Voor Kerst persoonlijke cadeautjes besteld, gegraveerd en al, prachtige artikelen en nog ingepakt ook in luxe cadeaupapier! Snel & betrouwbaar. Super service, een aanrader!
Hartelijk dank voor je enthousiaste reactie. Daar doen we het voor! Vriendelijke groet, Trea, Klantenservice Treasure Juwelier
Goede service, snelle levering en mooi product
Hartelijk dank voor de beoordeling en mooi dat het allemaal goed is gegaan. Vriendelijke groet, Trea, Klantenservice Treasure Juwelier
Het bestelde product is snel geleverd. Helaas heb ik het nog niet kunnen zien, aangezien het zeer mooi is verpakt en met de kerst gegeven wordt
Heel fijn dat de eerste indruk goed was Marcel. Hopelijk was dat bij het geven ook het geval! Vriendelijke groet, Trea, Klantenservice Treasure Juwelier
Goede en snelle levering en prachtig verpakt. de persoonlijke boodschap was erg leuk.
Graag gedaan Jeroen! En dank voor je positieve beoordeling! Vriendelijke groet, Trea, Klantenservice Treasure Juwelier
Snelle en degelijke levering
Dank voor je mooie beoordeling Carmen! Vriendelijke groet, Trea, Klantenservice Treasure Juwelier
Snelle levering tegen een goede prijs. Mooi ingepakt en een persoonlijk briefje erbij. Top gedaan
Dank voor je positieve beoordeling Erik. Dat we het top hebben gedaan horen we graag! Vriendelijke groet, Trea, Klantenservice Treasure Juwelier
Snel geleverd en heel prachtig ingepakt. Verder kan ik nog niet beoordelen omdat het een kerstkadootje is en dus nog niet uitgepakt is.
Hallo Helga, Fijn dat de eerste indruk al goed was. Hopelijk is jouw cadeau ook in goede smaak gevallen! Vriendelijke groet, Trea, Klantenservice Treasure Juwelier
Goede snelle vriendelijke service. Horloge voor mijzelf besteld, maar werd helemaal leuk ingepakt met een hand geschreven kaartje erbij! Helaas nu al stuk, kreeg meteen reactie via de mail, mocht het horloge meteen retour sturen zonder problemen en dan gaan ze het probleem oplossen. ( wel jammer van de €5,95 retour kosten die voor eigen rekening zijn, dit werd er niet bij vermeld ..)
Hallo Lesley, Dank voor je review en mooi dat de service je goed is bevallen. Bij ons is retourneren inderdaad niet gratis. Dat staat wel duidelijk vermeld in de algemene voorwaarden, maar onze excuses dat we dit tijdens het contact kennelijk niet duidelijk hebben vermeld. Vriendelijke groet, Trea, Treasure Juwelier
werd nog even gebeld als controle van de bestelling. en een hand geschreven bedankje bij het mooi ingepakte cadeau
Dank voor je review Daan! We zijn graag zeker van onze zaak. Vriendelijke groet, Trea, Klantenservice Treasure Juwelier
Besteld en keurig verstuurd. Mooi ingepakt in cadeaupapier.
Dank voor je reactie Annemarie. Fijn dat de cadeauverpakking goed is bevallen! Vriendelijke groet, Trea Klantenservice Treasure Juwelier
Netjes en op tijd geleverd
Dank voor je review Monique! Fijn dat het op tijd is geleverd! Vriendelijke groet, Trea, Klantenservice Treasure Juwelier
Heel snel en met een persoonlijke noot mijn uniek gegraveerde horloge ontvangen. Ik ben erg tevreden. Enige is dat het lijkt of het glas nog beschermfolie bevat, maar dat is niet zo. Als ik hierover contact gehad heb, schrijf ik weer een recensie, wordt t vast een 10!
Er is één keer iets misgegaan maar dat werd heel snel verholpen. Heb het volste vertrouwen in deze zaak.
Dank voor je vertrouwen Cunegonda! Dat stellen we erg op prijs! Vriendelijke groet, Trea Klantenservice Treasure Juwelier.
Top juwelier. Horloge is geleverd met een mooie persoonlijke gravure. Ik werd nog even gebeld om de bestelling door te nemen in verband met de gravure op een smartwatch. Snelle levering en top service!
