Filtre

Geweldige service!

Voor Kerst persoonlijke cadeautjes besteld, gegraveerd en al, prachtige artikelen en nog ingepakt ook in luxe cadeaupapier! Snel & betrouwbaar. Super service, een aanrader!

Goede service, snelle levering en mooi product

Goede service, snelle levering en mooi product

Zeer snelle prijs kwaliteit geleverd

Het bestelde product is snel geleverd. Helaas heb ik het nog niet kunnen zien, aangezien het zeer mooi is verpakt en met de kerst gegeven wordt

Goede en snelle levering en prachtig verpakt!

Goede en snelle levering en prachtig verpakt. de persoonlijke boodschap was erg leuk.

Super service

Snelle en degelijke levering

Snelle levering tegen een goede prijs. Mooi ingepakt en een persoonlijk briefje erbij. Top gedaan

Snelle levering, prachtig ingepakt

Snel geleverd en heel prachtig ingepakt. Verder kan ik nog niet beoordelen omdat het een kerstkadootje is en dus nog niet uitgepakt is.

Goede service!

Goede snelle vriendelijke service. Horloge voor mijzelf besteld, maar werd helemaal leuk ingepakt met een hand geschreven kaartje erbij! Helaas nu al stuk, kreeg meteen reactie via de mail, mocht het horloge meteen retour sturen zonder problemen en dan gaan ze het probleem oplossen. ( wel jammer van de €5,95 retour kosten die voor eigen rekening zijn, dit werd er niet bij vermeld ..)

prima service

werd nog even gebeld als controle van de bestelling. en een hand geschreven bedankje bij het mooi ingepakte cadeau

perfect

Besteld en keurig verstuurd. Mooi ingepakt in cadeaupapier.

Netjes en op tijd geleverd

Goede snelle service

Heel snel en met een persoonlijke noot mijn uniek gegraveerde horloge ontvangen. Ik ben erg tevreden. Enige is dat het lijkt of het glas nog beschermfolie bevat, maar dat is niet zo. Als ik hierover contact gehad heb, schrijf ik weer een recensie, wordt t vast een 10!

Aarzel geen moment om bij deze juwelier iets te bestellen

Er is één keer iets misgegaan maar dat werd heel snel verholpen. Heb het volste vertrouwen in deze zaak.

Hele fijne juwelier

Top juwelier. Horloge is geleverd met een mooie persoonlijke gravure. Ik werd nog even gebeld om de bestelling door te nemen in verband met de gravure op een smartwatch. Snelle levering en top service!

Sieraden zijn mooi.

Service is niet goed. Armbandje was te lang. Normaal als je wat koopt voor zoveel geld is de service dat het op maat maken bij de prijs in begrepen zit. Ik moest meer betalen voor het op maat laten maken dan bij mijn juwelier. Om deze reden zou ik niet meer bij jullie bestellen. Klant onvriendelijk vind ik dit en slechte service.

Tevreden met mijn aankoop

Snelle levering in een hele mooie cadeauverpakking. Ik had een ketting cadeau gegeven en diegene was er ontzettend blij mee.

Goeie kwaliteit en snelle levering.. top werk

Met zorg en aandacht

Het horloge kwam zelfs wat eerder dan de track and trace aangaf. Ingepakt met zorg en zelfs een handgeschreven briefje erbij.

Goeie heldere site, direct bevestigingsmail na bestellen en erg leuke handgeschreven boodschap bij de bestelling

Wasn't easy to navigate the website.

To return the purchased item it was extremely difficult to navigate the website and find the option of return or to find the right instructions to do the needful and need to pay for returning the goods wasn't mentioned before.

• Would you recommend us? No

Service zoals het hoort

Vlotte bestelling, waarbij je perfect op de hoogte gehouden wordt. Precies zoals het hoort. Een voorbeeld voor andere webshops. En ook nog eens een mooie cadeauverpakking.

Leuke en goede levering

de persoonlijke notitie is altijd leuk om te lezen

Kreeg mijn bestelling voor de kerst mooi ingepakt binnen. Dat was een welkome verassing, want als ik dat zelf moet doen heeft het plakband onder de kerstboom al los gelaten :)

Als er vragen zijn wordt er adequaat op gereageerd. Het artikel wordt mooi ingepakt als cadeau, zonder dat je erom vraagt.

Uitstekende service, correcte en snelle reactie, vriendelijk.

Deze juwelier is een echte aanrader! Vragen worden snel en vriendelijk beantwoord. Bestellingen worden snel geleverd.

45 Hilvertshof

Hilversum 1211 ER