De klant is koning

Nette snelle levering. Cadeaus prachtig ingepakt met een gepersonaliseerde leveringsbon. Plus ons gekocht product was nergens goedkoper

super tevreden

Veel keus, snelle levering en actief meedenken.

Meer dan tevreden :) TOP!!!!

Dik tevreden !! Ontzettend mooie cadeau verpakking ❤️en snelle levering ! :)

Prima geregeld

Mooie spullen en netjes in gepakt

Mooie bedeltjes en makkelijk te bestellen

Ruime keuze sieraden die ook makkelijk te bestellen zijn.

Voor de helft tevreden

1 paar oorbellen van goede kwaliteit. Waren stevig. Andere paar oorbellen kreeg ik in eerste instantie al bijna niet open. Eenmaal open verboog deze zo snel, dat ik die al niet meer dicht kreeg. Echter terugsturen was.bijna duurder dan het oorbelletje zelf, dus dat niet gedaan. Dat was jammer.

Prima ervaring, goed geholpen, zowel online als in de winkel

Bestellen via de website verloopt vlot, helder en probleemloos. Daarna in de winkel in Hilversum ook prima geholpen. Eigenlijk zoals het hoort, maar dat is helaas niet overal altijd de standaard.

Niets op aan te merken

Zie boven

Geweldige service

Mijn bestelling was (zonder aanvraag) heel mooi ingepakt en er stond een leuk handgeschreven boodschap op de pakbon

Gewoon goed

Alles volgens afspraak. Met handgeschreven briefje erbij. Dat kan ik erg waarderen.

Goede service , goede communicatie en hulpvaardig , en als kado zeer mooi ingepakt

Heel tevreden over snelle levering!

Bestellen ging vlot, goede aanbieding. Ook snelle levering. Het horloge was mooi ingepakt met een leuk briefje erbij. Heel tevreden over deze juwelier en ook over het horloge. Ik raad deze winkel zeker aan!

heb een goede ervaring gehad met de klantenservice met betrekking tot mijn bestelling, er is snel gereageerd en ben blij met de ketting die ik heb gekocht, ben tevreden.

Uitstekende service!

Werd heel fijn geholpen nadat eerste product niet op voorraad was.

Snel en correct

Was snel besteld maar ook zeer snel geleverd in een nette verpakking. Kant en klaar om weg te geven

Goede kwaliteit en fijne medewerkers.

Product op het allerlaatste moment nog kunnen ruilen terwijl het al aangemeld was bij de pakketdienst.

Verrassend goed

Vriendelijk en zeer goede service. De pakjes waren schattig als cadeautje verpakt en genummerd. Briefje erbij waarop stond wat in elk pakje zat.

Het pakketje was snel bezorgd en van goede kwaliteit

Dat was eigenlijk het wel

Het pakketje kwam heel mooi verpakt binnen. De oorbelletjes waren voor mijn dochter. Ze is er super blij mee en ze staan haar super mooi!! Ik zal er zeker wel vaker bestellen!!

Goede prijs, snelle verzending

Snelle bezorging!

Helemaal top!

Snel, vriendelijk en kwalitatief hoogwaardig

Supper snelle levering, mooie gravering en zelfs een handgeschreven boodschap bij de bestelling. Wat een prachtig personeel. Ik kom zeker terug!

Prachtig armbandje.

Snel verzonden en heel erg mooi ingepakt. Dat was een aangename verrassing

Correct en snel!

Alles verliep super vlot!

Snelle levering, mooi verpakt en persoonlijke noot erbij

De levering was snel en de sieraad was mooi verpakt. Tevens zat er handgeschreven een persoonlijke noot bij. Wat een service! Super blij me.

45 Hilvertshof

Hilversum 1211 ER