Snelle en juiste levering

Bereikbaarheid goed, contact uitstekend, advies fijn!

Uitstekende ervaring!

Goed ga zo door.

fijne website om iets op te zoeken

duidelijke website. Klein beetje jammer dat er geen afmetingen bijstaan van de sieraden. Makkelijk te bestelling en snelle leveringen. 1 minpuntje was wel dat het niet thuis geleverd werd bij bij het afhaalpunt terwijl ik gewoon thuis was. Kreeg in de ochtend al een app van track and trace dat het naar het verzamelpunt zou gaan

Super snelle levering

Super snelle Levering (andere dag al ) Én ook gegraveerd . . Had gevraagd om in te pakken en was ook keurig gedaan. Maar moest natuurlijk de gravering nakijken waardoor ik het opnieuw moest inpakken. Verder helemaal blij ermee. Nu afwachten wat mijn aanstaande er van vind ( hij krijgt t pas op onze huwelijks dag!)

Ik heb bij Treasure een bijzonder klanvriendelijke behandeling ervaren!

Klantvriendelijk Goede prijs/kwaliteit Vriendelijke medewerkers

Geweldig!!!!

Bestelling optijd ontvangen en zoals verwacht “ mooi”

Mega behulpzaam & goed geholpen

Had een maat armband besteld die niet op voorraad was, maar netjes geholpen via de telefoon over de mogelijkheden.

Snelle service, mooie sieraden

Een zilveren mattenklopper ring en set oorbellen besteld. Mooie kwaliteit en snel geleverd. Ook een snelle reactie op mijn gestelde vraag! Zeker een aanrader!

Goede service!

Goede geholpen en snelle verzending en Service.

Erg snel geleverd!

Bestelling gedaan en erg snel geleverd. Goede prijs dus prima!

Werkelijk waar, fantastisch!!!

Waanzinnig fijne partij! Alles zoals beloofd en zoals op de foto’s! Prachtig sieraad ontvangen!

Snelle levering en keurig netjes ingepakt!

Ook de kraamvrouwen waren erg enthousiast over het cadeau

Goede servic

Mooi ingepakt en afspraak is afspraak

Wat een snelle service en een mooi resultaat!

prettig geholpen bij afhalen horloge.

Ik heb op internet bestelling gedaan van horloge die ik bij de winkel wilde ophalen. Bij de winkel gepast en moest ingenomen worden wat direct gedaan werd en mijn naam was gratis gegraveerd dit vond ik een uitstekende service.

Uitstekende service

Correcte service en mooie artikelen!

Fijne service, snelle levering

Hele fijne service gehad. Bij vragen, kon ik telefonisch overleggen en kreeg ik goed advies. Heel fijn geholpen! Tevens snelle levering van het product. Mooi ingepakt ook! Zeer tevreden.

Simpel, snel en persoonlijk ondanks webshop

Buiten de mooie producten vond ik de service erg goed. De levering was betrouwbaar. De verpakking diskreet (men kon niet zien dat het een cadeautje was) Het cadeau heel mooi ingepakt. Wat in nog het meeste waardeerde was de persoonlijke boodschap die op de meegestuurde factuur was gezet (met pen). Dit geeft net dat beetje idee dat je niet een nummer, maar echt een klant bent.

Fantastisch !

Ik bestelde een armbandje voor mijn pasgeboren achternichtje en haar zusje, met een gravure. Dezelfde dag nog ging het pakje op de bus en de volgende dag was het in huis. Prachtige ingepakt en met een heel hartelijk bijschrift op de factuur. In deze tijd, waarin iedereen klaagt en moppert was dit een hartverwarmende ervaring. Deze mensen verdienen een groot compliment.

Super snel geleverd en mooi ingepakt

Mooi horloge met inscriptie én een bijpassend armbandje. Voor 17.00 uur besteld, volgende dag in huis. Helemaal top!

Fijne website, snelle afhandeling

Fijne duidelijke website, zeer uitgebreid assortiment, leuk puntensysteem en de bestelling snel en goed verlopen. Leuk ingepakt.

Snelle levering en heel mooi ingepakt

Heel erg jammer..

Heb voor mijn vrouwtje haar verjaardag een ring besteld had hierover eerst contact met vestiging Hilversum. Of deze op tijd binnen zou komen. Werd me verteld dat dat zeker zo zou zijn. Helaas was dit niet het geval en kwam deze een dag te laat terwijl ik nog aanbood te komen ophalen aan de winkel.

Mooi in gepakt en snel geleverd

45 Hilvertshof

Hilversum 1211 ER