Goede service en prijs

Ik heb er een oozoo smartwatch besteld, deze was goedkoper dan op de originele site van de producent. Horloge is in een super mooie cadeu verpaking geleverd TOP!

Heel goed.

Een aanrader. Kunnen andere webshops nog wat van leren!

Betrouwbaar

Bestelling in goede orde ontvangen. Berichtgeving was OK. Wist precies wanneer en waar het af te halen was.

Super wauw

Netjes geleverd en mooi ingepakt

Gewoon netjes en snel geleverd

Horloge was mooi verpakt met een leuke tekst erbij ...super

Kadootje

Dat ik een prachtige armband besteld had, was natuurlijk geen verrassing. Maar dat het supermooi ingepakt was en voorzien was van een lief handgeschreven kaartje, maakte het pas een echt kadootje. Heel erg bedankt!

Snelle service met mooie sieraden

Snel en nette levering armbandje !

Goede snelle levering van een mooi product. Kwaliteit nog niet kunnen testen, cadeau moet nog gegeven worden.

De volgende dag al mijn horloge thuis en ik ben erg tevreden ! Dank U wel.

Erg behulpzaam & klantvriendelijk, goede oplossing aangeboden.

Ik had een gouden graveerbaar gouden hangertje besteld bij Treasure Juwelier. Deze had ik bij een andere juwelier laten graveren zodat de gravure excact hetzelfde zou zijn als bij mijn andere sieraden. Hier bleek het muntje verbogen te zijn en dus niet graveerbaar omdat het erg dun was. Na een tijd twijfelen (omdat Treasure niet het muntje gegraveerd had) heb ik toch contact met ze opgenomen om te vragen wat hun ervaring was. Ik werd gelijk teruggebeld door een erg vriendelijke vrouw die voorstelde om het muntje terug te sturen voor onderzoek. Nadat zij contact hadden gehad met de leverancier van het muntje, bleek het om een productiefout te gaan en het gewicht van mijn hangertje was aanzienlijk lichter dan wat hij hoorde te zijn. Zonder problemen werd mijn hangertje dan ook vervangen voor een nieuwe! Erg goede service, vriendelijke medewerkers die voor een goede kwaliteit gaan. Nogmaals bedankt voor de goede service!

De levering was snel en het product is helemaal naar verwachting!

Goede ervaring

Leuke ketting gekocht voor een aantrekkelijke prijs. Snel ontvangen en met aandacht verpakt.

Gouden armband met zilveren kern + gravure besteld, telefonisch besproken dat er spoed achter zat. De armband was mooi op tijd klaar om afgehaald te worden.

fantastisch

Snelle service en leuk ingepakt. ook nagedacht over een aanduiding wat er in welk cadeautje zit. ik had kettinkje met een letter. dat 2 keer met verschillende letters dus als het al ingepakt is is het heel fijn dat ze erop zetten wat wat is.

Een hele mooie ketting met hanger.

Een verfijnde ketting met dito hartje, heel mooi.

goede service erg blij mee

mooi en snel opstuurd erg blij mee

Snel verzonden, mooi sieraad

Mooi sieraad ontvangen, zoals beschreven. Verzending was snel en goed verpakt.

Prachtig ingepakte mooie sieraden!

Op de site een ruime keuze en makkelijk bestelbaar. Snelle levering in prachtige geschenkverpakking. Zeer tevreden

Heb een horloge gekocht met een tekst er achter laten graveren. Super mooi geworden. En een persoonlijke berichtje op de nota was echt lief. Heb jullie zelfs hierover nog gebeld. Dus een aanrader!

Goede ervaring, mooi product, mooi ingepakt.

Goede ervaring, mooie producten, echtheid certificaat meegeleverd. Erg tevreden.

Sieraad was.op tijd en in perfecte conditie. Inscriptie was mooi!

Leuk verpakt en met de hand geschreven tekst op de bon

Online en toch persoonlijk Komt door Leuk verpakt en met de hand geschreven tekst op de bon.

Uitmuntend!!

Snel , betrouwbaar en klantvriendelijk.

45 Hilvertshof

Hilversum 1211 ER