Al twee keer dingen bij besteld en telkens zeer snelle levering, mooi verpakt en super kwaliteit van juwelen!
Dankjewel Emily voor je complimenten, wat fijn dat we je wederom blij hebben kunnen maken! Hartelijke groet, Trea Klantenservice Treasure Juwelier
Hele snelle levering, goede kwaliteit en de kleine opmerking die met pen onderaan mijn bon werd bijgeschreven was echt de kers op de taart.
En jouw review is weer ónze kers op de taart. Zo lief! Van blije klanten worden wij helemaal gelukkig. Veel plezier met geven van je nieuwe aanwinst. Hartelijke groet, Trea Klantenservice Treasure Juwelier
Mooie producten, snelle levering. Verder een leuk spaarsysteem waarmee gewerkt wordt en men geneigd is vaker terug te komen. Zal hier vaker blijven kijken voor geschikte cadeaus.
Ha Nick, dankjewel voor je review. Wat goed om te lezen dat je blij bent met ons spaarsysteem. We hopen dat je snel weer iets mooi vindt in onze webshop. Vrolijke groet! Yvonne Klantenservice Treasure Juwelier
Ik zocht een mooi Seiko-horloge voor mijn vrouw. Vind hier de beste prijs op de online markt. Ik heb ook een mooie cadeauverpakking gekocht - was eigenlijk een prachtige.
Wat fijn dat je goed geslaagd bent met een mooi Seiko horloge! Seiko horloges zijn ook echt prachtig. Dankjewel voor je complimenten over onze klantenservice! Worden wij blij van! Vriendelijke groet, Najiha Klantenservice Treasure Juwelier
Gewoon duidelijke handleiding en snelle goede service
Beste Jeanet, dankjewel voor je review. We wensen je veel sportief plezier toe met je nieuwe aanwinst! Vriendelijke groet, Najiha Klantenservice Treasure Juwelier
Erg prettig, ik zou hier zeker vaker bestellen
Je bent altijd welkom Matthijs! Zowel online als bij ons in de winkel in Hilversum. Alhoewel onze winkel een beetje uit jouw buurt ligt… Veel plezier met je bestelde ketting en hanger en bedankt voor je review! Vriendelijke groet, Najiha Klantenservice Treasure Juwelier
Tevreden over mijn sierraad!
Fijn Jim, dat je zo tevreden bent. Dankjewel voor je online review. En hopelijk wordt de armband met veel plezier gedragen! Vriendelijke groet, Najiha Klantenservice Treasure Juwelier
Ivm vertraagde heb ik contact gehad met de klantenservice. Contact is snel gelegd en ik ben uitstekend geholpen.
Fijn Janine dat het toch gelukt is met de oorsieraden! Dankjewel voor je mooie review! Groetjes, Najiha Klantenservice Treasure Juwelier
Mooi horloge kunnen vinden en snel in huis!
Hoi Mark, jij had zéker een mooi horloge gevonden! Fijn dat je er blij mee bent en dank voor je review! Vriendelijke groet, Najiha Klantenservice Treasure Juwelier
Snelle levering alles volgens planning
Mooi dat je bestelling goed is verlopen Wim. Dank voor je review en hopelijk wordt het horloge met veel plezier gedragen! Groetjes, Najiha Klantenservice Treasure Juwelier
Product snel ontvangen, paste helaas niet.
Fijn dat je zo tevreden bent over onze service Ineke. Maar wat jammer dat de oorbedels niet pasten. Gelukkig is de retourzending inmiddels goed afgehandeld. Hopelijk heb je ondertussen andere mooie oorbedels kunnen vinden! Dank voor je review! Groetjes, Najiha Klantenservice Treasure Juwelier
Had wederom weer iets besteld en laten opsturen! Zoals de vorige keer weer super snel afgehandeld door Treasure!
Beste Matthijs, Dank voor je positieve feedback! En wie weet tot snel😉! Groetjes, Najiha Klantenservice Treasure Juwelier
Duidelijke website,veel keuze,goede communicatie via email.Dus alles prima!
Oh wat fijn Marichal om te lezen dat je goed je weg hebt kunnen vinden op onze website en dat je makkelijk met ons in contact kon komen. Dankjewel voor je complimenten! Groetjes, Najiha Klantenservice Treasure Juwelier
Veel plezier met de oorbellen Petronella en dank voor je online review! Groetjes, Najiha Klantenservice Treasure Juwelier
Mijn bestelling super snel en in perfecte staat ontvangen, met een persoonlijke notitie. Perfecte service, snelle levering en de bestelling voldoet aan alle verwachtingen.
