Erg tevreden! Echt een aanrader

De online keuzes waren erg duidelijk. Pakketje kwam al snel en was heel netjes ingepakt. (Het was een cadeautje.) Daarnaast kreeg ik een lieve boodschap waarin stond “Veel plezier met geven” en de ketting zag er heel mooi uit. Prijs/ kwaliteit is ook goed. Ik bestel zeker weer.

Ontzettend goed!

Netjes geleverd, goede prijzen, en een erg mooie collectie! Ik zal hier zeker weer bestellen!

Topwinkel

Mooi sporthorloge gekocht, plus fikse korting daardoor op prachtige oorbellen voor mijn dochter. Beide bestellingen waren waanzinnig luxe ingepakt met handgeschreven kaartje erbij. Levering ook snel. Ik kan deze winkel absoluut aanraden.

Prachtig Horloge

Ik heb een horloge gekocht bij Treaure Juweliers . De levering was snel en het horloge was heel mooi verpakt in cadeau papier en mooi doosje. Ik ben heel blij met mijn keuze. Heb al diverse complimenten gehad de afgelopen week. Vind de parelmoer wijzerplaat en het ontbreken van strassteentjes het horloge een stijlvolle uitstraling geven, het heeft geen extra bling nodig.

Super goed!!

Super mooi ingepakt.

Goed!

Duidelijke website. Ik heb online een ring voor mij vrouw besteld. Deze was erg mooi verpakt in cadeaupapier en een strik. Ook de handgeschreven brief gaf mij het gevoel dat Treasure Juwelier om hun klanten geeft.

Snelle levering en mooie sieraden!

De sieraden zijn helemaal naar wens. Cadeautjes waren erg mooi ingepakt!

Naadloze bestelprocedure

Snel bestelling in huis en mooi ingepakt. Ook nog eens punten gespaard voor korting!

Mijn kadootje was echt met 3 dagen binnen en superleuk in gepakt , en een persoonlijk bedank kaartje, dat doet het altijd goed

Prachtige fijne gouden armband

In de zoektocht naar een gouden tennisarmband ben ik uitgekomen op deze site! Hier vond ik een schappelijke prijs een 18 karaat armband voor mijn vrouw. Omdat het om baargoud ging wilde ik graag de voorletter in het slotje laten graveren. Hoe klein het was maakte niet zoveel uit het ging om het idee. Snelle levering en alles mooi verpakt met op de bon de enthousiaste notitie Het graveren is gelukt veel plezier ervan! Dat zijn de dingen waar je vrolijk van wordt!

Uitstekende bediening en zeer goede artikelen en levering !

Heel erg aanbevolen!

Heel behulpzaam, snel en goede prijs

De opgegeven tekst om te graveren iets kunnen aanpassen, geen probleem. Geregeld op een zondag middels enkele emails. Gouden slavenarmband kwam met de juiste tekst erin gegraveerd binnen op het doorgegeven tijdstip van de leverdag. Dochter tevreden en ik dus ook.

Leuke collectie, snelle levering.

Oorbellen, gouden klapcreolen, besteld. Snel geleverd in een mooie cadeauverpakking.

perfect

Perfect vrouw is er tevreden mee

Geweldige shop

Mooie spullen, erg vriendelijke mensen en snelle verzending

afhandeling is ontzettend netjes

Zonder enig probleem is een teveel betaald bedrag (factuur was hoger dan de aanbiedingsprijs) terug gestort. Een keurige afhandeling en zelfs telefonisch contact gezocht met mij. Het gebeurd zelden dat iets zo keurig is afgehandeld. Ik zal dit zeer zeker bij vrienden aanbevelen. Pam

Uitstekende service

Mooie armband en uitstekende service

Omdat ik online erachter kwam dat een gravure aan de achterzijde van de armband zou komen heb ik gebeld met Treasure juwelier. Ik legde Heidi uit wat ik wilde en ze gaf mij het advies om bij de bestelling in de opmerking aan te geven dat ik de gravure aan de voorzijde wilde en kon erbij zetten dat ik dat met haar had overlegd. De volgende dag werd de armband met precies de gravure erop zoals ik wilde. Fantastische service.

Prijs / kwaliteit is prima en snelle levering

Geweldige service.

Een verrassing zoals het verpakt was.

Mooie ring maar gravering was slecht

Goed geholpen, snel verstuurd. Maar de gravering was echt matig gedaan, denk gelaserd. Dus sieraden kopen maar niet laten graveren

Grote keuze, snelle levering

Voor de verjaardag van mijn echtgenote overal gezocht tot ik deze site tegenkwam. Een erg grote keuze (keuzestress???), maar uiteindelijk een besluit genomen. Bestellen ging erg snel en duidelijk, de levering overtrof mijn verwachting, zeer snel, met op de rekening een keurig handgeschreven bericht m.b.t. het geven. Erg attent. Kortom TOP!!! Dank.

Snelle levering en prachtig verpakt

Snelle levering en prachtig verpakt

Super goed

Erg te blij met mijn aankoop !!

Tevreden over het armbandje

Armbandje nodig voor mijn kleindochter die haar zwemdiploma A heeft behaald. Ruime keuze, snelle levering, leuk ingepakt en een lieve wens erbij. Helemaal blij en tevreden ben ik als oma met het geleverde armbandje Nu is mijn kleindochter echt blij ermee en het paste precies.

45 Hilvertshof

Hilversum 1211 ER