Snelle levering, mooi product

Snel geleverd, handgeschreven tekst, mooie oorbellen.

Supergoed en snel

Nog sneller dan ik dacht een gegraveerd armbandje in huis. Goede kwaliteit voor een goede prijs.

Snel geleverd, mooi ingepakt en precies zoals omschreven

Goede prijs / kwaliteit verhouding

Niet feestelijk verpakken: zag er een beetje goedkoop uit...

Fijne en mooie juwelier

Mijn bestelling kwam heel snel en ik werd goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken, heel goede en snelle service.

Snelle levering, en het pakje was heel mooi ingepakt. Ik heb het teruggestuurd omdat ik toch iets anders zocht. Die €7,45 retourkosten vind ik dan wel jammer, en veel. Daarom beveel ik ze niet aan omdat je die producten ook elders kan bestellen met gratis retour.

Was de dag van de bestellimg opgestuurd, twee dagen kater binnen. Heel fijn!

Heel erg goed geholpen

Ik had een advies nodig en ik kreeg een heel goed advies en medewerking. Ook was de winkel altijd goed bereikbaar en flexibel. Ik ben heel blij met mijn kettinkje en het hangertje.

Goeie service en kwaliteit

Goeie service en kwaliteit

Leuk ingepakt, snelle verzending, voldoet aan verwachting.

Mooi horloge

Mooi afgewerkt horloge Snelle levering Perfecte service Mooie ingravering

Snelle en correcte levering op de afgesproken tijd.

De website is duidelijk en overzichtelijk en de afspraken worden goed nagekomen.

Keurig

Keurig geholpen. Bij het graveren had ik de verkeerde datum doorgegeven en ze hebben het keurig goed gecorrigeerd. Blij mee dat het goed ging!

Leuk armbandje in mooie verpakking

Het zag er mooi uit, was leuk verpakt en er zat een leuk briefje bij.

Super service

Heel snelle levering, prachtig ingepakt! Artikel was ook erg mooi!!

Perfecte ervaring.

Zou geen verbetering weten te bedenken, het produkt is perfect geleverd.

Een responsieve klanten service en product kwaliteit zijn ook goed. Ik heb het product op de beloofde datum ontvangen.

Horloge gekocht en laten ingraferen. Erg mooi.

Website = duidelijk. Verzending = goed. Verpakking = top. 10/10.

Uitstekende dienstverlening

Een uitgebreid aanbod tegen een goede prijs en een snelle en accurate levering. Product was heel mooi verpakt in cadeaupapier.

Top bedrijf

Snellere levering mooie webshop en gratis verzending.

Hééél netjes verzorgd!!!

De aankoop was prachtig ingepakt, als cadeautje èn goed verpakt verzonden!! Mooie sieraden, voor mooie prijzen!! Het cadeautje was echte verrassing!!

Supermooi

Fijne site, snel en vriendelijk

Heel snel en goed geleverd

Ik denk door dat datum die ik erin gegraveerd wilde hebben, dat ze zagen dat het snel moest. Maandagochtend besteld en maandag voormiddag al verzonden. En goed. Mooi verpakt met gravure in de achterkant van het horloge. Echt top.

Snel geleverd tegen goede prijs

Samsung smarthorloge. Snel geleverd tegen n goede prijs. Verder mooi ingepakt in kadoverpakking. Voldoet ruimschoots aan de verwachting. Top.

45 Hilvertshof

Hilversum 1211 ER