Super mooi armband

Snelle service, mooi baby armbandje gekocht

met zorg en mooi verpakt ontvangen

met zorg en mooi verpakt ontvangen

Servicegericht, netjes en snel

Website is vriendelijk en makkelijk in gebruik. En het pakje was prachtig ingepakt, een mooi cadeau!! Ik had ook een vraag gesteld via de mail, en ik werd binnen een uur hierover terug gebeld. Dat vond ik zo prettig! In de toekomst zal ik hier zeker weer een bestelling doen.

heel goed

snelle bezorging, mooi verpakt, artikel voldeed helemaal aan mijn verwachtingen

Snel en goede levering

Artikel werd snel geleverd en was exact zoals omschreven.

Horlogeband kapot gemaakt bij verwisselen

Zeer slecht behandeld door manager van deze filiaal, horloge is beschadigd tijdens verwisselen van een band maar dat mag ik maar zelf oplossen via horloge maker. Kreeg niet eens een excuus en geen gedag bij vertrek. Triest om zo als klant behandeld te worden!

Eenvoudig om te bestellen op de site. Snelle levering. Mooi ingepakt en perfecte uitvoering.

Waaauw

Van het moment dat ik de doos opendeed was ik helemaal verkocht aan de leuke verpakking!!! Spijtig genoeg was het een cadeautje voor mijn baby'tje dus zij had er niks aan maar als ik een bestel voor als ze wat ouder is weet ik wel dat het een super leuke verpakking is. Het armbandje is groot genoeg voor een baby'tje van 3 maand en het is heel mooi gegraveerd.

Perfekt

Zoals gevraagd

Prachtige ring

Snelle levering,prachtige ring zoals op foto, alleen jammer dat hij te groot was en dat je €50,- bij moet betalen om hem op maat te maken. Daarom maar te groot gehouden,te mooi en blij om terug te sturen.

Mooi

Super mooi gedaan! Bandje past perfect

Zeer goed!

Heel goede service en mooi gedaan

Treasure Juwelier geeft met elk sieraad een mooie belevenis mee voor de gever en de ontvanger

Altijd een gevoel welkom te zijn, zonder dat ik iets verplicht ben. Goed advies en hartelijkheid. En als je iets koopt, wordt het prachtig verpakt. Hele snelle internet service. Kortom betrouwbare, goed gesorteerde winkel en je vertrekt er online of in Hilversum altijd met 'goede zin'.

Mooie oorbellen!

Snel bezorgd, mooi verpakt en met een leuke persoonlijke bootschap

Geweldig!

Ik heb een gouden ketting gekocht met het initiaal van mijn dochter aan! In het echt wat kleiner dan op de foto maar zeker even mooi! Ik dacht eerst dat de ketting snel zou breken aangezien deze best wel dun is! Maar blijkt heel stevig te zijn! 10/10 ik koop hier zeker meer!

mijn ervaring met Treasure is goed.

Al verschillende keren heb ik bij Treasure artikelen gekocht en deze bevallen mij goed. Het spaarsysteem is een leuke bijkomstigheid. De verzending is netjes en de artikelen worden leuk ingepakt, een klein feestje.

Aanrader

Product voldoet aan alle verwachtingen. Leuk, dat de verkoper ook nog een persoonlijk boodschap heeft achtergelaten op de leverbon.

Smartwatch besteld voor mijn vriendin….zonder vragen kwam het netjes op tijd mooi ingepakt met een vriendelijk persoonlijk briefje.

De oorbellen zijn voor onze kleindochter die 27 Augustus 9 jaar wordt, de mooie verpakking en het hand geschreven briefje maken het persoonlijk, dat is een mooi pluspunt! We kunnen niet wachten tot ze de oorbellen ziet, zal superblij zijn!

Netjes ingepakt pakje en snelle service en persoonlijk bedankje v treasure vd aankoop

Heel goed!

Snelle levering en mooi ingepakt! Mooie sieraden voor een goeie prijs! Zeer tevreden.

Mooie gravering met hele snelle verzending!

Ik wilde een ring laten graveren, online ging er iets mis toen heb ik een mail gestuurd of het alsnog kon. Zeer snel erna een mail terug! Ring snel ontvangen met hele mooie gravering erin! Echt heel blij met de snelle verzending en niet te vergeten goede prijs!

topservice

zeer snelle levering , prachtig ingepakt ,goede kwaliteit .dik tevreden

Werden ook in de winkel fijn geholpen en hebben de armband d one lijn besteld zou eind van de maand pas komen maar kwam verleden week al binnen

Horloge mooi ingepakt als cadeau

Webwinkel met ruime keuze in mooie horloges. Snel geleverd, gegraveerd. Keurig ingepakt zodat de strik van het cadeau niet wordt geplet, handgeschreven kaartje erbij, top! Nog niet geopend: dat kan pas op 17 augustus.

45 Hilvertshof

Hilversum 1211 ER