Product va uitstekend kwaliteit!!
Dag John, super dat je zo enthousiast bent over de kwaliteit van je zilveren ketting met hanger. We wensen je veel draagplezier en helpen je graag nog eens! Vriendelijke groet, Tessa Klantenservice Treasure Juwelier
Op tijd en mooi verpakt.
Fijn dat je de mooie armband snel in huis had Jacoba. Bedankt voor je review en aanbeveling! Vriendelijke groet, Tessa Klantenservice Treasure Juwelier
Dag Francis, bedankt voor je bestelling en review. Wij wensen je veel draagplezier van jouw nieuwe Ice Watch! Vriendelijke groet, Tessa Klantenservice Treasure Juwelier
Heb telefonisch contact met jullie gehad en werd heel vriendelijk te woord gestaan met goede tips. Heb daarna een bestelling geplaatst en deze werd heel mooi ingepakt geleverd.
Bedankt voor de mooie woorden Elies. Dat we jou hebben kunnen helpen bij het vinden van schitterende oorsieraden en een gepersonaliseerd horloge met liefdevolle inscriptie maakt ons werk erg dankbaar. Wij wensen je er heel veel plezier mee! Vriendelijke groet, Tessa Klantenservice Treasure Juwelier
Diverse horloges besteld bij Treasure. Altijd geleverd met een persoonlijke boodschap van de medewerkers. Laat de betrokkenheid zien naar de klant toe. En tevens een prima service. Kortom: uitermate tevreden.
Dag Ron, bedankt voor je mooie review. Wat fijn dat wij je al vaker aan een mooi Seiko horloge hebben mogen helpen. We hopen dit nog vaker te mogen doen natuurlijk. Geniet van je laatste aanwinst! Vriendelijke groet, Tessa Klantenservice Treasure Juwelier
Binnen een oaar dagen priduct binnen. Mooi ingepakt en mooi kaarthe er bij zeker een aanrader
Bedankt voor je review Damian. Goed te lezen dat je onze persoonlijke service zo waardeert, daar staat Treasure Juwelier immers voor. We zien je graag nog eens terug. Maar eerst veel plezier met je nieuwe Seiko! Vriendelijke groet, Tessa Klantenservice Treasure Juwelier
Goed voor elkaar. Horloge werd de volgende dag bezorgd en een leuke persoonlijke noot toegevoegd.
Bedankt Heleen voor je positieve review en aanbeveling! Leuk te horen dat we jou hebben kunnen verblijden met een prachtige smartwatch. We wensen je veel draagplezier toe! Vriendelijke groet, Tessa Klantenservice Treasure Juwelier
Mooie sieraden en veel keus tegen schappelijke prijzen. Snelle levering.
Fijn dat je tussen al het moois een zilveren collier hebt kunnen kiezen! We wensen je ontzettend veel draagplezier en zien je graag terug in de toekomst. Met de gespaarde bonuspunten wordt het bestellen vast nog weer ietsje leuker 😉. Vriendelijke groet, Tessa Klantenservice Treasure Juwelier
Vlotte afhandeling van mijn bestellingen, en bij het uitpakken een persoonlijk handgeschreven plezier wens van de aankoop.
Wat leuk dat we je als klant hebben mogen verwelkomen Bart! Bedankt voor de aardige woorden in je review. We helpen je graag weer aan wat moois in de toekomst! Vriendelijke groet, Tessa Klantenservice Treasure Juwelier
Wat een leuk en goed bedrijf zeg, meet heerlijke en eerlijke prijzen en kwaliteit spullen. Een aanrader voor iedereen!
Bedankt voor je mooie woorden Lucas! Fijn dat je bij ons hebt kunnen vinden wat je zocht. Wij wensen je veel draagplezier van de titanium bicolor ring! We hopen je in de toekomst nog eens te mogen helpen waarbij je dan tevens gebruik kunt maken van de gespaarde bonuspunten. Vriendelijke groet, Tessa Klantenservice Treasure Juwelier
Ik had 2 jaar geleden een initial hanger besteld. Deze was helaas nu niet meer in het assortiment, maar via de klantenservice alsnog kunnen bestellen! Echt super goed geholpen door Trea. Hele fijne service en mooie sieraden.
Wauw, wat fijn dat Trea je heeft kunnen helpen bij het vinden van een matchende hanger Simone! Goed dat je contact hebt opgenomen, wij denken graag mee. Dit zijn de momenten waar wij ons best voor doen en fijn op terugblikken. Is de klant helemaal tevreden, dan wij bij Treasure Juwelier ook! Wij wensen je veel draagplezier van je nieuwe Initial hanger Simone en bedankt voor je mooie review! Vriendelijke groet, Tessa Klantenservice Treasure Juwelier
Мой опыт, рекомендую
Спасибо Yuliia, bedankt voor de review en aanbeveling. Fijn dat je hebt kunnen vinden wat je zocht. Veel plezier met de mooie gouden armband. We zien je graag weer eens terug! С уважением, Tessa Обслуживание клиентов Treasure ювелир
Prima en enthousiast geholpen door vriendelijke dame
Wat leuk te zien dat je de armband vond in onze webshop en deze persoonlijk kwam ophalen in de winkel An! Fijn dat zowel jouw online als winkelervaring bij Treasure Juwelier naar wens is. Wij wensen je veel draagplezier van de vossenstaart armband! Vriendelijke groet, Tessa Klantenservice Treasure Juwelier
Online een garmin fenix besteld. Deze werd snel geleverd en mooi / goed verpakt. Dankjulliewel voor de service. Ben er erg blij mee.
