Ik ben weer zeer tevreden over de service en levering.

Wederom, erg persoonlijk en ook de verpakking was weer feestelijk. Het cadeautje is ook goed ontvangen en daar gaat het uiteindelijk om. Hartelijk dank, Elise van Fulpen-Brugman

Heel vriendelijk en service gericht

Ikzelf heb een Garmin horloge gekocht bij Treasure Juwelier en omdat dit zo goed beviel daarna mijn vrouw ook. Deze horloges had ik via de Garmin site opgezocht maar waren een stuk goedkoper bij Treasure Juwelier. Omdat het toch om veel geld ging heb ik in eerste instantie met Credit Card betaald. We kregen ze in mooie verpakkingen geleverd en bij de tweede bestelling was iets niet helemaal goed gegaan in het bestelproces wat zeer voortvarend is opgelost met zowel bellen als mail. Ik zou er zeker weer kopen!

Echt een cadeautje om uit te pakken

Wat ontzettend netjes en persoonlijk wordt je bestelling aangeleverd. Ben helaas wel eens anders gewend.

Wat een fijne winkel

Een gepersonaliseerde armband besteld als cadeau en hierover zeer tevreden. Allereerst was het contact heel fijn. Ik had op voorhand enkele vragen en er werd per email snel gereageerd, maar ze zijn telefonisch ook goed bereikbaar. Super vriendelijk en servicegericht. De armband zelf is prachtig en heel mooi gepersonaliseerd. Super blij mee en zal hier zeker opnieuw bestellen!

Goed advies en snelle levering.

Ik had advies nodig en er werd snel op mijn email gereageerd, uiteindelijk werd er op initiatief van de juwelier gebeld want dat was sneller. Heel plezierig.

Prachtig

De oorringen zijn mooier dan ik had kunnen hopen! Ze staan prachtig. En snelle levering keurig ingepakt in een mooi doosje. Ben er zeer blij en tevreden mee.

Snel in huis en mooi verpakt.

uitstekend

Een zeer correcte afhandeling en een verrassende, buitengewoon mooie verpakking

Snel en mooi verpakt

Snel geleverd en mooi verpakt.

goed en snel

In de webwinkel is het makkelijk zoeken en de beschrijvingen zijn duidelijk! Bestellen en betalen ging soepel. Snelle levering, mooi verpakt!

Snel

Was de 1e keer dat ik wat bij hun heb besteld, zeer tevreden, leuk ingepakt ook, zeker voor herhaling vatbaar

Zeer tevreden met mijn aankoop!

Horloge online gekocht, Klantenservice is goed.

Dit is de eerste keer dat ik met 'Treasure Juwelier' in aanraking kom. Ik heb een Seiko horloge online gekocht van ~€750,- waarbij alles snel en duidelijk verliep. Toen bleek dat de verkeerde handleiding bij het horloge zat werd deze snel via post nagestuurd. Bij mogelijke toekomstige aankopen zal ik 'Treasure' zeker in aanmerking nemen.

Goede en adecuate service, vriendelijk personeel in de winkel

Omdat er even heel kort een verwarring was tussen versturen en ophalen in de winkel was mijn bestelling al keurig ingepakt. De verwarring was snel opgelost en ik kon mijn bestelling ophalen. Deze werden omdat ik toch even het horloge en oorbellen wilde zien, terplekke uitgepakt en na "controle" weer heel mooi en vriendelijk ingepakt in de cadeauverpakking. Heel vriendelijk personeel in de winkel en ik ging zeer tevreden weer op pad met de cadeau's.

Keurig

Mooi sporthorloge gekocht voor goede prijs. Verzending vond eerder plaats dan beloofd. Prima service dus.

Mooie horloge

Mooie horloge

Uitstekende service!

Hele mooie oorbellen besteld! Supersnelle verzending en heel prachtig ingepakt! Het was een verrukking om het cadeautje uit te pakken! Een betrouwbare webshop en met de 10% welkomskorting zeer aantrekkelijk! Superblij met mijn gouden oorbellen!

Super service, snelle levering!

Horloge met graveren besteld, binnen 1 werkdag geleverd en mooi ingepakt!

Prima kwaliteit

Ik ben erg tevreden

Snelle levering, netjes in kado verpakking

En zelfs een korting ontvangen, leuke attente persoonlijke boodschap en alles geleverd conform de order bevestiging. Het sieraad klopt met de fotos en ziet er mooi uit. De ontvanger is zeer content

Het bestelde armbandje was prachtig ingepakt en was exact zoals op de foto. De communicatie rondom het bestellen was ook erg duidelijk en prettig. Ik zou hier zeker nog eens iets bestellen.

Levering duurt te lang

Ik heb mijn bestelling in 2 weken niet gekregen!!!

Altijd vriendelijk te woord gestaan ook nu weer toen ik een aanpassing wilde op de gravure die via internet niet te plaatsen was. Eenmaal gebeld werd het probleem direct aangepast en kreeg ik mijn product precies zoals ik het wilde ook eerder al sieraden gekocht hier en ook daarbij geholpen door het vriendelijke personeel. Alles word ook altijd snel geleverd en je word goed op de hoogte gehouden ervan dus in een woord super

heel goed, mooi verzorgd, was er heel blij mee

ik zou julkie aan iedereen aanraden

45 Hilvertshof

Hilversum 1211 ER