Baby armbandje gegraveerd met naam. Super mooi en prachtig ingepakt. Ga vaker bestellen Mijn dochter was er superblij mee voor haar dochtertje

Goede service, prima prijs

Een paar gouden oorbellen aangeschaft. Levering was vlot en product was goed verpakt. De prijs was, gezien de huidige goudprijs, concurrerend. Zeer tevreden!

Snelle levering, netjes verpakt!!

Snel geleverd en in feestelijke verpakking! Top!!!

Snel en keurig in cadeauverpakking geleverd

Gouden halsketting met robijnen hanger besteld, levering in minder dan een week, keurig in cadeaupapier. Zoals ik gewend ben van Treasure, al jaren… Echte kwaliteit voor redelijke prijzen, aanbevolen!

Leuk ingepakt en ook nog handgeschreven briefje erbij, zo leuk

Super fijne site, netjes ingepakt, leuk handgeschreven briefje erbij. Vriend was erg blij met zn armbandje.

Goede en snelle levering

uitstekend

Goede service, snelle levering en degelijk verpakt.

Goed besteld goede kwaliteit en goed geleverd

Ik zou meteen weer bestellen.

Mijn oorbellen kwamen keurig op tijd binnen en ze waren prachtig ingepakt.

Verzorgde en mooi ingepakt

Prima en snel

Overzichtelijke webshop met veel keuze in alle prijscategorieën ,vriendelijk personeel en snelle leveringsservice. top!

Topkwaliteit en snelle levering.

Zoals de titel zegt, volledig naar verwachting en zelfs beter. Ik blijf hier zeker klant.

Fijne samenwerking prachtige verpakking blije ontvanger dank daarvoor

Ik heb met dit bedrijf fijne ervaring opgedaan en zal het zeker aan kennissen en familie door geven . Vriendelijke groet Mary

Nette service

Snelle levering en nette service

uitstekend

Op uitzonderingen nagelaten, tevreden. Soms verkeerd advies om graag te verkopen...smalle pols, armband draagt niet fijn bij grote maat. Verder prima service !

Prachtig sieraad, net zo mooi verpakt, keurig en snel verzonden!

Dit was de eerste keer dat ik bij Treasure Juwelier en online een bestelling deed voor een mooi kado. De website oogde al heel professioneel en prettig. De verdere afhandeling was vergelijkbaar. Ik ontving snel een met zorg en aandacht verpakt kado, met een begeleidend schrijven (handgeschreven). Ik zal zeker terugkeren bij Treasure Juwelier!

Snel verstuurd mooi hanger in wen leuk doosje.

Kwaliteit

Super !!!

Ring is prachtig, maar ze waren deel van de gravure per ongeluk vergeten ., kan gebeuren. Dit werd door hun geweldig opgelost !!! DANKJEWEL!

Ruime keus, scherpe prijzen, snelle verzending en prachtig mooi ingepakt. Een feestje om hier iets te bestellen.

Snelle levering, mooi product

Snelle levering, mooi product, heel vriendelijk en klantgericht telefoongesprek

Goede persoonlijke service

Belletje gekregen n.a.v. een opmerking die ik tijdens bestelproces had geplaatst. Pakketje mooi ingepakt bezorgd gekregen met een persoonlijk bericht erbij

Erg slechte service!

Op woensdag oorringen van 17mm besteld. Op donderdag kreeg ik bericht dat deze waarschijnlijk pas op zaterdag zouden worden geleverd. Uiteindelijk zijn ze zelfs pas op de volgende donderdag geleverd (dus 8 dagen na bestelling). Maar erger is dat de oorringen kleiner zijn dan besteld, namelijk 16mm. Dat lijkt niet zo veel, maar vind ik toch een te groot verschil voor zulke kleine ringetjes. Hier heb ik contact voor opgenomen, en ik kreeg het antwoord dat dit geen productiefout of verkeerd artikel is, maar dat de ringetjes moeten meebewegen in het oor (?). Dat is natuurlijk onzin, als ik ze uittrek naar 17mm, kan ik de ringetjes niet meer sluiten. Daarbij dient een marge van 1mm natuurlijk ook gewoon op de site vermeld te worden, zodat de klant hiervan van te voren op de hoogte is. Echter is dat niet het geval Dus wil ik deze oorringen kosteloos retourneren, dat lijkt me de minimale service die ik mag verwachten. Het is niet mijn fout dat ik een artikel heb ontvangen dat afwijkt van de beschrijving op de site, het is al vervelend dat ik het artikel weer moet inpakken en naar een verzendpunt moet brengen. Maar dit weigert Treasure te doen. Ik moet het eerst versturen (voor € 7,35 verzending en verzekering) en dan kijken ze daarna of ik deze kosten eventueel (!) vergoed ga krijgen. Erg slechte service dus.

Exact volgens foto en omschrijving

Het enkelkettinkje is op een leuke manier verpakt. Precies zoals omschreven werd op de website.

Sieraad erg mooi, past prima

Snelle levering, mooi verpakt, goed op de hoogte gehouden. Zal bij nieuwe aankoop zeker eerst bij jullie kijken

45 Hilvertshof

Hilversum 1211 ER