Makkelijk en duidelijk!

Vlotte levering goede kwaliteit.

Alles naar wens

Alles snel een naar wens!

Supersnel binnen

Na bestelling het horloge binnen 2 dagen binnen in leuke cadeauverpakking en nog een leuke geschreven persoonlijke boodschap erbij.

Leuke webshop met veel keuze aan artikelen

Goede levering, alles verliep goed. Duidelijke beschrijving over verzending en retourneren.

Zeer tevreden en snelle levering

Uitstekend geregeld

Nadat ik het besteld had gelijk een bevestiging met de mail. Het pakje was er met een paar dagen en super mooi ingepakt en een leuk zinnetje erbij van veel plezier met geven. Afgelopen weekend was onze kleindochter jarig en ze was ontzettend blij met haar ringetje

Snelle levering en goed service

Op de factuur is er met hand bij geschreven "veel oleziemet het geven". Geweldig dat ze de moeite hebben genomen om daar iets persoonlijk op te schrijven.

Snel geleverd en prachtig product. Dik tevreden dus.

Snel geleverd en prachtig product. Dik tevrede

Persoonlijke aanpak, zeer gewaardeerd

Het bestelde juweel werd snel bezorgd en was mooi ingepakt. Dat het ingepakt was, was een verassing omdat ik dat niet gevraagd had. De persoonlijke notitie in het verzendoosje maakte het helemaal af. Erg leuk en gewaardeerd.

Prettig online winkelen.

Heb nu 3 x iets besteld bij Treasure en steeds viel het bestelde volledig in de smaak ( bij mijzelf) Zal zéker een volgend keer daar weer kijken en bestellen! Ook het punten sparen is een aardige bijkomstigheid

Voor de 2de x besteld en alles weer perfect verlopen

Super mooi verpakt met een leuk briefje erbij waarbij ons heel veel plezier werd gewenst. Het product zelf is erg mooi!

Prachtige sieraden en erg mooi ingepakt.

3 Prachtige gouden colliers met een V. Opgehaald in de winkel. Heel erg mooi ingepakt. Prachtige cadeaus om te geven of om te krijgen.

Naar tevredenheid geleverd

Mooie zilveren hanger besteld, keurig als een cadeautje verpakt met persoonlijk bericht op de rekening . Hanger was helemaal zoals ik die wilde .

Lovely!

Goed kwaliteit, prachtig ingepakt en snel geleverd. I will order again in the future. Wonderful store and beautiful jewellery.

Wederom perfecte ervaring

Fijn digitaal winkelen, makkelijk bestellen en goede prijs kwaliteit. Uitstekende service, afspraken worden nagekomen. Gevraagde wordt geleverd. Aanrader!

Uitstekende service

Conform leverdatum afgeleverd, netje verpakt in cadeaupapier en een persoonlijk briefje erbij om me veel plezier met mijn aankoop te wensen

snel geleverd , leuk ingepakt

prettig geregeld snel bezorgd

Het bestelde product werd snel en mooi verpakt geleverd. Overzichtelijke website, vriendelijke communicatie.

makkelijk bestellen, info was goed, snel geleverd

zie boven

Vlotte levering van het bestelde product

Horloge op zonne-energie was al opgeladen. Met juiste tijd en datum al ingesteld. Super gedaan.

Uitstekende service

Ik had een te korte ketting gekocht en deze werd zonder gedoe gewoon gewisseld met een kleine bijbetaling

Topservice

Leuke medewerkers, die iets persoonlijks toevoegen aan je bestelling

Vlotte en verzorgde on-line levering.

Na de levering prima in-shop service om schakel armband op maat te maken.

45 Hilvertshof

Hilversum 1211 ER