foutloos de volgende dag geleverd met persoonlijke boodschap. Dank jullie wel!

Mooi op tijd en netjes verpakt.

Snel in huis Goede kwaliteit

Snelle bezorging van een goed kwaliteit armband

De armband is mooi van vorm en formaat, precies zoals of de site staat aangegeven. Ook draagt het niet zo zwaar om de pols. Ben erg blij met de kleuren van de armband.

Eenvoudig te bestellen, keurige prijs, prima kwaliteit, heel snel geleverd en een persoonlijke lieve boodschap op de afleverbon.

Letter aangepast

Letter bleef niet recht hangen, treasure heeft dit aangepast op verzoek. Het is een mooie letter, kan niet wachten tot ik hanger weer heb.

Goede communicatie en snelle levering

Had een vraag over de levertijd en kreeg meteen een vriendelijke medewerker aan de lijn. Vervolgens werd het pakketje super mooi ingepakt de volgende dag bezorgd. Top!

Uitgebreid online assortiment.

Uitgebreid online assortiment. Loyaliteit programma (punten/korting). Vrijdagavond besteld, woensdag in huis. Mooie geschenkverpakking.

Prefect

Het gouden armbandje is prachtig. Mooi ingepakt en in een stevige doos verzonden. Donderdagavond besteld op woensdag ontvangen.

goede service

goede ervaring vriendelijk personeel leuke verpakking

Snel, netjes en volgens afspraak

Netjes geholpen, makkelijk en snel kunnen bestellen, bestelling kwam heel netjes verpakt en ingepakt aan en als klap op de vuurpijl ook nog een erg leuk geschreven berichtje op de factuur. Heel verrassend en leuk

Goede service en aandacht voor de klant

Het horloge was op tijd binnen en prachtig ingepakt. Top!

Super blij met de gepersonaliseerde armband!

Zeer positief. Snel verzonden en mooie armband!

Gouden ketting met hanger

Ik heb voor mijn vrouw een gouden ketting met een boedha besteld . Ze is er erg blij mee.

Prima en snelle bezorging

Armbandje met naam mooi gegraveerd. Armbandje was feestelijk ingepakt. Armbandje was snel geleverd.

Prima.

Goede service. Goede kwaliteit

schitterend!

snelle en correcte levering van een prachtig juweel in een mooie geschenkverpakking,toppie

Zeer prettig

Snelle levering! Leuk ingepakt! Prettig e-mail contact.

Prima ervaringen en horloge werd snel geleverd.

Ik heb een horloge besteld. Dit ging gemakkelijk en op de site was de bestelinformatie makkelijk te vinden. Ook is het horloge heel snel verstuurd, waardoor het ook snel geleverd is. Het horloge was zeer netjes verpakt. Het was ook een cadeautje en het werd door de ontvanger als heel speciaal ervaren. Ik las pas achteraf dat we ook de polsmaat hebben kunnen doorgeven en dan zou het horloge op maat gemaakt worden. Dit zou eventueel duidelijker in het bestelproces aangegeven kunnen worden bij het bestellen van het horloge, maar ik had dat zelf ook beter kunnen uitzoeken van tevoren.

Prima begeleiding en levering

Prima online winkel die zeggen wat doen en doen wat ze zeggen

Door omstandigheden betreffende mijn gezondheid, ben ik mijn zegelring verloren,de ring die uw bedrijf mij geleverd heeft is een mooie vervanger.

Mooie oorbellen en goede prijs

O ja : elders niet leverbaar!

Snelle levering en mooi verpakt

Snel geleverd, leuk verpakt en een persoonlijk berichtje op de pakbon. Ook het apart inpakken van items was geen probleem. Zeker een aanrader en als ik nog eens iets nodig heb ik dit zeker de eerste plek waar ik ga kijken.

Mooie producten en snel ontvangen

Uitgebreide keuze sieraden en goed geprijsd. Mooi ingepakt en snel ontvangen.

45 Hilvertshof

Hilversum 1211 ER