Prachtig baby naam armbandje

Snelle levering. Bijzonder mooi verpakt. Mooi gegraveerd. Echt top

Mooi armbandje

Snelle levering in deze drukke tijden. Heel mooi ingepakt, echt een kadootje. En natuurlijk een mooi armbandje.

Mooi armbandje

...

...

Uitstekende service en sieraden

De mooie oorbellen die ik voor mijn moeder haar verjaardag had gekocht kwamen tijdig aan, in een leuke cadeau verpakking. Tot slot stond er ook nog op de factuur een persoonlijk geschreven notitie met veel geef plezier. Heel attent en leuk om te ontvangen!

Snel en perfect

Hanger besteld en naam in laten graveren. Zag er perfect uit. Helemaal blij mee. Ook nog schitterend ingepakt.

Makkelijk betalen door Ideal

Heeft mooie en exclusive sierraden.

Goede service en mooie sieraden.

Super snel en netjes

Mooi verpakt en netjes geleverd.

Mooi horloge

Aanschaf van een heren polshorloge, merk Danish Design. Mooi horloge met titanium kast (super lichtgewicht). Goede keuze gemaakt.

Hele fijne service en snelle levering!

Je wordt goed op de hoogte gehouden en de levering is erg snel.

Mooie site met veel keus en leuke prijzen.Fijn ook dat jullie gratis bij sommige sieraden graveren.mooie kado verpakking en snelle levering.Heel tevreden.

Ik ben blij met mijn mooie schakel armband en een goede service

Ik ben blij met mijn mooie schakelarmband en goede service

Keurig, klantvriendelijk en warm contact

De twee keer dat ik iets heb besteld waren voor mij een prettige ervaring. Het waren twee kleine cadeautjes voor mijn jonge dochters. Alles werd zo mooi ingepakt alsof ze een prachtige luxe sieraden set kregen. Dat was de belevenis die ik ze wilde meegegeven, feilloos aangevoeld door Treasure Juweliers. Een armband was niet meer in voorraad en ze hebben me meteen een alternatief gegeven. Fijne juwelier met veel inlevingsvermogen en daardoor een top klantbeleving.

Snelle en eerlijke afhandeling

Uitstekende service. De armband die ik had besteld is mij in kado verpakking toegestuurd, met een mooie tekst erbij toegevoegd. Klasse!

Goede communicatie en ook klantvriendelijk Keurig te woord gestaan en de dame was zeer vriendelijk en behulpzaam

Mooie producten voor een reële prijs

Armband en hanger gekocht. Werd binnen de afgesproken tijd en prachtig ingepakt bij mij thuis bezorgd. Ik kom hier zeker terug!

Snelle verzending .mooi ingepakt. Ik gaan daar zeker nog wel eens bestellen.

Mooi assortiment en goede service

Een mooie ketting voor mijn vrouw gekocht met inscriptie in de hanger. Online bestellen is makkelijk en de levering is goed. En zij is heel tevreden.

Heel leuk cadeau geven!

Een mooi verpakt cadeau is leuk geven. In het verzenddoosje een persoonlijke noot is ook leuk. Erg goed gedaan met alle persoonlijke aandacht.

45 Hilvertshof

Hilversum 1211 ER