Geweldig.

Heel snelle levering, heel mooi gegraveerd en niet te vergeten geweldig mooi verpakt. Te mooi om open te maken.

Goeie service

Ketting besteld en was precies zoals het was beschreven

Prettig contact via telefoon.

Heel fijn contact gehad via de telefoon, heel behulpzaam pretig zoals een klant dit kan wensen. Armbanden op tijd binnen gekomen. Bedankt voor de goede service!!!

Prima artikelen goede prijs

Goed, snel en betrouwbaar

Gewoon goed

Bestelling was snel binnen, goed verzorgd aangekomen.

Mijn ervaring : Goed.!!

Netjes binnen 2 dagen bezorgd. Mooi horloge en een mooie gravering.

Top bedrijf

Super snelle levering er is echt werk van gemaakt en heel mooi verpakt ik ben meer dan tevreden en kom zeker terug als klant . Ik zal jullie bij iedereen aanbevelen

Snelle service, mooi verpakt, aangenaam verrast

De bestelling was heel snel geleverd. Elk item was mooi apart verpakt in cadeau verpakking, elke verpakking had een ander kleur lintje. Op de factuur was een handgeschreven nota toegevoegd met de mededeling wat er in welk kleur lintje zat en werd me veel plezier gewenst met het geven van de cadeautjes. Super! Echt bedankt, ben zeer tevreden met jullie service. De cadeautjes waren op en top.

Snel bezorgd en een leuk bericht op de mee gezonden factuur! Verder was het product in zeer goede staat verzonden en is de ontvanger van het cadeau er zeer blij mee! Bedankt!

Fijne Juwelier

Fijne juwelier met veel keuze voor man en vrouw. De online shop is netjes en overzichtelijk en de werknemers zijn erg vriendelijk. Ik ga hier zeker vaker bestellen.

Bestelling is vlot afgehandeld, en heel mooi verpakt. Top ga zo door

Efficiënt, vlot en bovendien klantgericht

Snelle behandeling- en levering van besteld product. Bovendien goed afgeleverd en klantgericht verpakt. Fijne webwinkel!

Goede levering, achteraf wel vragen

De levering was goed gegaan, wat de service betreft. Helaas merk ik nu 2 weken later dat de ketting een nogal "donkere" kleur over het goud krijgt. En het verschil is duidelijk te zien in de schakel en de rest van de ketting. Graag zou ik willen weten wat de mogelijkheden qua garantie zijn, en indien mogelijk ruilen.

Mijn gouden kettingen passen niet

Heb Vandaag mijn gouden hanger opgehaald. Alleen heb ik er niet zoveel aan. Want mijn gouden kettingen passen geen van alle. Het oogje wat aan het hangertje zit past niet bij het kettinkje, wat ik al in huis had! Namelijk het oogje van het hangertje is niet groot genoeg voor mijn gouden kettingen. Krijg ze niet door het oogje heen tot mijn grote spijt. Heb dus niets aan het hangertje! Vandaar 3 sterren. Kan daardoor mijn gouden hanger niet gebruiken en ook dragen helaas. Zonder van mijn geld voor zo'n klein rot hangertje

Proffesioneel en aangename aanpak

Ik zag een mooi armband die me wel aanstond. Vooraleer over te gaan tot aankoop enkele info opgevraagd hierover met de juwelier. Heel aangename communicatie. Artikel besteld en werd nadien snel opgestuurd, netjes en proper verpakt. Enkel maar tevreden klant!

Prachtig sieraad

We hadden een gepersonaliseerd baby armbandje besteld. Hij is prachtig. Zeer Goede prijs/kwaliteit. Zou Treasurejuweliers zeker aanbevelen.

Snel en correct geleverd.

Jammer dat de beide horloge kleiner waren dan ze oogde. En waren elders goedkoper.

Gemakkelijk te bestellen, mooie artikelen en mooi ingepakt pakketje!

De " ontvanger " is er super blij mee.

Super service !

Product was snel afgeleverd en prachtig ingepakt

prima service en erg snel geholpen met bestelling.

Altijd een fijne zaak. Vriendelijke personeel, mooie asortument en goede webshop. Zelf de prijzen zijn eerlijk en betaalbaar.

Snelle levering en duidelijk

Dacht dat de halsketting zwaarder was en kreeg nog een snelle reactie via de mail om een zwaardere ketting uit te zoeken

Mooie kwaliteit, mooi ingepakt.

goede ervaring.

super goed

ik ben heel tevreden

Fantastische service

Super snelle levering, mooi gegraveerde horloge, en heel mooi ingepakt!! Bedankt! Mijn man was er erg blij mee

45 Hilvertshof

Hilversum 1211 ER