Fijne website, super leuk ingepakt en mooie kwaliteit. Ik ga zeker opnieuw bestellen
Hoi Gabrielle. Heel erg bedankt voor je enthousiaste review! We zijn blij dat we jou gelukkig hebben kunnen maken. We zien uit naar je volgende bestelling😉. Hartelijke groeten, Trea Klantenservice Treasure Juwelier
De bestelling wordt netjes, zoals toegezegd, oprijd bezorgd.
Beste Ernst, Wat goed om te lezen dat je zo tevreden bent over je bestelling. Dankjewel voor de review! Vriendelijke groeten, Yvonne Klantenservice Treasure Juwelier
Prijs (markt conform), sparen van punten (korting), betaalmogelijkheden, als cadeautje verpakt, levertijd, bedenktijd, mail contact met de winkel en de online informatie over het product. Al deze zaken zijn goed en heeft mij besloten het product hier te bestellen, zou het zo weer doen.
Beste Maurice, Van zo’n mooie review worden we bijna verlegen! Super dank voor je lieve woorden. We zijn heel blij dat je onze service, kwaliteit, inpakkunsten en klantenservice zo waardeert! Veel geluk met je bestelde hangertje! Vriendelijke groeten, Trea Klantenservice Treasure Juwelier
Blij met het hangertje.
Wat fijn dat je blij bent met je hangertje! We zijn zo blij met tevreden klanten! Dankjewel voor je review! Veel draagplezier! Hartelijke groeten, Yvonne Klantenservice Treasure Juwelier
Een fijne en informatieve website, waar je alles snel en handig kunt vinden. Het artikel wat ik besteld heb, voldoet erg goed aan de verwachting. Zeker een aanrader.
Hoi Christien, Wat goed om te lezen dat je onze website zo overzichtelijk vindt! Dat vinden wij echt heel belangrijk! En gelukkig ben je ook nog blij met je ontvangen sieraad. Ons geluk kan niet op! We wensen je veel plezier met je nieuwe aanwinst! Hartelijke groeten, Trea Klantenservice Treasure Juwelier
Mooi juweel die voldoet aan wat je ziet op de website.
Beste Katrien, Dankjewel voor je review, Katrien! Heel fijn om te lezen dat de armband in het echt net zo mooi is als op de foto! We wensen je veel draagplezier! Vriendelijke groeten, Najiha Klantenservice Treasure Juwelier
Alles ging vlekkeloos. Verzenden, graveren, kleiner maken van het bandje. Helemaal goed
Dankjewel Jan! Wat een aardige review! We zijn blij te lezen dat alles naar wens is verlopen. We wensen Kenzo veel draagplezier! Hartelijke groeten, Najiha Klantenservice Treasure Juwelier
Mooi gegraveerd gouden ringetje ontvangen met de naam van onze onlangs overleden dochter erin gegraveerd. Een mooi herinnering aan haar. Het ringetje is van de voorkant mooi solide, aan de achterkant wel erg teer/dun. Ik hoop dat ik hem voor altijd kan dragen, zonder dat hij doorslijt. Persoonlijk had ik liever 50 euro meer betaald voor een net iets dikker ringetje. Maar dat is persoonlijk.
Beste Joyce, Dankjewel voor je review! We voelen ons vereerd dat je ons hebt gevraagd een ring te graveren voor deze zeer droevige gebeurtenis. We hopen dat de ring je een beetje steun kan geven in deze zware tijd. Hopelijk heb je er, ondanks de smalle achterkant, lang draagplezier van. Zodat je dochter altijd dichtbij je blijft. Veel sterkte gewenst. Hartelijke groeten, Najiha Klantenservice Treasure Juwelier
Kwalitatief goede sieraden. Heel lief dat ze het cadeau hadden ingepakt.
