Babyarmbandje gekocht met graveren. Dit was heel netjes gedaan. Mooi ingepakt. En een persoonlijke note, doet het altijd goed.
Dank voor je review en aanbeveling Mies. Fijn dat je onze service zo op prijs stelt! Vriendelijke groet, Trea Klantenservice Treasure Juwelier
Veel keuze qua oorbellen. Mooi doosje en verpakking, echt een cadeautje. Certificaat erbij van echt goud Levertijd duurde lander dan gezegd was. Vrijdagochtend besteld en woensdag pas binnen, vindt ik wel erg lange bezorging.
Dank voor je review en aanbeveling Dineke. Fijn dat je ons ruime aanbod en service zo waardeert! Veel van de sieraden die we aanbieden leveren we uit onze winkelvoorraad, maar op de prachtige oorbellen die jij hebt besteld zit standaard een levertijd van 2 à 3 werkdagen. Dat staat ook wel zo vermeld op onze webshop, maar mogelijk is je dat ontgaan. Onze excuses als we dat onvoldoende duidelijk hebben gecommuniceerd. Hopelijk gaat dat niet ten koste van het draagplezier. Vriendelijke groet, Trea Klantenservice Treasure Juwelier
Snelle levering en heel leuk ingepakt. Echt een aanrader!
Dank voor je review en aanbeveling Nicole. Fijn dat je bestelling bij ons je zo goed is bevallen! Vriendelijke groet, Trea Klantenservice Treasure Juwelier
Goed.
Dank voor je review en aanbeveling Emile. Fijn dat we je verwachtingen goed hebben kunnen waarmaken! Vriendelijke groet, Trea Klantenservice Treasure Juwelier
Het bleek mogelijk om enige reparaties via de post te laten uitvoeren. Dit is met enig mail- en belcontact snel en goed gebeurd.
Dank voor je review en aanbeveling Danielle. Fijn dat je onze service en communicatie zo op prijs stelt! Vriendelijke groet, Trea Klantenservice Treasure Juwelier
Mooie producten en goede levering na online bestellen.
Telefonisch goed geholpen, cadeau mooi ingepakt
Dank voor je review en aanbeveling Erik. Mooi dat we je goed konden helpen en dat je onze service zo waardeert! Vriendelijke groet, Trea Klantenservice Treasure Juwelier
Tijdig ontvangen, mooi verpakt en hele mooie armbandjes
Dank voor je review en aanbeveling Nelly. Mooi dat je bestelling bij ons goed is bevallen! Vriendelijke groet, Trea Klantenservice Treasure Juwelier
Ben niet zo van het bestellen via een website, maar dat zal mijn leeftijd zijn ! Bij het zoeken van een Oozoo smartwatch kwam ik terecht op de website van Treasure Juwelier. De uitstraling van deze site en de reviews gaf mij vertrouwen en besloot het horloge te bestellen. Het vertrouwen werd niet beschaamd ! Keurige verpakking en het horloge verpakt als een cadeautje met een persoonlijk berichtje op de factuur. Treasure Juwelier heeft er weer een klant bij, hulde !!
Dank voor je enthousiaste review en aanbeveling Bart. Fijn dat de bestelling bij ons zo goed is gegaan en mooi dat we er weer een hele tevreden klant bij hebben! Vriendelijke groet, Trea Klantenservice Treasure Juwelier
Mooi armbandje ontvangen met een prachtige gravure. Met een heel lief berichtje bijgesloten. Met andere woorden Perfect
Dank voor je review en aanbeveling Gemma. Fijn dat het armbandje met gravure zo goed in de smaak is gevallen en dat je onze service zo waardeert! Daar doen we het voor. Vriendelijke groet, Trea Klantenservice Treasure Juwelier
Super bedankt!
Graag gedaan Hawta en heel erg bedankt voor je review en aanbeveling! Vriendelijke groet, Trea Klantenservice Treasure Juwelier
Mooie producten en klantloyaliteit word dankbaar beloond.
Dank voor je review en aanbeveling Karn. Mooi dat je onze collectie en loyaliteitsprogramma zo waardeert! Vriendelijke groet, Trea Klantenservice Treasure Juwelier
Ring besteld met gravering. Maat is goed en gravering ziet er goed uit. Binnen een week in huis. Helaas weinig keus in bredere mannenringen.
