Ik heb een zilveren baby armbandje met naamplaatje besteld. Graveren deden ze gratis en de letters waren mooi gegraveerd. Ook was het heel leuk als cadeautje ingepakt, helemaal klaar om te geven.
Hoi Anja, Wij worden ook altijd zo blij van die lieve babyarmbandjes. Een gravure erin maakt het inderdaad helemaal bijzonder! Fijn dat je er zo blij mee bent. Hartelijke groet, Najiha Klantenservice Treasure Juwelier
Mooi product, levering volgens afspraak. Leuk was de handgeschreven mededeling bij het product.
Dankjewel Swinda voor je positieve review! Dit is niet handgeschreven, wel even gemeend 😉! Veel plezier met je aankoop. Hartelijke groet, Najiha Klantenservice Treasure Juwelier
Mooie website en goed overzichtelijk. Mooie kwaliteit en precies zoals verwacht. Goede communicatie en mooi verpakt met persoonlijke bericht. Zeer tevreden en kan iedereen aan bevelen.
Beste Bob, Wat goed dat je helemaal blij bent met zowel je aankoop als het hele proces er omheen! Dankjewel voor je aardige woorden! Vriendelijke groeten, Yvonne Klantenservice Treasure Juwelier
Betrouwbare shop super aardig en zeer behulpzaam ,goed bereikbaar Heel blij met mijn aankoop
Fijn Sandy dat je zo tevreden over onze webshop en service bent. Dankjewel voor je positieve review! Vriendelijke groeten, Yvonne Klantenservice Treasure Juwelier
Ik heb oorringetjes gekocht voor mijn kleindochter in Canada. Omdat we ze zelf gingen afleveren was het heel prettig te weten dat er een retour clausule is van 60 dagen. Dat gaf rust! De oorbellen vielen goed in de smaak en daarom is ruilen niet nodig. De levering was vlot en het cadeau was heel mooi ingepakt.
Wat een bijzonder idee Annemiek dat de oorringetjes helemaal de oceaan over zijn gevlogen! Goed om te lezen dat je kleindochter er blij mee was. Hopelijk hebben jullie een dierbare reis gehad. En dank voor je review. Vriendelijke groeten, Yvonne Klantenservice Treasure Juwelier
Twee keer naam armbandje besteld. Bling bling in een mooi doosje dat weer prachtig ingepakt is. Mooie kwaliteit, netjes gegraveerd en een poetsdoeken erbij. Super blij mee en de bestelling was snel binnen
Haha ja om die mooie armbandjes lekker bling bling te houden😉! Veel plezier met geven en dankjewel voor je review Renske! Vriendelijke groeten, Yvonne Klantenservice Treasure Juwelier
Super aardige vrouw aan de telefoon toen ik vroeg hoe het zat met de speciale tekentjes die ik wil laten ingraveren, bestelling kwam snel binnen en was echt prachtig ingepakt
Hoi Nikki, Fijn dat we je telefonisch goed hebben kunnen helpen. Alles helemaal gelukt! We zijn blij dat jij blij bent! Dank voor je review. Vriendelijke groeten, Yvonne Klantenservice Treasure Juwelier
Ik heb online besteld, hele toegankelijke site, het pakje kwam heel mooi ingepakt binnen, en het sieraad zelf was echt heel erg mooi, ik zou deze winkel zeker aanraden!!!
Dankjewel Patricia voor je enthousiaste en aardige review. We hopen dat je iemand (of jezelf) heel blij hebt gemaakt met de mooie hanger! Vriendelijke groeten, Trea Klantenservice Treasure Juwelier
Fijne online webshop. Veel keus. Ik heb een garmin horloge besteld, betaling middels klarna. De bestelling werd snel verzonden. Het horloge was mooi feestelijk ingepakt. Een aanrader.
Hallo Jolanda, Wat goed om te lezen dat je online fijn hebt kunnen shoppen! Dankjewel voor je aardige woorden. We wensen je heel veel sportief draagplezier van je nieuwe Garmin! Vriendelijke groeten, Najiha Klantenservice Treasure Juwelier
Positief
Hoi Mar, Goed om te lezen dat je blij bent met je nieuwe ketting. Dankjewel voor je positieve review! Vriendelijke groeten, Najiha Klantenservice Treasure Juwelier
Ik heb voor de 1e keer een kettinkje gekocht bij Treasure juwelier. Na het bestellen heb ik het kettinkje snel ontvangen. Het was een prachtig kettinkje. Daarnaast was het mooi ingepakt en er zat een kaartje bij met een persoonlijke tekst. Dank hiervoor. Ik kom zeker nog een keer terug bij jullie!
Hai Jord, Dankjewel voor je review. Fijn dat je helemaal tevreden bent! En wie weet kunnen we je binnenkort nog een keer blij maken! Vriendelijke groeten, Yvonne Klantenservice Treasure Juwelier
Grote keuze. 1 van de weinige die beide kanten graveerd. Snel geleverd! Wat wil je nog meer?
Bedankt Lee voor je positieve review! Fijn dat je blij bent met je gegraveerde armband. Wij vinden het zelf ook zo mooi en zijn superblij dat jij onze service zo waardeert! Vriendelijke groeten, Yvonne Klantenservice Treasure Juwelier
Erg mooi ingepakt. De tijd van het verzenden en wat op de site staat verschilt wel. Ik vond dat geen probleem maar snap als je op een cadeautje oid zit te wachten dat dat vervelend kan zijn.