Hoi Dominique, Heel erg bedankt voor jouw mooie beoordeling! Fijn om te lezen dat je zo blij bent met de armband. En feestelijk ingepakt maakt het inderdaad extra leuk om te geven! Geniet ervan! Vriendelijke groeten, Yvonne Klantenservice Treasure Juwelier
Fantastisch! Mijn volgende aankoop is zeker en vast hier.
Beste Tom, Dankjewel voor je positieve feedback! Fijn om te lezen dat je onze webshop en service zo waardeert. We wensen je heel veel draagplezier van je nieuwe stoere horloge! Hartelijke groeten, Trea Klantenservice Treasure Juwelier
Twee horloges met gravering gekocht als cadeau voor de getuigen van mijn huwelijk. Bestellen en de gravering uitzoeken ging heel gemakkelijk. En het was heel snel verzonden en ontvangen. Ik heb voor cadeauverpakking gekozen, en het was zeer mooi ingepakt! Er stond netjes bij op de factuur welk horloge in welk pakje zat. Heel handig! Vind het extra lief dat er ook een persoonlijk bericht op de factuur was geschreven! Ik kan deze juwelier aanraden als je een gepersonaliseerd cadeau zoekt voor een speciale gelegenheid, als aandenken of zomaar. Om te laten zien wat je voor iemand betekend.
Beste Lisanne, Wat een eer dat we ter ere van jouw huwelijk twee horloges mochten graveren. Goed om te lezen dat je blij bent met het resultaat en onze service. Dit doen we graag! Dankjewel voor je recensie en veel geluk bij je huwelijk! Vriendelijke groeten, Yvonne Klantenservice Treasure Juwelier
Zeer tevreden van treasure juwelier Goed kwaliteit en snelle service !
Beste Kelly, Dankjewel voor de review! Fijn om te lezen dat je blij en tevreden bent met onze kwaliteit en service. Veel plezier van het armbandje! Hartelijke groeten, Najiha Klantenservice Treasure Juwelier
Onze kinderen waren heel blij met het mooie armbandje voor hun pasgeboren zoon. Ik had een grotere maat genomen, zodat hij er lang plezier van kan hebben. Mooie gravure en fijn dat er ook op de achterkant iets gegraveerd kon worden.
Beste Margreet, Wat lief dat je zo’n mooie review over ons hebt achtergelaten. En goed om te lezen dat de kinderen blij waren met het gegraveerde babyarmbandje. Altijd heerlijk om mensen blij te maken! Veel geluk met jullie kleinzoon! Vriendelijke groeten, Yvonne Klantenservice Treasure Juwelier
Ruim assortiment en goede service.
Beste Astrid, Dankjewel voor je mooie review. We zijn blij dat je onze webwinkel en service waardeert. Wie weet vind je nog een keer een mooi sieraad online. Je bent natuurlijk ook altijd van harte welkom in onze winkel! Vriendelijke groeten, Trea Klantenservice Treasure Juwelier
Supper
Ha Renske, Wij worden helemaal blij van klanten zoals jij! Superfijn dat je blij bent met je ketting met betekenisvolle hanger. We wensen je nogmaals veel draagplezier! Dankjewel voor je lovende woorden! Hartelijke groeten, Yvonne Klantenservice Treasure Juwelier
Snel geleverd en heel mooi ingepakt.
Beste Dianne, Wat goed om te lezen dat je blij bent met het mooi ingepakte armbandje. Dank voor je review. Hopelijk mogen we je snel weer eens als klant ontvangen! Hartelijke groeten, Yvonne Klantenservice Treasure Juwelier
Mooie herenarmband, geen lange levertermijn, perfect!
Hoi Katrien, Zo leuk dat klanten uit België ons ook weten te vinden! Dankjewel voor je enthousiaste review. We wensen de ontvanger van de armband veel draagplezier! Hartelijke groeten, Najiha Klantenservice Treasure Juwelier
Uitstekende service en kwaliteit!!