Dank voor je review en aanbeveling Iris. Mooi dat je onze kwaliteit en service zo waardeert! Je opmerking over bredere mannenringen nemen we mee in onze collectiebesprekingen, maar verwacht daar niet teveel van. We zijn afhankelijk van wat leveranciers zoal aanbieden en dat is op het gebied van bredere mannenringen helaas beperkt. Vriendelijke groet, Trea Klantenservice Treasure Juwelier
Bovenstaande zin zegt alles.
Dank voor je review en aanbeveling Peter. Mooi dat je onze service zo waardeert en dat je bestelling bij ons zo goed is bevallen! Vriendelijke groet, Trea Klantenservice Treasure Juwelier
Snelle levering, mooi ingepakt en je wordt goed op de hoogte gehouden waar je bestelling is. Ook attent dat er een persoonlijke noot op de factuur was geschreven, alleen gaf ik het niet cadeau, het was voor mijzelf.
Dank voor je review en aanbeveling Jeannette. Mooi dat je onze communicatie en service zo waardeert. Excuses dat de persoonlijke noot niet goed is geformuleerd. Hopelijk belemmert dat het draagplezier niet. Vriendelijke groet, Trea Klantenservice Treasure Juwelier
Goede ervaring met deze juwelier. Goed telefonisch advies gekregen.
Dank voor je review en aanbeveling Forra. Fijn dat we je goed hebben kunnen adviseren! Hartelijke groet, Trea Klantenservice Treasure Juwelier
Snelle levering en goed product
Dank voor je review en aanbeveling Barbara. Mooi om te zien dat onze service zo goed wordt gewaardeerd! Vriendelijke groet, Trea Klantenservice Treasure Juwelier
Alles super geregeld!
Hallo Ad, Fijn dat de bestelling bij ons je zo goed is bevallen. Dank voor je review en aanbeveling! Vriendelijke groet, Trea Klantenservice Treasure Juwelier
Persoonlijk en zeer klantvriendelijk
Hartelijk dank Martijn voor je review en aanbeveling! Mooi om te zien dat die zo goed is gewaardeerd! Vriendelijke groet, Trea Klantenservice Treasure Juwelier
Mooie producten, snelle levering
Dank voor je review en aanbeveling Patricia. Mooi dat ons aanbod zo goed bij je in de smaak valt! Vriendelijke groet, Trea Klantenservice Treasure Juwelier
Heel prettig behandeld toen bleek dat het horloge wat ik kocht een lichte beschadiging had. Ik kon direct het horloge terugzenden met de toezegging dat ik een nieuw exemplaar krijg toegestuurd. Telefonisch afstemming gehad en zeer netjes behandeld.
Hallo Diedrik, Jammer van de beschadiging, maar fijn dat we je goed hebben kunnen helpen. Dank voor je review! Hartelijke groet, Jacqueline Klantenservice Treasure Juwelier
Had een mooie schitterende armband besteld waar ik super blij mee ben en deze werd lekker vlot geleverd. De producten worden altijd sjiek en mooi verpakt en de service is ook helemaal top.
Dank voor je enthousiaste review Nordin. Fijn dat je ons steeds weer weet te vinden en dat je er elke keer weer blij van wordt! Hartelijke groet, Jacqueline Klantenservice Treasure Juwelier
Onlangs een mannen armband besteld bij Treasure Juwelier, dit was een cadeau. Het pakketje werd al snel bezorgd en het was heel mooi verpakt in cadeaupapier met lintjes (dit was een optie die ik kon aanvinken tijdens het bestellen). Ook zat er een persoonlijke boodschap bij de bestelling! Ik ben erg tevreden en zou Treasure Juwelier zeker aanraden!
Mooi dat je bestelling bij ons je zo goed is bevallen Noëlle. Dank voor je review en aanbeveling! Hartelijke groet, Jacqueline Klantenservice Treasure Juwelier
En zelfs nog een hand geschreven tekst op de pakbon. Zeker voor herhaling vatbaar.
Fijn dat onze service zo goed in de smaak is gevallen Fleur! Bedankt voor je review en aanbeveling en we zien je graag weer eens terug! Vriendelijke groet, Jacqueline Klantenservice Treasure Juwelier
Op een informatieverzoek is snel en adequaat gereageerd. Dat ik met het resultaat van de informatie minder gelukkig ben, is een andere kwestie. Product is momenteel niet leverbaar en is wel op maat te maken tegen meerwaarde in de prijs.
45 Hilvertshof
Hilversum 1211 ER