Beste Roos, Wachten is inderdaad nooit leuk. Helaas zijn we wat de snelheid van levering betreft afhankelijk van meerdere factoren. Bij de door jou bestelde hanger waren er helaas onverwachte leveringsproblemen bij onze leverancier. Erg fijn dat je daarop wilde wachten. En hopelijk is je geduld beloond. Vriendelijke groeten, Yvonne Klantenservice Treasure Juwelier
Garmin horloge besteld bij jullie … was al een tijdje op zoek naar het horloge .. maar tijdens het zoeken kwam ik toch elke keer op jullie site uit ook kwa vertrouwen en overkomen … dus uiteindelijk besteld .. en dat ging goed en ook snel diskreet geleverd … prima erg blij mee
Beste Ton, Fijn dat je zoektocht positief is geëindigd. Veel sportief plezier met je mooie Garmin! Vriendelijke groeten, Yvonne Klantenservice Treasure Juwelier
Was opzoek naar een grote plaatarmband maat 23 cm voor een stevige heren pols. Uitgekomen bij Treasure Juwelier. Kwaliteit stainless steel armband gevonden en via de website besteld. Ik kon de gravure in verschillende lettertype invullen! Armband was snel geleverd, in een mooi doosje en mooi ingepakt in cadeaupapier. Kwaliteit van de armband is uitstekend, en de gravure echt super netjes. Een persoonlijke boodschap van het personeel van Treasure Juwelier maakte het helemaal af. Mijn partner is super blij met zijn plaatarmband met naam van zijn dochter erin, voor zijn 50ste verjaardag. Treasure Juwelier bedankt voor deze super service! Groeten, Annemarie van der Meer
Nog van harte gefeliciteerd met de verjaardag van je man😉! En wat fijn Annemarie dat je zo goed geslaagd bent om je man te verrassen voor zijn 50ste verjaardag! Een gegraveerd sieraad voor zo’n mijlpaal is natuurlijk een fantastisch cadeau! We wensen hem veel draagplezier! Vriendelijke groeten, Yvonne Klantenservice Treasure Juwelier
Makkelijk bestelling plaatsen en snel en correct verzonden
Wat goed om te lezen Wilma dat het online shoppen zo soepel is verlopen! We wensen je veel plezier met je mooie oorringen. Vriendelijke groeten, Yvonne Klantenservice Treasure Juwelier
Oorhangers waren niet opvoorraad ,word gelijk gebelt voor andere oplossing. Goede service
Dankjewel Peter voor je review. Fijn dat we je blij hebben kunnen maken met andere mooie oorhangers! Vriendelijke groeten, Yvonne Klantenservice Treasure Juwelier
Mooie gouden set oorbellen voor mijn vrouw gekocht. Snelle en correcte levering, goed, mooi verpakt. Groot assortiment! Bestellen en levering gingen perfect! Bedankt!
Beste Hans, wat fijn te horen dat je een goede winkelervaring bij ons hebt gehad. Dankjewel voor je aardige woorden. Hopelijk was je vrouw blij met haar mooie cadeau! Vriendelijke groeten, Yvonne Klantenservice Treasure Juwelier
Had a great purchase where the salesperson spoke very comfortably and in detail even on the last hour before closing. Looking forward to next visit
Dear Arjun, Thank you for such a nice review! Loved helping you and hope ‘seeing’ you again in the future! Kind regards, Yvonne Klantenservice Treasure Juwelier
Mijn bestelling werd correct geleverd en er werden zelfs prachtige cadeautjes van gemaakt. Ik ben zeer tevreden over mijn bestelling. Zowel de levering als de armbandjes (3) zelf.
Uiteraard pakken we drie van die mooie armbandjes feestelijk voor je in! Dit maakt het extra leuk om te geven en te krijgen. Dankjewel voor je positieve review Tony! Vriendelijke groeten, Najiha Klantenservice Treasure Juwelier
Besteld , en de volgende dag keurig uitgepakt in huis
Dankjewel Jeanette voor je mooie review. We zijn blij dat we je gelukkig hebben kunnen maken. Veel plezier met het nieuwe horloge! Vriendelijke groeten, Najiha Klantenservice Treasure Juwelier
Product was zoals op website afgebeeld. Goede communicatie en op tijd geleverd. Zou hier met een gerust hart nog een keer bestellen.
Beste Damiaan, Wat fijn om te lezen dat je helemaal tevreden bent over ons en je prachtige nieuwe sieraad. En natuurlijk doen we bij een eventueel volgende bestelling weer zo ons best om jou gelukkig te maken! Dankjewel voor je review! Vriendelijke groeten, Najiha Klantenservice Treasure Juwelier
Snelle actie, daar houden we van! Dankjewel Jacquelien voor je fijne review! Vriendelijke groeten, Najiha Klantenservice Treasure Juwelier
Heb zitten te zoeken naar dit product, en bij deze juwelier gevonden. Besteld en binnen 2 dagen had ik het, zeer snelle levering en ook nog in cadeauverpakking, top
Fijn John dat je uiteindelijk gevonden hebt wat je zocht. En nog snel geleverd en in cadeauverpakking ook😉. Dankjewel voor je attente woorden! Vriendelijke groeten, Yvonne Klantenservice Treasure Juwelier
Met mijn armband ben ik blij het is mooi gemaakt en snel bezorgd met door mij gewenste inscriptie.
Hoi Roos, We zijn blij dat je helemaal gelukkig bent met de armband en gravure. Dankjewel voor je review! Vriendelijke groeten, Yvonne Klantenservice Treasure Juwelier
45 Hilvertshof
Hilversum 1211 ER