Goede en snelle service

Snel en netjes in kadoverpakking afgeleverd.

Enigszins teleurstellend

De plaatjes op internet gaven een zeker verwachtingspatroon. De realiteit bleek hieraan niet te voldoen. Hoewel ik een leuk,subtiel en haast onopvallend kettinkje ontving was ketting en plaatje toch wel erg minimalistisch. Voor het geld had ik toch wel een iets robuustere uitvoering verwacht. M.a.w. weinig goud voor toch een behoorlijk bedrag. Levering, verpakking etc. overigens prima in orde.

Pakje verdwenen, meteen een luisterend oor ! Pakje terecht gelukkig en het armbandje ziet er prachtig uit

Naar wens

Tevreden klant!

Een ketting met 3 hangers gekocht. Zonder erom te hebben gevraagd waren ze stuk voor stuk zeer netjes ingepakt in cadeaupapier met lintjes. Dit zegt iets over moeite/toewijding naar de klant. Zeer gewaardeerd!

Leuk ingepakt, precies zoals besteld en snelle levering

Mooie kwaliteit, mooi verpakt

De gouden oorbellen die ik heb besteld zijn gelijk de volgende dag door Treasure Juwelier verstuurd. So far so good. Helaas duurde het bijna een week voordat PostNL het pakketje kwam afleveren en werd ik intussen toch wat ongerust. Maar gelukkig kwam het binnen. De oorbellen waren mooi feestelijk verpakt en wat belangrijker was, de oorbellen zijn echt prachtig en ik draag ze dan ook met plezier en krijg veel complimenten.

Snelle levering.

Fijne webwinkel. Snelle levering. Persoonlijke geschreven noot op de factuur, leuk.

Fijne site, goede service, mooie juwelen

Heb nu twee keer online iets gekocht. Goede service en tijdige levering. Ook zijn de geleverde spullen zeer mooi verpakt.

Uitstekende service

Super service, normaal gesproken ben ik niet van online bestellen van sieraden. Maar hier kun je dat met een gerust hart doen. Het wordt netjes verpakt geleverd met nog eens een stevige om doos. Hier bestel ik vaker.

Een enorm mooie ketting die snel geleverd is!

Ik heb mijn ketting besteld en deze is in top kwaliteit binnen een week geleverd.

Alles was prima, zowel product als de service en de prijs

Site ziet er betrouwbaar uit, producten zijn hoogwaardig, extra service om text te graveren, netjes bezorgd met een persoonlijke handgeschreven boodschap en keurig op tijd bezorgd! Prima eerste ervaring!

Mooie gouden ketting Snelle levering Hier koop ik nog

Had oorbellen als cadeau besteld en het kwam erg snel binnen. Ook hadden ze het prachtig ingepakt op een aparte manier. De eigenaren en medewerkers zijn vast erg dol op hun werk want je ziet het zeker terug.

Perfecte service

Veel over en weer gemaild ivm online bestellen. Uiteindelijk een bestelling geplaatst en ze hebben er nog achteraan gebeld om te controleren hoe ik het precies wilde. Super snel in huis met een leuk kaartje er bij. Echt fijne en persoonlijke service!

Snelle en mooie levering

Snelle levering, mooi ingepakt en een kaartje van echtheid! Super!

Fantastische juwelier!

Eindelijk een juwelier die zich op alle vlakken onderscheidt van de grote internetjuweliers. Fantastische service en bij ontvangt van het pakketje tot mijn grote blijdschap een handgeschreven briefje erbij gekregen. Ik heb al vaker via deze juwelier iets besteld en telkens word ik weer verrast door de goede service. Onlangs een witgouden ring besteld waar een onherkenbaar vlekje op zat. Klantenservice 's avonds een mail gestuurd en de volgende ochtend werd ik al gebeld waarbij de medewerker mij goed te woord heeft gestaan en mij een goede uitleg/oplossing bood. Ik raad deze juwelier dan ook zeker aan aan iedereen die op zoek ik naar een mooi sierraad! Mooi assortiment, snelle levering en een ver bovengemiddelde service van haar medewerkers!

zeer tevreden

snelle levering mooi verpakt netjes gegraveerd Echt héél blij mee

Snelle levering, mooi verpakt

Excellent

Snelle verzending van de bestelling. Bij retour geen probleem. Vriendelijk en servicegericht. Ik blijf klant erg tevreden.

Prima verzorgd.

Prima verzorgd

Super service

Goede en snelle service in de webwinkel

uitstekend geholpen!

uitstekend geholpen. Toen de levertijd langer bleek dan gedacht werd ik gebeld en goed meegedacht over een goed alternatief. Daarnaast ging het verzenden ook heel soepel en ziet de gegrafeerde tekst er goed uit.

Snelle levering en als cadeau ingepakt.

Horloge besteld en zelfs in deze tijd binnen twee dagen binnen. Mooi ingepakt met een persoonlijk briefje erbij.

Bestelling super mooi ingepakt! Erg blij mee. Ik kan met alle vertrouwen een kadootje bestellen voor iemand en laten bezorgen. Zeldzaam goed, mijn complimenten.

45 Hilvertshof

Hilversum 1211 ER