Helemaal tevreden!

Klantvriendelijkheid, goed artikel, kortom helemaal goed.

Snelle service, kwaliteit product

De service is goed. Product was naar verwachting. Mooi ingepakt.

Good product description/ High Quality delivered

Information on delivery were precise and easy to follow. Product arrived on time.

Mooie letter G

De letter bleef niet goed hangen, mocht het terugsturen en kreeg een aangepaste nieuwe. Erg blij mee, de letter blijft nu goed hangen aan de ketting :-)

Slecht

Mijn zoon opent zijn cadeau horloge werkt niet reden onbekend misschien batterij leeg misschien kapot.

Superservice!

Ik had een paar items besteld, kreeg een telefoontje dat een item, een stenen hanger, niet meer voorradig was en of ik een ander zou willen uitzoeken. Dat gedaan en de bestellling arriveerde een paar dagen later. Geweldig mooi ingepakt. De hanger was iets beschadigd, ik heb gebeld en kon m zonder problemen ruilen, opsturen en ik heb een ander gouden hangertje besteld. Ook deze weer prachtig ingepakt. Hele fijne vriendelijke service. Ik kom graag snel weer terug.

Goed op de hoogte gehouden van bestelstatus en levering

Artikel was niet op voorraad, hierover werd goed gecommuniceerd. Later nog iets bijbesteld, werd keurig samen geleverd. Ook nog mooi ingepakt!

Prefect geleverd en heel mooi gegraveerd zeer tevreden

Prima snel en goed

Super geholpen, klasse service!!

Goede service, goed geadviseerd omdat het online bestellen van sieraden best moeilijk is. Klasse!

Super goed

Snelle en goede service

Persoonlijke aandacht

Mooie sieraden! Overzichtelijk webshop, snelle levering! Altijd een attent handgeschreven boodschap op de bon, altijd leuk die persoonlijke touche.

goede service en mooie sieraden

goede service en mooie sieraden

overzichtelijke site en zorgvuldige levering

Fijn bedrijf dat doet wat er op de website staat en de aanschaf prachtig inpakken.

Goede kwaliteit

Ik ben zeer tevreden met deze juwelier. Goede kwaliteit en mooie sieraden.

Too!

Snel geleverd en keurig verpakt!

Met een persoonlijke noot, heel attent!

Mooie producten, duidelijke levertijd

Leuke winkel fysiek en online

Duidelijk , vlot , correct en snelle levering

Dure winkel

Had nog een leuk bedrag aan punten. Daar een ketting voor gekocht. Was echt troep. Wel 55 euro weg.

Geweldige ketting

Ketting hier besteld. Prachtige ketting van 14 karaats goud. Super ingepakt en snelle levering!

Goeie service en afhandeling

Raad je zeker aan om hier wat te bestellen

Snelle levering foto’s hadden iets duidelijker gekund maar ik ben tevreden

Tevreden

Geleverd wat was besteld

Super service!!!

Snelle reactie op mail, vriendelijk, meedenkend en dezelfde dag verzonden. Doen gewoonweg wat ze beloven! Ik heb steeds deze ervaring! Top bedrijf!

45 Hilvertshof

Hilversum 1211 ER