Hallo Kelly, Dank voor je review en leuk dat je direct alweer een nieuw horloge bij ons hebt besteld! Vriendelijke groet, Trea, klantenservice Treasure Juwelier
Service is niet goed. Armbandje was te lang. Normaal als je wat koopt voor zoveel geld is de service dat het op maat maken bij de prijs in begrepen zit. Ik moest meer betalen voor het op maat laten maken dan bij mijn juwelier. Om deze reden zou ik niet meer bij jullie bestellen. Klant onvriendelijk vind ik dit en slechte service.
Hallo Bettie, Jammer dat je niet blij bent met onze service. Het lijkt er echter op dat hier sprake was van een misverstand. Bij het telefonisch contact met jou over het inkorten van de armband, bestond bij ons de indruk dat het om een gouden of zilveren armband ging. In dat geval is een goudsmit nodig voor het inkorten, waar we extra kosten voor in rekening brengen. Nu we je review zien, hebben we vastgesteld dat je bij ons een titanium armband hebt gekocht. Die hadden wij inderdaad onder service voor je kunnen inkorten. Excuses voor het misverstand! Ik hoop dat je desondanks veel plezier beleeft aan je armband. Vriendelijke groet, Trea, klantenservice Treasure Juwelier
Snelle levering in een hele mooie cadeauverpakking. Ik had een ketting cadeau gegeven en diegene was er ontzettend blij mee.
Beste Grant, Dank voor je review en fijn dat de ketting in de smaak is gevallen. Dat is altijd weer spannend! Vriendelijke groet, Trea, klantenservice Treasure Juwelier
Goeie kwaliteit en snelle levering.. top werk
Hallo Jeffrey, Mooi dat het armbandje snel is geleverd. En dank voor je nieuwe bestelling! Vriendelijke groet, Trea, klantenservice Treasure Juwelier
Het horloge kwam zelfs wat eerder dan de track and trace aangaf. Ingepakt met zorg en zelfs een handgeschreven briefje erbij.
Hallo Marja, Mooi dat je onze zorg en aandacht waardeert. Veel plezier met het horloge! Vriendelijke groet, Trea, klantenservice Treasure Juwelier
Goeie heldere site, direct bevestigingsmail na bestellen en erg leuke handgeschreven boodschap bij de bestelling
Hallo Floris, Dank voor je review en fijn dat je onze communicatie waardeert! Vriendelijke groet, Trea, Klantenservice Treasure Juwelier
To return the purchased item it was extremely difficult to navigate the website and find the option of return or to find the right instructions to do the needful and need to pay for returning the goods wasn't mentioned before.
Hello Prerit, I am sorry for the difficulty that you experienced. We are working on making it easier. However, that returning is not free, is part of our general terms and conditions that you accepted and also clearly mentioned on our page https://www.treasurejuwelier.nl/retouren-en-klachten. Best regards, Trea, customer service Treasure Juwelier
Vlotte bestelling, waarbij je perfect op de hoogte gehouden wordt. Precies zoals het hoort. Een voorbeeld voor andere webshops. En ook nog eens een mooie cadeauverpakking.
Hallo Christel, Fijn dat je zo enthousiast bent! Vriendelijke groeten, Trea, Klantenservice Treasure Juwelier
de persoonlijke notitie is altijd leuk om te lezen
Hallo Pieter, Dank voor je reactie en leuk dat je al een paar keer bij ons hebt besteld! Vriendelijke groeten, Trea, klantenservice Treasure Juwelier
Kreeg mijn bestelling voor de kerst mooi ingepakt binnen. Dat was een welkome verassing, want als ik dat zelf moet doen heeft het plakband onder de kerstboom al los gelaten :)
Hallo Beau, Dankjewel en graag gedaan! Vriendelijke groeten, Trea, klantenservice Treasure Juwelier
Als er vragen zijn wordt er adequaat op gereageerd. Het artikel wordt mooi ingepakt als cadeau, zonder dat je erom vraagt.
Hallo Milda, Dank voor je mooie reactie! Vriendelijke groeten, Trea, klantenservice Treasure Juwelier
Deze juwelier is een echte aanrader! Vragen worden snel en vriendelijk beantwoord. Bestellingen worden snel geleverd.
Hallo Harry, Dank voor je review en je aanbeveling! Vriendelijke groeten, Trea, klantenservice Treasure Juwelier
45 Hilvertshof
Hilversum 1211 ER