Dat klinkt goed Donita! Heel erg bedankt voor je lovende woorden! Vriendelijke groet, Yvonne Klantenservice Treasure Juwelier
Heel vlug leverbaar en ik had een probleem waarbij het direct was opgelost... super om in de toekomst nog bij te bestellen!!
Fijn dat we je zo goed hebben kunnen Isabelle. We zijn je in de toekomst graag weer van dienst! Maar voorlopig wensen we je vooral veel plezier met deze mooie armband! Vriendelijke groet, Yvonne Klantenservice Treasure Juwelier
Een hele fijne winkelervaring gehad. De armband is schitterend en werd feestelijk verpakt opgestuurd. Super!
Dankjewel Silvia voor je lovende woorden! Erg mooi dat je zo'n positieve winkelervaring bij ons hebt gehad. Veel draagplezier van je armband! Vriendelijke groet, Yvonne Klantenservice Treasure Juwelier
Ondanks besteld tijdens de feestdagen een zeer snelle levering. Netjes op de hoogte gehouden van wanneer er bezorgd zou worden. Het persoonlijke kaartje en de leuke verpakking maakten het af! Topservice!
Dankjewel voor de complimenten Petra! Wat goed om te lezen dat je online-shopervaring bij ons zo goed bevallen is. Vriendelijke groet, Yvonne Klantenservice Treasure Juwelier
Was snel geleverd! Ik was verrast te zien dat het zo leuk was ingepakt en dat er zelfs een persoonlijke tekst bij was geschreven!
Graag gedaan Francina! Veel geluk met de mooie ketting! Groetjes, Najiha Klantenservice Treasure Juwelier
Snelle levering, scherpe prijs, attente afhandeling
Dank, dank, dank Kirstie! En hopelijk bevalt de smartwatch goed! Groetjes, Najiha Klantenservice Treasure Juwelier
Het gevraagde juweel werd geleverd zonder de gegraveerde tekst. Ik heb toen contact opgenomen met de klantendienst en blijkbaar had ik iets niet correct gedaan. De klantendienst vertelde mij om het juweel terug te sturen en zij zouden er voor zorgen dat het in orde kwam. En dit hebben ze inderdaad gedaan. Na enkele dagen kreeg ik het gevraagde juweel gegraveerd terug. Heel mooi gedaan en dank jullie wel voor deze service. De klant is werkelijk koning bij jullie.
Hallo Marleen, Ja, de klant ís ook koning! Het liefst doen we alles in één keer goed, maar helaas gaat dat weleens mis. Fijn dat we je alsnog goed van dienst konden zijn! En heel erg bedankt voor je lieve woorden! Hartelijke groet, Najiha Klantenservice Treasure Juwelier
Goede kwaliteit, mooie armband en goede ervaring/klantenservice.
Veel plezier met je armband Lizzy! Mooi dat je zo'n positieve ervaring bij ons hebt gehad. En natuurlijk dank voor je online review! Vriendelijke groet, Yvonne Klantenservice Treasure Juwelier
Snelle verzending mooie sieraden goede service
Top Tamara! Wat heerlijk dat we je weer blij hebben kunnen maken! Dankjewel voor je review! Hartelijke groet, Trea Klantenservice Treasure Juwelier
Mijn nieuwe horloge arriveerde snel, zelfs tijdens de feestdagenperiode. Er ging nog even iets mis met de betaling maar ik had gelukkig snel reactie van de winkeliers. Aanrader!
Dankjewel Evi voor je review. Wat fijn dat je horloge op tijd aan is gekomen. Natuurlijk ook een beetje lof voor de postbode😉! Vriendelijke groet, Yvonne Klantenservice Treasure Juwelier
Snel geleverd. Goede service. Er werd nog even gebeld ter controles van het grafeerwerk voordat ze hiermee gingen beginnen zodat het in 1 keer goed ging.
Beste Oskar, Dankjewel voor je mooie review en we wensen je nogmaals veel geluk met je betekenisvolle aankoop! Vriendelijke groet, Yvonne Klantenservice Treasure Juwelier
45 Hilvertshof
Hilversum 1211 ER