Filtre

Prima verzorgde levering van de bestelling

Snel geleverd. Product kwam overeen met beschrijving. Bijzonder zorgvuldig ingepakt. Correspondentie per e-mail accuraat, netjes op de hoogte gehouden van de voortgang

Snelle bezorging

Prima zaak, snelle bezorging, product naar waarde

Met zorg geleverd

Scherp geprijsd, snelle levering. Luxe verpakt en daardoor extra leuk om te krijgen/geven.

Vlotte service

Super, snel, netjes, makkelijk

Bestelling moest naar het buitenland. Even afgestemd met de verkoop afdeling en alles super vlot geregeld.

Ben er blij mee

Ben er super blij mee maar alleen de naam is iets te dun er in gegraveerd

Snel en mooie sieraden

Mooie sieraden en snel geleverd!

top!

Nette en snelle levering, product mooi verpakt met een persoonlijke bericht van team Treasure Juwelier.

Snel ...... goed......... leuk en mooi !

Heel snel ontvangen! Terwijl het voor mij geen probleem is wat langer te wachten. Ik onthoud het adres!!!!!

Gouden babyarmbandje besteld, bleek toch niet op voorraad te zijn. Werd ik gebeld door een vriendelijke medewerkster met een ander voorstel. Het armbandje mooi gegraveerd, de volgende dag al in huis in een mooie cadeauverpakking. Oma, moeder, en kleindochter helemaal blij.

Geweldig mooie juwelier met ouderwets vriendelijke medewerkers!

Ouderwets vriendelijk, behulpzaam. Correcte afhandeling. Snelle verzending, prachtig ingepakt met handgeschreven boodschap. Prachtig mooie, waardevolle, mooi afgewerkte sieraden van prachtige kwaliteit!

Topservice!!!

Bedankt Team ! Super leuke verpakking en bedankt voor het kaartje met verjaardagswensen voor mijn liefje . Toppertjes jullie .

Snelle en super vriendelijke service!

Heel vriendelijke en snelle service. Op 1 dag was het al geleverd inclusief gegraveerd en mooi verpakt!

Uitstekende servive

Mijn nieuwe horloge online gekocht. Netjes verpakt en verstuurd. Bij mijn pakket zat een leuk briefje. Erg attent. Zeker aan te bevelen!

Zeer snelle en persoonlijke service

Het bestelde armbandje werd onmiddellijk verstuurd. Daarvan direct een bericht. En op de pakbon stond een persoonlijk berichtje geschreven! Zeer gewaardeerd!

Snel verzonden, mooi verpakt

Mijn bestelling werd de volgende dag al geleverd. Alles was mooi verpakt. De sieraden waren prachtig.

Levert snel

De eerste keer dat ik hier iets bestel goede webshop en snel geleverd. Aan te bevelen.

Prima geregeld!!!

Armband besteld, maat te klein besteld, teruggestuurd en per omgaande de goede maat ontvangen. Allebei ook keurig in feestverpakking en een persoonlijk woordje! Treasure is top!

Online en toch persoonlijk

Heel goede ervaringen met Treasure. Levering is snel en altijd leuk ingepakt om meteen te kunnen geven.

Mooie ring en armband en snel geleverd

Ik heb aan het begin van de week een ring (gegraveerd) en een armband besteld. Ze waren mooi verpakt en ik had ze snel in huis. Perfect!

Zeer vriendelijk en goed geholpen

Ben zeer goed te woord gestaan telefonisch en geholpen met mijn vraag. Snelle levering, echt fantastisch

Snelle en nette service

Mooie smartwatch besteld voor mijn vrouw. Deze was mooi ingepakt en snel geleverd!

xxx

xxx

Snelle en goede service

Mooie sieraden. Vriendelijke medewerkers en een snelle en goede service. Aanbeveling!

Zien is kopen

Zien is kopen