Fijne site en snelle levering

Prettige site, overzichtelijk en een snelle levering

Ziet er professioneel uit

De ring was Mooi verpakt. Het pakket was netjes bezorgd. Ik ben tevreden

Zeer snelle levering en keurig verpakt

In 1 woord TOP

Snelle service en leuk ingepakt!

Goede winkel, met zorg geregeld.

Derde keer iets besteld en weer schot in de roos. Er zal best iemand goedkoper zijn en toch vind ik het prettig te kopen omdat het altijd klopt.

Nette service

Zeer tevreden met de afhandeling van en mijn bestelling zelf. Nadat er eerder wat onduidelijkheid was over de verzending, is dit keurig opgelost. Er werd meteen contact opgenomen toen ik een vraag had achtergelaten en bij de bestelling zat nog een persoonlijk briefje. Erg netjes allemaal.

Snelle levering, mooie producten en klantvriendelijk.

Prijzen goed. Levering snel.

Gewoon goed.

Uistekende service

Uistekende service

Goede service en vriendelijk in de communicatie.

Horloge besteld en wilde graag 2 dingen laten graveren, doordat de sluitplaat van het horloge erg vol staat kon dit niet, hier belde ze de volgende dag netjes over op om te overleggen..

Was prima

Ben tevreden

Mossel is er blij mee

Snelle levering en super leuk ingepakt!

Uitstekende service!

Een hele mooie gouden ketting besteld, die ik de volgende dag al om m’n hals kon dragen. Tevens mooi ingepakt als een cadeautje en op de factuur was persoonlijk door een medewerker geschreven: veel plezier met geven! Nou was de ketting voor mezelf, maar dit maakte wel dat ze een persoonlijke touch eraan geven. Kortom ik raad zeker weten deze juwelier aan voor je online aankopen!

Ik heb mijn bestelling zo snel gekregen. Netjes ingepakt. Ik ben blij mee.

Prachtig gegraveerd sieraad, snelle levering!

Het horloge wat ik gekozen heb is op super mooie wijze gegraveerd. Daarnaast was het ook erg netjes verpakt, de cadeau verpakking zag er top uit. De levering was ook erg snel. Ik ben erg tevreden!

Voor het eerst besteld bij Treasure Juwelier. Een gouden geboortearmbandje voor mijn kleinkind op komst. Tresure verleent hele goede service, ik had nog vragen , heb gebeld, en ben uitstekend te woord gestaan. Zeer klantvriendelijk. Snelle levering, mooi ingepakt. Ben supertevreden en raad deze juwelier aan. Ik zal hier zeker weer bestellen.

Duidelijke internetsite en duidelijke beschrijving sieraad

Ik heb heel het internet afgestruind om de ketting te vinden die ik in gedachte had, en hier hadden ze hem eindelijke. Hij was precies wat ik in gedachte had, en hij is perfect. Helemaal gelukkig.

Goede kwaliteit, snelle levering en vriendelijke woorden

Zie boven

Precies zoals verwacht. En heel mooi verpakt

Geweldige service

Mijn bestelling was snel binnen en netjes in cadeauverpakking Een super ervaring

Alles is super verlopen!

Is goed