Duidelijk alles vermeld en vlot bezorgd.

Sporthorloge besteld. Was er snel en netjes verpakt, communicatie ook duidelijk. Tikje grappig was dat het als een kadootje was verpakt met heel lief een kaartje : veel plezier met geven. Het was voor mezelf en ik had volgens mij nergens aangevinkt dat het een kadootje was. Top service dus, want een kadootje uitpakken is altijd prima.

Mooie webwinkel met een gevarieerd en ruim aanbod

Positief, een prettige koopervaring van een prachtig sieraad

Snelle levering en goede communicatie.

Mijn bestelling werd snel geleverd en de communicatie was fijn en snel. Mijn vragen werden snel beantwoord en uitgevoerd. Misschien 1 aandacht puntje. Ik vind het doosje waar het product in komt een beetje licht en goedkoop aanvoelen. Zeker voor een product wat wat prijziger is had ik een wat steviger/mooier doosje verwacht.

Fantastische armband Prettige service

De armband die ik bestelde is erg mooi, de service snel en vriendelijk!

Super snel geleverd en ook nog ingepakt!

Prima ervaring

Fijne winkel, veel keus en attente medewerkers

Helaas bleken de oorbellen die ik (als cadeau voor een collega) had besteld en betaald niet meer voorradig. Mij werd armband aangeboden uit dezelfde lijn met een korting van € 20,--. Prima geregeld en snelle levering.

Goede service. Item was onverwachts toch weer leverbaar. Werd daarover netjes gebeld en dezelfde dag nog verzonden.

Accurate service

Bij vragen duidelijk, snel en prettig geholpen. Keurige levering.

voldoet aan de omschrijving

Goede kwaliteit prijs verhouding. Snelle verzending en alles erg leuk ingepakt.

Mooie gouden ring en hele goede service.

Ik heb een ring besteld, maar bleek toch te klein te zijn. Aangegeven in een mail en kreeg per omgaande netjes antwoord. Ook meteen een retoursticker. Heb hem geretourneerd en ga z.s.m. een andere maat bestellen. Moet even wachten op de terug storting van het bedrag. Verder een top site voor sieraden!!

Snelle bezorging, super kwaliteit!

De door mij bestelde oorknoppen zijn snel bezorgd. Mooie kwaliteit voor een prima prijs. Mooi ingepakt! Zeer tevreden!

Fijne ervaring.

Het bestelde werd vlot geleverd en het artikel was ook nog eens leuk verpakt. Daarnaast een geschreven kaartje voor de 'personal touch'.

Geweldig !

Goede ervaring, snelle levering en precies gevonden wat ik zocht. Superfijn dus

Mijn bestelling

Mijn bestelling was netjes verpakt en netjes geleverd.

Goede service, via de mail had ik een vraag gestuurd die meteen telefonisch beantwoord werd. Een prachtige gouden armband gekocht, helemaal zoals verwacht na het zien van de foto.

Snelle levering, mooi verpakt om direct als cadeau te kunnen geven

Goeie communicatie en supersnelle levering

Via duidelijke webshop keuze gemaakt en bestelling geplaatst. Dag erna al afgeleverd in mooie kadoverpakking.

Bestelling was naar verwachting, snel geleverd.

Mooi cadeau

Keurige communicatie over verzending, oorbellen waren werkelijk prachtig verpakt. Aanrader om hier iets moois voor jezelf of een ander te kopen!

Snelle levering van mooi product

Snelle levering van mooi product

Correct

Duidelijke site en goede afwikkeling. Het product werd geleverd in een mooie verpakking en voldeed in alle opzichten. Goed gedocumenteerd en met een persoonlijke boodschap. Levering duurde alleen iets langer dan aangekondigd. Zou er weer kopen.

Fijne service!

Het armbandje dat ik besteld had, werd snel geleverd. Het was heel mooi ingepakt, en het handgeschreven boodschapje onder aan de factuur vond ik heel attent. TOP!!!

Prima producten goede service

Prima producten goede service

Uitstekend!

Supersnel bezorgd en met liefde erg mooi ingepakt! Top!

45 Hilvertshof

Hilversum 1211 ER