Snelle levering, mooie cadeauverpakking

Prima eerste ervaring. Bestelproces makkelijk, snelle levering, product voldoet 100% aan de verwachting en was heel leuk ingepakt.

Iemand blij gemaakt met op tijd geleverd Kerst kado

De titel zegt het al

Ondanks Covid en Feestdagen snelle levering!

Mooie Casio G-Shock besteld rond de kerst tijdens de Covid crisis. Snelle levering, betrouwbaar, zorgvuldig verpakt en heel mooi ingepakt. Top service ga hier in de toekomst zeer zeker vaker bestellen!

Uitstekende en snelle service.

Uitstekende en snelle service.

Snelle levering, leuk verpakt

Goed prijs, snelle levering en erg mooi ingepakt. Top

Netjes en optijd bezorgd

Watch werd mooi ingepakt bezorgd

heel erg klantvriendelijk

Behalve dat ik geen email had gekregen na mijn bestelling is alles perfect geregeld. Top team.

Qualiteit valt tegen

Slechte weergave

Goede site en uitstekende service

Super snelle en nette service

Het product was heel netjes ingepakt geleverd. Ik werd netjes gebeld dat het bestelde artikel niet meer leverbaar was, maar kreeg direct diverse alternatieven aangeboden. Super service en helemaal tevreden.

Uitstekende service en goede prijs

Casio G-Shock “Casioak” gekocht, waarschijnlijk de laatste volledig zwarte in Nederland. Snel geleverd, mooi in cadeauverpakking en gegraveerd! Met nog een handgeschreven boodschap erbij!

Snel besteld, snel bezorgd!

Snel besteld, snel bezorgd. Ook in Kersttijd

Alles was na wens

Alles was optijd binnen en precies zoals omschreven

Goede,netjes afgewerkte sieraden

TJ biedt een heel goede service. Snelle verzending. Niet moeilijk doen over retourneren. Informatie geven als de levering langer duurt. Website is overzichtelijk. Mogelijkheid van uitgestelde betaling. Kortom; geen klachten alleen maar positieve dingen.

netjes zoals beschreven

Makkelijk bestellen, snel geleverd en leuk kaartje erbij

Beautiful earrings. Quick delivery.

I am very pleased with the Christmas purchase I made from Treasure Juwelier. The earrings were delivered very quickly and are perfect. I would recommend this webshop.

Ruime keuze, snelle lervering

overzichtelijke site, ruime keuze

Bestelling correct en snel uitgevoerd en bezorgd

Met de drukke Kerstdagen en overbelaste pakketbexorgers, verwacht je niet dat je bestelling meteen wordt uitgevoerd en binnen een dag wordt bezorgd. Juwelier Treasure staat voor een hoog kwaliteitsservice niveau.

Geweldige service.

Super snelle levering. Ik heb een horloge gekocht. Cadeau voor mijn zoon. Heel feestelijk verpakt.

berichtgeving correct en nagekomen

keurig gehandeld, volgens berichten.

Goede en snelle service

Werd gebeld dat de creolen die Ik besteld had er niet meer waren. Netjes opgelost. De bestelling heel erg snel in huis.

Enorm snelle levering en het armbandje is ontzettend mooi! Precies zoals ik het graag wilde voor ons kleine meisje.

Klantenservice is echt goed, je krijg gelijk antwoord op je vragen.

45 Hilvertshof

Hilversum 1211 ER