Beste Willem, Wat goed om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service en kwaliteit! We hopen je snel weer als klant te mogen ontvangen. Hartelijke groeten, Yvonne Klantenservice Treasure Juwelier
Heel fijn als je het al in een mooi gevouwen cadeau papier bezorgd krijgt.
Beste Eric, Dankjewel voor je review! We worden blij van klanten zoals jij! Fijn dat je blij bent met je feestelijk ingepakte oorbellen. Veel draagplezier voor de ontvangster! Vriendelijke groeten, Yvonne Klantenservice Treasure Juwelier
Goeie service. Plaatarmbandje besteld zonder gravering. Belden toch nog even om te horen of het klopte dat er geen naam voor graveren was opgegeven. Helaas hadden ze niet de lettertype die ik wou
Beste Sander, Dankjewel voor je review, Sander! Jammer dat wij niet het plaatarmbandje konden graveren in het door jou gewenste lettertype. Hopelijk is die toch ook zonder gravure goed bevallen. Veel plezier ermee! Vriendelijke groeten, Trea Klantenservice Treasure Juwelier
Ruime keuze, zelfs met graveren binnen 2 dagen binnen, mooi verpakt en briefje erbij veel plezier met geven.
Hoi Jolanda, Dankjewel voor je mooie review! We zijn blij om te lezen dat het horloge goed in de smaak is gevallen. Hopelijk was de ontvanger er ook gelukkig mee! Hartelijke groeten, Yvonne Klantenservice Treasure Juwelier
Ik had een urnhartje besteld. Op de foto zag het eruit alsof er een zwarte streep overheen liep maar toen ik het hartje kreeg was het alleen een zilveren gastje zonder die zwarte lijn, welke ik juist zo mooi vond. Gebeld met jullie maar nu blijkt dat die zwarte lijnen schaduwen zijn en dat het hartje helemaal niet zo handig is om zelf te vullen. Er zou contact met de fotograaf/ leverancier opgenomen worden om de foto's aan te passen. Maar het lijkt mij dat ik na al die jaren niet de eerst ben die dat opvalt? Ik heb het hartje wel bewaard omdat het een cadeau voor mijn vrouw was en ik er iets in heb laten graveren, maar eigenlijk heb ik er zelf wel spijt van. Het is een mooi herdenkingssierraad maar niet degene welke ik echt heel mooi vond.
Beste Carla, Dank voor je feedback. Vervelend dat je niet helemaal tevreden bent over de bestelde hanger. We snappen de verwarring. Naar aanleiding van ons telefonisch contact, hebben we ondertussen de foto’s op onze website aangepast. Hopelijk is de foto nu duidelijk en leidt deze in de toekomst niet meer tot teleurstellingen. We hopen dat je partner tóch blij was met deze betekenisvolle hanger. Nogmaals sorry voor het ongemak. Vriendelijke groet, Najiha Klantenservice Treasure Juwelier
Netjes en op tijd geleverd
Heel erg dank voor je review, Maurice! We zijn blij te lezen dat je enthousiast bent over je bestelling. We hopen dat de hanger je veel geluk zal brengen😉! Hartelijke groet, Najiha Klantenservice Treasure Juwelier
Artikel precies zoals omschreven ontvangen. Het graveren was netjes uitgevoerd en we ontvingen de armband al ingepakt in een mooi doosje. Zeer tevreden over dit bedrijf en zou er in de toekomst zeker nogmaals iets bestellen.
Dankjewel voor je positieve feedback! We zijn blij dat de armband en de gravering helemaal naar wens zijn. Hopelijk kunnen we je nog een keer van dienst zijn! Hartelijke groeten, Yvonne Klantenservice Treasure Juwelier
Behulpzame medewerkster.
Beste André, Wat fijn om te lezen dat je blij bent met de snelle levering. En natuurlijk dat je goed geholpen bent! Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met de ketting! Vriendelijke groeten, Yvonne Klantenservice Treasure Juwelier
45 Hilvertshof
Hilversum 1211 ER