Super en goed!

Snelle goede service!

Een mooie ketting besteld voor mijn zoon, nog net op tijd voor de feestdagen ondanks de drukte! Top!

Ging allemaal goed en snel

Ging allemaal goed en snel

treasure is een topmerk

Het is een geweldige site met zijn prijs, kwaliteit, beschrijving en service, ik zal er nooit spijt van krijgen dat ik bij je heb gewinkeld. Ik wens dat dit succes wordt voortgezet.

Een snelle bezorging Schitterend ingepakt echt een kadobon om te geven

op tijd, goed verpakt en heel feestelijk ingepakt

Vriendelijk

Vriendelijk en goede communicatie over de bestelling via de mail

Geweldige kwaliteit

De levering was heel traag ik heb lang moeten wachten maar het was het wel waard want de kwaliteit was super en ik ben er echt onwijs blij mee!!!

Service gericht

Snelle levering/ pakket stond mooi ingepakt klaar/ vriendelijke dame

Snel en attent

Lekker snel, mooi ingepakt en snelle retour.

Betrouwbaar en snelle levering

Betrouwbaar en snelle levering. Zeer tevreden.

Netjes

De bestelling en levering zijn keurig verlopen. Op de site had ik problemen. Ik kreeg t niet voor elkaar om neg een ander paar oorbellen in het winkelmandje te zetten. Het is dus bij een paar gebleven.

Prima levering

Mooi uurwerk, mooi verpakt en prima op tijd geleverd, Bedankt hiervoor

Heel blij en tevreden om te ontvangen

Het is met liefde verpakt en gestuurd. Echt heel blij en tevreden om te ontvangen! Treasure Juwelier geeft ons vreugde omdat ze met hun hart werken.

Goede service en goed verpakt

Horloge lag netjes in doosje en goed beschermd overgekomen.

Heel fijn gebracht

Het pakket kwam in goede staat aan en het was leuk verpakt.

Geweldig bedrijf

Mijn bestelling was in een mooie cadeau verpakking met een persoonlijk boodschap binnen gekomen. Heel klantvriendelijk en leuke zaak. Voor mijn gekozen ketting gravering was gratis inbegrepen ipv tien euro ofzo. Volgende keer weer bij jullie.

Ik kreeg het pakketje keurig ingepakt thuisbezorgd. Prima service.

Keurig en verzorgd!

Geweldig gedaan top bedrijf

Mooi ingepakt, snel verzonden

Het was een cadeautje, paste mijn nichtje prima. Het armbandje was netjes gegraveerd, mooi ingepakt en snel verzonden.

Snelle en goede levering

Blij met mijn aankoop en ik had het snel binnen ondanks de drukke feestdagen.

Uitstekend!

Goede service en snelle levering.

Artikel zag eruit als op de afbeelding, helemaal naar wens, snel bezorgd en mooi verpakt. Heel blij mee.

Uitstekende service

De juwelier twijfelde door mijn extra info of de armbandjes goed waren. Ze belde voordat ze de armbandjes opstuurden op. Super fijn de extra communicatie

Optijd geleverd

45 Hilvertshof