Filtre

Heel prettig, pakje werd werd echt als een cadeautje geleverd. Ook snelle levering.

top snel en netjes alles geregeld

prima kreeg ook een persoonlijke note bij de bestelling.

Top service... meedenken

Had via internet besteld en kon het bedeltje binnen een uur met gegraveerde tekst ophalen. Advies over lettertype was super. Meedenken... top

Excellent

Efficient correspondence, fast shipping and good quality products

laat niks meer van zich horen

ik heb een armband gekocht wilde terug sturen . maar heb niks meer van gehoord hoe en wat .

Gewoon top

Was zeer tevreden met mijn aankoop. Het uitpakken was ook een verrassing aangezien het product in een mooie cadeauverpakking werd geleverd. Dus ook nog mooi om als cadeau te geven. En nog een handgeschreven boodschap erbij. Een persoonlijke touch is vandaag de dag raar. Dus gewoon top. PS levering naar een bezorgpunt zou ook tot de mogelijkheden moeten horen.

Goede service, snel en persoonlijk

Leuk dat er een persoonlijk berichtje bij stond. Doosje was mooi ingepakt!

Mooie items, een cadeautje voor jezelf

Mooie items, snelle levering, faire prijzen. Een heerlijk cadeautje voor jezelf.

snel en gemakkelijk, op de hoogte gehouden van het leveringsproces

snel en gemakkelijk, op de hoogte gehouden van het leveringsproces. Vanuit Australië besteld via PayPal betaald.

Mooie duidelijke site

Mooie ketting en oorbellen gekocht , zeer snel verzonden , en heel mooi ingepakt, zeer tevreden

Heel mooi armbandje en handgeschreven briefje erbij. Top!

Mooie gouden sieraden. Ook als een sieraad stuk is gegaan wordt er hele goede en snelle service geboden.

Snelle en goede service

Overzichtelijke site, na betaling snel geleverd!

Super! Hele persoonlijke service en de mensen denken echt mee.

Voor een jubileum twee dezelfde horloges besteld, maar werd keurig gebeld dat er maar één voorradig was. Hierna, kreeg ik een mail met alternatieven en werd er met me meegedacht. Resultaat: twee nog mooiere horloges voor dezelfde prijs!

Top!!

Eerder dan verwacht aangekomen! Heeel erg blij met de bestelling! Thanks!

Super mooi alles waard. Ik draag mijn armbandje elke dag

Snelle levering en mooi verpakt. Wel discreet. Aan het pakketje is niet te zien wat er in zit. En hwel betrouwbaar .

Goeie en veilige service!!

Al eerder iets gekocht bij deze site! Ook prima gegaan en geen gedoe of twijfel! Super aardig notitie bij factuur!

Top service en zoals beloofd snelle levering!

Snelle en correcte levering! Vriendelijke klantendienst.

Levering en het product zijn naar verwachting. Goed tijdig overal over geïnformeerd!

Levering van product zoals verwacht

Levering van product zoals verwacht

Vriendelijk personeel die met je meedenken

Ik had een gouden babyarmbandje besteld en voor ze het gingen graveen ,werd ik gebeld of het goed was dat ze het zouden veranderen zodat de naam groter kon omdat het dan duidelijker zou zijn. Top!!!

uitstekend

Ik zocht een prijzig zeldzaam horloge. Treasure had dit op voorraad volgens de website. Ik was niet bekend met hun dus even gebeld. Direct iemand aan de lijn die bevestigde dat het horloge idd aanwezig was en dat ik ze morgen zou hebben als ik ze voor 17:00 zou bestellen. Direct besteld en idd volgende dag vrolijk verpakt geleverd. Het horloge is overigens zeer naar wens (010-02158-23).

Doen wat je zegt

Hebben bestelling vlot uitgevoerd

Goed en snelle verzending

heb pas deze Pulsar horloge tot nu toe geen aanmerkingen. En leuke handgeschreven vermelding op de nota. met vriendelijke groet

45 Hilvertshof

Hilversum 1211 ER