Fantastische service!

Onlangs een Garmin horloge bij jullie besteld (online) en vooraf even telefonisch contact gezocht om te controleren of het horloge er was, en te checken hoe betrouwbaar het overkwam. Fantastisch telefonisch te woord gestaan en een dag later was het horloge in huis, verpakt in een prachtige kado-verpakking. Dank voor de ontzettend fijne service!

Een aanrader

Een prachtig horloge met gravure gekocht. Voor de aankoop vriendelijk en professioneel te woord gestaan door Thea. De bestelling werd dezelfde dag nog verzonden en was prachtig ingepakt. Zeker voor herhaling vatbaar!

Prachtige parel hanger

Voor mijn huwelijksdag heb ik de prachtige 14 karaat gouden hanger met parel gekocht. De levering was erg snel en veilig. Leuke verassing was de persoonlijke wens op de pakbon en natuurlijk hoe mooi het ingepakt was, zeker een aanrader!

Goed geregeld en mooi verpakt

Prima in orde

Zeer positieve ervaring

Scherpe prijs voor m’n wondermooie Seiko Presage horloge, snelle levering met als leuk extra een mooie cadeau verpakking. Helemaal tevreden

Netjes en goed geregeld

prachtige ketting, mooi verpakt met een persoonlijke touch

prachtige ketting met geboorte steen, snel geleverd, mooi verpakt en een lief briefje erbij. Cadeau viel enorm in de smaak

Mooie kwaliteit

Ik heb een armband gekocht, de kwaliteit is goed duidelijk omschreven wat je koopt en verschillende maten

Heel snel geleverd, super mooi en heel mooi ingepakt

Geweldig!

Super blij met me mooie hanger! Herinnering aan me familie en overleden vader! Bedankt voor de fijne service.

Betrouwbaar, snelle levering in feestverpakking.

Geheel volgens verwachting.

Snelle verzending, fijne service en leuk persoonlijk briefje!

De bestelling werd snel in orde gemaakt en verzonden. Fijne en vriendelijke communicatie! Ga zo door toppers!

Vertrouwbaar

Snel geleverd met certificaat van echtheid. Mooie sieraden ook!

Hele fijne winkel!

Mijn order was op hold geraakt, en dreigde te laat aan te komen. Zeer vriendelijk geholpen waardoor ik (toen ik op woensdagmiddag belde) mijn cadeautje toch nog op donderdag binnen had. Personeel was zeer vriendelijk en meedenkend. Zou hier zeker weer bestellen! Het armbandje wat ik cadeau heb gegeven was prachtig!

Uitzonderlijk goed bedrijf

Meest betrouwbare winkel waar ik ooit zaken mee heb gedaan. Op alle punten steekt dit bedrijf met kop en schouders boven de rest uit. Vooral de correctheid en stiptheid van communiceren is uitmuntend en kom je nergens anders tegen in 2022. Het is altijd spannend om grote bedragen over te maken aan een internetbedrijf. Bij dit bedrijf zou ik het elke dag van de week weer doen. Voor mij het beste internetbedrijf.. punt.

Betrouwbaar en duidelijk

Via online blijft lastig als het om juwelen gaat maar het was duidelijk en goed omschreven wat je wilt of je wensen zijn en dan is deze site een goed alternatief. Mooie wit-goud hartje gegraveerd gekocht en gekregen wat ik wilde.

Makkelijk bestrld, snel geleverd en producten komen overeen met beschrijving

Bestelling keurig op tijd, product naar verwachting en een leuke persoonlijke tekst toegevoegd door het team vann Treasure.

Goed produkt,snelle versturing

Ik ben blij met de aankoop van mijn nieuwe ketting en snelle versturing

Bestelling duurde heel lang

Bestelling duurde heel lang en kreeg hier geen updates van. Ik moest zelf 4x bellen om meer informatie te krijgen hierover. Uiteindelijk is de ring binnengekomen en ben ik tevreden

Goede klantenservice

Bestelling kon niet compleet geleverd worden, werd hierover tijdig geïnformeerd. Na 2 weken is het resterende deel alsnog keurig geleverd. Gewoon netjes.

Uitstekende service

Via email besteld en goed geholpen op al mijn vragen. En goed op tijd geleverd.

Zeer snelle levering van een mooi horloge

Ik heb de bestelleng na 17.00 uur gedaan met persoonlijke gravering, en de dag erna was het horloge al op zijn bestemming. Top service, bedankt!

Mooi product snel geleverd

De armband met gravering was zo snel binnen dat we het gelijk konden geven toen we op kraamvisite gingen. Ze vonden het een heel bijzonder en mooi cadeau.

Verrassend mooi.

Een erg mooi zilveren kinderarmbandje wat erg snel geleverd werd. Daarnaast was het zo mooi ingepakt, dat dit alleen al een feest was om te geven. Zéér tevreden!!

45 Hilvertshof

Hilversum 1211 ER