Zeer vriendelijke klantenservice. Na dat mijn pakketje door post nl uit de doos was gehaald en ik dus een lege doos thuis kreeg. Zeer snel en goed opgelost.

Bestelling verliep prima, de bezorging was op tijd en er zat een handgeschreven boodschap bij. Prima zaak!

Snelle levering, ziet er mooi uit

Helaas past het hangertje niet om het gouden kettinkje wat we al hadden. Past niet door het gaatje..

Online bestelling snelle verzending Gewoon zoals online bestelling hoort te gaan. Dank

Gewoon zoals het hoort

Kan niet anders zeggen dan dat ik erg tevreden ben over de service en het advies. Heb zowel via de site al fysiek in de winkel aankopen gedaan en kan niet anders zeggen dan ga zo door. Snelle reactie ook bij mail contact.

Uitmuntend

Goede en snelle service, prachtig product. Aan te bevelen!

Bij Treasure de schat gevonden die ik zocht.

Wat een fijne winkel, ik ken de winkel niet en heb een aankoop gedaan van boven de 750 euro. (Als wantrouwende internetter, is dit echt bizar hoog) En wat kreeg ik een paar dagen later (door vertraging van PostNL) een mooi ingepakt cadeautje met een persoonlijk handgeschreven briefje. Dit zorgt binnenkort voor nog een bestelling!!!

Heb voor de zoveelste keer een baby armbandje besteld wegens geboorte kleinkindje en altijd super lief verpakt en goede kwaliteit. Ook eens gehad dat een armbandje kapot ging na vier maanden en ook daar deed men niet moeilijknover kon het opsturen en werd gratis gemaakt. Zal zeker blijven bestellen bij hen ze zijn niet duur en denken met je mee

Perfect!

Bestelde oorbellen zijn erg mooi. Ze waren erg mooi ingepakt met een kaartje erbij met een persoonlijke met de hand geschreven boodschap. Ik ben zeer tevreden!

Snel duidelijk mooi

Ik ben heel blij met mijn bestelling bij treasure juwelier. Heel snel duidelijk en een persoonlijk boodchap vond ik heel lief. Netjes ingepakt. Als ik opnieuw iets wil bestellen zal ik dat zeker daar opnieuw doen.

Zeer goede service

Aankoop via internet van een Garmin Fenix 7X Pro. Enig minpuntje was de niet zo snelle levering, twee dagen later dan gepland. Maar dat lag niet aan Treasure Juwelier !

Snel en klantvriendelijk

Op korte termijn een horloge nodig als cadeau. Vrijdagmiddag gebeld als check of het op voorraad was. Zeer vriendelijke mevrouw. Zaterdag was het gegraveerd en ingepakt al thuisbezorgd. Geweldig!

Blij met mijn aankoop

We hebben bij Treasure Juwelier een baby armbandje besteld voor onze pasgeboren kleinzoon. Het resultaat is erg mooi, netjes gedaan. Daarbij hadden ze het zeer mooi ingepakt. We zijn daarom ook erg tevreden.

Wordt goed geholpen, behulpzaam personeel

Mooie cadeauverpakking bij j de online bestelling

Prima webshop, snelle verzending en mooi product

Prima webshop, snelle verzending en mooi product.

Prima.

Prima.

Geweldig!

Mijn uurwerk was mooi ingepakt. Naam in uurwerk gegraveerd. Snelle levering.

Mooi product en super vriendelijke en snelle service!

Ik had een aantal vragen over de gravering van een armbandje en ik kreeg snel, als niet de volgende dag een reactie. Uiteindelijk besteld en armbandje werd in 2 dagen geleverd, met een persoonlijke note of alles naar wens is. Heel erg bedankt!

Snelle levering en het was prachtig ingepakt, leuk om het zo te ontvangen.

Geweldige service! Goede communicatie! Mooie producten!

super!

supersnelle service met bestellen, ingraveren en versturen, mooi ingepakt!

Leuke mensen in het Hilvertshof, zeer klantvriendelijk En aangezien wij tegenwoordig in Friesland wonen was het zeer fijn om het online te doen. Nogmaals een super service en snel

Excellent

Snelle en efficiëntie service en verzending van de online bestelling.

Alles ging goed .

Het ging goed en vlot , Prima.

45 Hilvertshof

Hilversum 1211 ER