Bedankt Marieke voor je mooie review, dat waarderen wij zeer! Wij wensen je heel veel plezier van je Garmin Fenix, een mooi keuze. We zien je graag terug, waarbij je dan tevens gebruik kunt maken van je gespaarde bonuspunten. Vriendelijke groet, Tessa Klantenservice Treasure Juwelier
Ik had een zilveren slavenarmband besteld. Prachtige kwaliteit en in een luxueuze verpakking bezorgd. Vanwege een spoed bestelling konden ze de slavenarmband toch nog graveren. Super en een geweldige service van de juwelier. TOP. Zeker een aanrader!
Dank je Liesbeth voor je enthousiaste review. Wij zijn blij te lezen dat onze service zo goed bevallen is en wensen je heel veel plezier met het gepersonaliseerde polssieraad! Vriendelijke groet, Tessa Klantenservice Treasure Juwelier
Overzichtelijke site. Na bestellen is het snel verstuurd.
Leuk te lezen dat alles naar wens is verlopen Robin en dat je zo blij bent met onze site. We zijn blij dat we je konden helpen en wensen je veel draagplezier van de schitterende Garmin! Vriendelijke groet, Tessa Klantenservice Treasure Juwelier
Ik had gekleurde oorbellen gekocht maar ik kreeg blanke oorbellen. Die wilde ik terugsturen maar mijn broer moest de retourbon printen en aan mij opsturen. Dat ging goed maar toen bleek het postkantoor op vakantie te zijn en er zijn geen andere bij mij in de buurt Ondertussen kreeg ik wel de gekleurde oorbellen .ze vertrouwde mij wel dat ik de blanke zou terugsturen. Dat heb ik ook onmiddellijk gedaan toen het postkantoor weer open was.
Wat jammer dat er aanvankelijk wat mis ging Joke. Maar fijn te lezen dat het snel en naar tevredenheid werd opgelost en dat ons vertrouwen niet werd beschaamd. Wij wensen je heel veel plezier met de gekleurde oorbellen! Bedankt voor je uitgebreide review. Bij een volgende gelegenheid zijn we je graag weer terug. Al was het alleen maar om te laten zien dat het ook in één keer goed kan gaan 😉! Vriendelijke groet, Tessa Klantenservice Treasure Juwelier
Snel geleverd en nog een leuke persoonlijke boodschap
Wat fijn dat je onze persoonlijke touch waardeert Annet. Daar worden wij blij van! Dank je voor je review. Veel plezier van je fraaie horloge! Vriendelijke groet, Tessa Klantenservice Treasure Juwelier
Toen ik belde voor een extra gravering in mijn al ingepakte horloge werd deze uitgepakt, gegraveerd en nog dezelfde dag verstuurd met een glimlach, wat een service! Snel verstuurd en keurig verpakt.
Dank je Paulina voor je enthousiaste review! Wat lief dat je de tijd neemt deze aardige woorden over onze service te schrijven. Persoonlijke service, daar staat Treasure Juwelier voor. We hopen je graag nog eens te kunnen helpen in de toekomst en wensen je veel draagplezier met de schitterende smartwatch! Vriendelijke groet, Tessa Klantenservice Treasure Juwelier
Super service en snelle levering!
Leuk te lezen dat je zo blij bent met onze service Taschka! Dank je voor leuke review. En veel plezier met je mooie ketting! Vriendelijke groet, Tessa Klantenservice Treasure Juwelier
Mijn bestelde product werd netjes verpakt en keurig op tijd afgeleverd. Ben erg tevreden.
Dankjewel Ans voor je mooie beoordeling. Topservice, wauw, dat horen wij graag! Wij zien je graag terug waarbij je dan tevens gebruik kunt maken van de gespaarde bonuspunten. Veel draagplezier van je prachtige armband! Vriendelijke groet, Tessa Klantenservice Treasure Juwelier
Perfect optijd
Leuk te lezen dat we alles keurig voor je konden regelen Cor! Je bestelling en review waarderen wij zeer. We wensen je veel plezier met de indrukwekkende smartwatch! Vriendelijke groet, Tessa Klantenservice Treasure Juwelier
Dankjewel voor je review en aanbeveling Tim. We wensen je veel draagplezier. Vriendelijke groet, Tessa Klantenservice Treasure Juwelier
Snelle verzending en
Bedankt voor je review en aanbeveling. En leuk dat je onlangs weer opnieuw hebt besteld. We wensen je veel draagplezier van je sieraden! Vriendelijke groet, Tessa Klantenservice Treasure Juwelier
Goede klantenservice en mooi verpakt cadeau
Wat ontzettend leuk om te lezen dat je de bestelling als ‘perfect’ omschrijft Nancy. Meer kunnen wij niet wensen. Wij wensen je veel draagplezier van de mooie hanger en hopen je nog eens terug te zien! Vriendelijke groet, Tessa Klantenservice Treasure Juwelier
45 Hilvertshof
Hilversum 1211 ER