonette, Fijn dat je ons aanbod en onze service zo waardeert! Vriendelijke groet, Trea Klantenservice Treasure Juwelier
Op zoek naar een cadeau voor onze moeder op deze website terecht gekomen. Cadeau was snel besteld en binnen 2 dagen in huis, werkelijk prachtig ingepakt!
Dank voor je review en aanbeveling. Fijn dat je onze service zo waardeert! Hopelijk is je moeder net zo blij met de klapcreolen. Vriendelijke groet, Trea Klantenservice Treasure Juwelier
Nette service , goede leveringsvoorwaarde
Dank voor je review en aanbeveling Jan. Fijn dat je onze service en leverinmgsvoorwaarden zo waardeert! Vriendelijke groet, Trea Klantenservice Treasure Juwelier
Kan geen enkel negatieve opmerking vinden..
Dank voor je review en aanbeveling Caroline. Mooi dat je bestelling bij ons zo goed is bevallen! Vriendelijke groet, Trea Klantenservice Treasure Juwelier
Goed en snel.
Dank voor je review en aanbeveling Michael. Fijn dat ons aanbod en onze service je zo goed zijn bevallen! Vriendelijke groet, Trea Klantenservice Treasure Juwelier
snelle levering, mooi product en mooi ingepakt
Dank voor je review en aanbeveling Martijn. Fijn dat we je zo goed hebben kunnen ondersteunen bij je zoektocht! Vriendelijke groet, Trea Klantenservice Treasure Juwelier
Geheel tevreden
Dank voor je review en aanbeveling Elisabeth. Mooi dat je bestelling bij ons je zo goed is bevallen! Vriendelijke groet, Trea Klantenservice Treasure Juwelier
Goede persoonlijke ervaring en kadootje prachtig verpakt. Top!
Dank voor je review en aanbeveling Marijke. Fijn dat je onze service zo waardeert! Vriendelijke groet, Trea Klantenservice Treasure Juwelier
verrast door de fraaie cadeauverpakking
Dank voor je review en aanbeveling Frits. Fijn dat je onze service en de cadeauverpakking zo waardeert! Vriendelijke groet, Trea Klantenservice Treasure Juwelier
Prachtige sieraden van duidelijk heel goede kwaliteit. Het sieraad werd ook snel verzonden en keurig verpakt. Het enige minpuntje vond ik dat je verzendkosten (al zijn deze niet heel hoog) moet betalen om iets terug te sturen. Een sieraad is toch iets heel persoonlijks en de kans dat het terug gestuurd moet worden blijft daardoor aanzienlijk.
Dank voor je review en aanbeveling Den. Fijn dat je ons aanbod en onze kwaliteit zo waardeert! Je opmerking over de retourkosten krijgen we vaker en die begrijpen we ook als we kijken naar wat andere webshops soms aanbieden. Wij hebben ervoor gekozen om retouren niet gratis aan te bieden en in plaats daarvan de retourzending met korting aan te bieden via onze webshop. Ons serviceniveau is al hoog met bijvoorbeeld een loyaliteitsprogramma met bonuspunten, gratis gravure opties en gratis cadeauverpakking. En we moeten ergens een grens trekken om ook op lange termijn een hoog kwaliteits- en serviceniveau te kunnen leveren. Hopelijk tot ziens! Vriendelijke groet, Trea Klantenservice Treasure Juwelier
Mooi product en mooie cadeau verpakking
Dank voor je review en aanbeveling Ronald. Mooi dat je bestelling bij ons je zo goed is bevallen! Vriendelijke groet, Trea Klantenservice Treasure Juwelier
Heel snel verzonden en ondanks dat het per ongeluk het verkeerde hangertje was, toch nog de juiste met een paar dagen in huis! Terug sturen ging ook super makkelijk en de communicatie was heel netjes en vlot. Echt super service!
Dank voor je review en aanbeveling Michelle. Jammer dat het niet in één keer goed ging maar fijn dat onze service en communicatie je zo goed zijn bevallen! Vriendelijke groet, Trea Klantenservice Treasure Juwelier
Mooie gravering! En een snelle levering!
Dank voor je review en aanbeveling Janneke. Fijn dat je de gravure en onze snelle service zo waardeert! Vriendelijke groet, Trea Klantenservice Treasure Juwelier
Keurig verpakt cadeautje
Dank voor je review en aanbeveling Maaike. Fijn dat je onze verpakking en service zo waardeert! Vriendelijke groet, Trea Klantenservice Treasure Juwelier
het kado wat was besteld was ook echt een kado om uit te pakken. Met zorg ingepakt in een luxepapier.De datum die was toegzegd het in het huis te hebben klopte ook.
Dank voor je review en aanbeveling Detmar. Mooi dat je onze service en verpakking zo waardeert! Vriendelijke groet, Trea Klantenservice Treasure Juwelier
Ik was blij verrast door het persoonlijke briefje dat bij het pakje zat. En het was echt heel mooi ingepakt.
Dank voor je review en aanbeveling Henny. Fijn dat je onze service en verpakking zo waardeert! Vriendelijke groet, Trea Klantenservice Treasure Juwelier
Snel in huis en goed product Ook mooie prijs!
Dank voor je review en aanbeveling Gaby. Mooi dat je onze prijsstelling en service zo waardeert! Vriendelijke groet, Trea Klantenservice Treasure Juwelier
Al 2 keer een armbandje gekocht voor onze dochter. Al 2 keer zeer tevreden geweest!
Dank voor je review en aanbeveling Kevin. Fijn dat we je al twee keer zo blij hebben kunnen maken. Daar doen we het voor! Vriendelijke groet, Trea Klantenservice Treasure Juwelier
45 Hilvertshof
Hilversum 1211 ER