Horloges die niet te leveren zijn

Vind wel dat als een horloge niet te leveren is deze niet op de site moeten staan. Je krijgt wel een alternatief aangeboden maar is toch niet je eerste keus.

Uitstekend.

2e keer besteld. Zal zeker vaker bestellen goeie kwaliteit en de verzending is netjes. Het woord mooi ingepakt.

Snelle levering en mooi verpakt in cadeau verpakking.

Goede snelle service en goede prijzen

Prima prijsstelling. Leuk ingepakt als kado.

Zeeer goede service en kwaliteit!!

De juwelen zijn prachtig en de klantenservice is zeer goed.

Perfect en prachtig ingepakt

Alles volgens verwachting verlopen. Kado was erg mooi ingepakt.

Prima bestelling, snelle levertijd en ook nog een persoonlijk geschreven boodschap, super leuk.

Uitstekend, voor een volgende bestelling bij een juwelier zou ik zeker weer bij Treasure bestellen.

Geweldige service en kwaliteit

Even leek het erop dat de levertijd niet gehaald zou worden, echter na een telefoontje werd ik later teruggebeld dat men het bij een andere leverancier alsnog op tijd zou ontvangen. Het cadeau was prachtig ingepakt en de toegevoegde wens heel hartelijk. Jammer dat de lengte van de oor stekers wat aan de korte kant is waardoor ze niet echt geschikt blijken voor volwassenen.

Mooi verpakt en op tijd geleverd

Het horloge heb ik op tijd gekregen. Netjes verpakt. Ben er blij mee.

Prima eerste ervaring

Alles ging vlekkeloos. Kadootje was heel leuk ingepakt met een lieve tekst erbij. Tip zou zijn om voor mensen als ik die moeite hebben met grootte inschatten om de artikelen ook op ware grootte te laten zien. Dat zou mij heel erg helpen. Volgende keer bestel ik weer hier! #Blijeklant

Snel en keurig verpakt

Leuk ingepakt thuis ontvangen

Heerlijk dat je het ingepakt en wel thuis gestuurd kreeg.

Goede en snelle service

Duidelijke uitleg. Snelle reactie. En snel verzonden.

SUPER BEDIENING

Heel goed contact. Betrouwbaar en super snel geleverd. ZEKER EEN AANRADER !!

Geweldig!

Persoonlijk, snel en mooi!

Het proces van uitzoeken en bestellen ging hartstikke eenvoudig.

Het proces van uitzoeken en bestellen ging hartstikke eenvoudig. Ik wist precies wat ik moet hebben en kon dit op de website snel terugvinden. Ik wilde ook het horloge laten graveren en dat proces was ook heel eenvoudig. Ik kan deze website zeker aanraden.

Was goed Snelle levering HEEL ERG MOOI verpakt super mooi. Product goed.

Betrouwbaar

Snelle levering, mooi verpakt.

Kan niet anders zeggen; top!

Gouden hangertje met gravering is nog mooier dan we hadden gedacht. Supersnel geleverd, met op de factuur nog heel leuk een handgeschreven zinnetje “veel plezier met geven” erbij. Topservice!

Geweldig!

Keurig geleverd en het is prachtig verpakt. Nog een kaartje erbij wat persoonlijk is geschreven. Hier is aandacht aan besteed.

Verrassing geslaagd

De cadeau verpakking was echt super. De verrassing was echt groots. Alles netjes en optijd geleverd met bijbehorend echtheidscertificaat.

Prachtige ketting

Helaas was er iets misgegaan tijdens het bestellen, waardoor de kerring niet gegraveerd was, maar na een telefoontje de ketting terug kunnen sturen en netjes gegraveerd terug gekregen. Ook ontzettend mooi ingepakt! Heel blij er mee!

Klantvriendelijk en snelle levering

Super snelle levering en top kwaliteit. Ook zat er een leuk persoonlijk berichtje bij

Geweldige prestatie

Ik ben ruim tevreden over de afwikkeling van deze order. Vriendelijk benadering en fantastische verpakking. Reden om nog eens terug te komen op de site

45 Hilvertshof

Hilversum 1211 ER