Filtre

Uitstekende service erg klantvriendelijk. Mijn retour of in dit geval omruiling goed geregeld!!

Persoonlijk

Een snelle levering en met een leuk persoonlijk berichtje er bij. Enig puntje van kritiek is dat het verschil tussen leveradres en factuuradres niet zo duidelijk is, waardoor het uiteindelijk bij het verkeerde adres werd geleverd.

Zeer goed!

Goede kwaliteit, mooi, snelle levering

Snelle levering, prachtig ingepakt kadootje voor mijn kleindochter! Schattig baby armbandje wat helemaal voldeed aan mijn verwachtingen.

Netjes en snel bezorgd

Voor mijn beide kleindochters een armbandje gekocht en waren perfect. Ook was het beide keren als een heel leuk Cadeau ingepakt. Dus gewoon top !!

Mooie winkel met veel produkten.

Geweldige hulp van het personeel

Goed, houdt zich aan afspraken

Sierraad gegraveerd en geleverd zoals afgesproken. Goede communicatie.

Enorm goede service

Ik heb in eerste instantie een prachtig dameshorloge van Seiko uitgezocht. Dat kwam snel, prachtig ingepakt en met een persoonlijk berichtje erbij. Helaas had ik de maat niet goed ingeschat, dus in overleg met een zeer behulpzame dame van de klantenservice, het dameshorloge teruggestuurd om het om te ruilen voor de heren versie. Het herenhorloge bleek niet veel extra te kosten. Zonder extra verzendkosten is dat naar mij gestuurd en gisteren kwam het aan! Net zo prachtig ingepakt als de eerste keer. Het horloge past me perfect en is werkelijk beeldschoon. Echt een kado hoor. Zo'n fijne en persoonlijke service bij een online shop.

Uistekend

Goede service, snel verstuurd , leuk ingepakt en een persoonlijke boodschap erbij!

Mooi afgewerkte hanger

Heb de zilveren hanger laten graveren met 3 letters en het resultaat is prachtig

Ik zocht een goed horloge voor een lage prijs. Bij Treasure Juwelier vond ik een prachtige Seiko in de aanbieding. Direct de volgende dag verzorgd. Prachtig verpakt als cadeautje.

Heel tevreden

Binnen gekregen zou besteld en nog snel ook.

Snelle levering, zeer tevreden

Snelle levering, we zijn zeer tevreden!

Klantvriendelijke juwelier met aandacht voor de klant

Goede service en ben ontzettend blij met mijn horloge en is perfect op maat gemaakt.

Duidelijke website met mooie sieraden en mooie gravering. Ik werd nog telefonisch benaderd nadat ik mijn bestelling had geplaatst vanwege het lettertype wat ik had gekozen. Zij raadde me een ander lettertype aan, zeer attent. Bestelling was de volgende dag verstuurd.

Mooie oorbellen met snelle levering

Online bestelling liep vlot en het geleverde product voldeed volledig aan de wensen. Ik raad Treasure Juwelier zeker aan !

Excellent

Perfect and fast service

Echt super!

Voor de aller eerste keer online besteld bij trersure. Altijd een beetje spannend om echt goud online te bestellen, maar na alle goede recensies toch de stap genomen! En wat ben ik ontzettend blij met mijn bestelling! Alles is echt super mooi en de bestelling liep netjes en vlot! Ik ga trersure zeker onthouden! Dankjewel voor deze mooie producten. Ik ga hier zelf jaren lang plezier van hebben!

Sieraden precies zoals verwacht

Prima service, mooi resultaat.

Een armbandje besteld voor mijn eerste kleindochter. De volgende dag werd het al bezorgd. Haar naam op het armbandje laten graveren en het resultaat mag er zijn. Het ziet er echt heel mooi uit. Het doosje was mooi verpakt en op de factuur stond een leuke boodschap. Wij zijn heel tevreden.

Prettige webwinkel!

Fijne online juwelier met een mooie collectie, snelle verzending en goede, persoonlijke service (inclusief prachtig ingepakte bestellingen).

Té mooi ingepakt om uit te pakken!

2 hangers gekocht met inscriptie. Grafeerwerk was heel mooi en passend bij de hanger. Toen we de bestelling geleverd kregen waren de doosjes met veel zorgvuldigheid en aandacht ingepakt met een persoonlijke boodschap van de medewerker erbij. Wow!

Snelle levering, mooi product en leuk verpakt!

Goede service, snelle levering

Alles precies zo als beschreven , snelle levering .

45 Hilvertshof

Hilversum 1211 ER