Goede service mooie sieraden

Zeer behulpzaam Ze hebben me opgebeld om te overleggen over de maat oorbellen Fijn want anders handen ze te klein geweest

Lief

Lief klein armbandje

Nette webshop, keurige afhandeling.

Vond via zoekopdracht het gewenste dameshorloge bij Treasue Juwelier. Was ook nog eens in de aanbieding. Besteld, de volgende dag thuisbezorgd, goed en degelijk verpakt zonder overbodige grote doos.

Heel tevreden!

Heel blij met de mooie armband die ik besteld met met hele mooie gravure. Armband was snel na bestelling in huis.

Prachtige armband en super service

De armband is prachtig afgewerkt, hoge kwaliteit en netjes verpakt!! We zijn er erg blij mee.

K

Snel en perfecte levering

Ik kocht ‘middags een armbandje met een inscriptie, ik had het de volgende dag al in huis. Perfect verpakt en mooi om gelijk cadeau te geven. Zal zeker nog eens wat bestellen.

Prima winkel

Ben door Treasure Juwelier goed geholpen

Goed ontvangen

Goed verpakt en mooi ingepakt perfect.

Snelle levering en betaalbare sieraden maar wel kwaliteit.

Positief

Na bestelling is alles goeden snel geleverd. Bijzonder positief is mijn ervaring met de verkoop binnendienst.

Super service

Mooie collectie en vriendelijke bediening. Niet moeilijk gedaan met artikel omruilen of geld terugkrijgen.

Correcte en snelle levering.

Mooi ingepakt en n persoonlijk briefje erbij. Op tijd geleverd

Mijn pakketje werd snel verstuurd en er zat een super lief handgeschreven kaartje bij!

Goede, Snelle service mooi verpakt

Heel leuk ingepakt. De ontvanger is erg blij met de prachtige armband!

Hele mooie sieraden . En het word leuk ingepakt! Ga hier zeker vaker bestellen!

Altijd top!

Onlangs mijn tweede horloge online gekocht bij Treasure. Wederom een hele fijne ervaring. Verzending gaat snel. Mooi ingepakt. Bedankt!

Helemaal top!

Armbandje besteld, zag er top uit, mooie cadeauverpakking, snel geleverd. 1 Nadeel, hij kreeg z'n cadeautje niet open, maar dat kan zijn omdat hij nu 2 weken oud is.

Werd goed geholpen

Xxx

Mooi product voor een prima prijs

Positieve ervaring, correcte afhandeling en goed product

Snel geleverd, mooi ingepakt, perfect cadeau. Met een persoonlijke boodschap

Goede ervaring met online bestelling. Snelle reactie op mijn vragen, goedkoper dan andere site. En heel erg leuk ingepakt. Heel blij mee.

Proffesioneel en persoonlijk

Bij treasure juwelier een horloge gekocht van Tommy Hilfiger. Het was een kado voor mijn man. Heb hem gratis laten graveren met de letters van mij ende kinderen. Hij werd al geleverd als een leuk kadootje. Daarbij hadden ze op de bon geschreven: veel plezier met geven. Vond ik erg leuk! Het was een feestje om het te geven.

Bestelling gedaan voor een hangertje, alles is naar wens gegaan. Mooi hangertje precies de goeie grote. Was super mooi ingepakt, en nog een lieve tekst op de factuur die erin zat.

45 Hilvertshof

Hilversum 1211 ER