Bestelling verliep soepel. Goede website . Bezorging duurde wat langer, maar dat lag waarschijnlijk aan PostNL. Keurig verpakt in een leuke cadeauverpakking. Mijn vrouw is zeer in haar nopjes met de oorbellen.
Fijn om te lezen Ko dat we je goed hebben kunnen helpen bij het vinden van een mooi paar oorbellen voor je vrouw. Dank voor de review! Vriendelijke groet, Tessa Klantenservice Treasure Juwelier
Bestelling was snel binnen en het bedeltje is erg mooi van kwaliteit.
Dankjewel Esma! Fijn dat je het bestelde sieraad zo waardeert! Veel plezier met het bedeltje! Vriendelijke groet, Tessa Klantenservice Treasure Juwelier
Echt mooi
Dank Sandra voor je 10! Super dat we je helemaal tevreden hebben kunnen maken! Vriendelijke groet, Tessa Klantenservice Treasure Juwelier
Voor een online shop is de klantervaring sterk afhankelijk van de zwakste schakel in de keten. Dat was in dit geval Post NL. Bestelling van Treasure keurig op tijd afgehandeld en gecommuniceerd. Echter: de bezorging was uiteindelijk 2 dagen later dan beloofd/nodig. De klantenservice van Treasure naar aanleiding van vertraging, kon veel beter.
Bedankt voor de feedback René. Wat vervelend te vernemen dat de bezorging vertraging had opgelopen. We zijn aan het nagaan wat we beter kunnen doen in de communicatie in dit soort situaties. We wensen je alsnog veel draagplezier! Vriendelijke groet, Tessa Klantenservice Treasure Juwelier
Voor de eerste keer daar iets besteld Voor me vrouw .was zeer netje ingepakt en leuk om te geven zo als cadeau. En goed op de hoogte gehouden wanneer het verzonden is met tracé en track code
Wat fijn Fred dat je je vrouw hebt kunnen verrassen met iets moois uit onze webshop! Hopelijk tot snel weer! Vriendelijke groet, Tessa Klantenservice Treasure Juwelier
Onze bestelling werd heel snel en met heel veel zorgvuldigheid aangepakt . We werden gecontacteerd door een vriendelijke dame met een vraag over de gravering.
Dankjewel voor je mooie review Carine. Fijn dat we mee mochten denken over je bestelling en mooi dat je zo blij bent met onze service. We helpen je graag weer in de toekomst! Veel plezier met de bijzondere Seiko 5 Sports! Vriendelijke groet, Tessa Klantenservice Treasure Juwelier
Alles prima
Bedankt voor je review en aanbeveling Jessica! We hopen dat het gekozen paar oorringen jaren van draagplezier mag geven! Vriendelijke groet, Tessa Klantenservice Treasure Juwelier
Zeer tevreden met mijn aankoop bij deze juwelier! Ik heb een armband gekocht en deze laten graveren. Helaas was er een kleine typefout, maar ze boden meteen aan om het te corrigeren. Uitstekende klantenservice en ik ben erg blij met zowel de service als de armband zelf.
Wat fijn dat je onze hulp waardeert Steliana. Wij zijn blij dat we je hebben kunnen helpen bij personaliseren van de schitterende zilveren slavenarmband! Super dank voor je review! Vriendelijke groet, Tessa Klantenservice Treasure Juwelier
Mooie oorbellen, zoals getoond, gekocht. En ook binnen gekregen in mooie verpakking. Dank jullie wel Treasure.
Graag gedaan Ralph! Jij bedankt voor je bestelling en mooie review. Blij dat we je helemaal tevreden hebben kunnen maken met onze persoonlijke service! Wij wensen je veel plezier met de bestelde oorbellen! Vriendelijke groet, Tessa Klantenservice Treasure Juwelier
Bij mijn bestelling een persoonlijk handgeschreven bericht ontvangen. Leuk bedacht van jullie, daarom van mij een dikke 10.
Beste Osman, je maakt ons blij met je positieve feedback! Veel plezier met de gouden oorknopjes en bedankt voor je review! Vriendelijke groet, Tessa Klantenservice Treasure Juwelier
Wat fijn Nassim, dat alles naar wens was. Hopelijk was je vrouw blij met dit fraaie horloge als cadeau! We wensen haar veel draagplezier. Dank voor je bestelling en review! Vriendelijke groet, Tessa Klantenservice Treasure Juwelier
Mijn mening is als volgt, ik ben erg blij met deze mooie winkel . Ik kan helaas zelf niet komen , maar de artikelen die ik bestel zijn altijd mooi en zitten in een prachtige verpakking. Dank u , u verdient de 5 sterren .⭐️
Dankjewel Mary voor je mooie beoordeling. Fijn dat je al zo vaak bij ons hebt besteld en dat je zo blij bent met onze service! Dat waarderen wij ook met vijf sterren ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️. Veel plezier met de mooie Mart Visser ring. Vriendelijke groet, Tessa Klantenservice Treasure Juwelier
Aanrader!
Wat fijn Lisette dat wij je hebben kunnen helpen! Daar worden wij ook weer blij van! Bedankt voor je bestelling en review! Veel plezier met je armband! Vriendelijke groet, Tessa Klantenservice Treasure Juwelier
Prima verzorgd
Veel dank Jack voor je review en de aanbeveling. Hopelijk is je mooie cadeau goed in de smaak gevallen. Fijn om te lezen dat je tevreden over ons bent! Vriendelijke groet, Tessa Klantenservice Treasure Juwelier
Ik heb Treasure juweliers snel kunnen vinden toen ik zocht naar bepaalde oorbellen. Vervolgens kon ik op de overzichtelijke productpaginas de informatie vinden die ik wilde weten. Makkelijk zoeken zo!
Wat leuk om te lezen Levy. Fijn dat onze website je zo goed is bevallen! We zien je graag terug waarbij je nu bovendien gebruik kunt maken van de gespaarde bonuspunten. Bedankt voor je bestelling en review! Vriendelijke groet, Tessa Klantenservice Treasure Juwelier
Snelle levering en erg leuk kaartje. Ring past goed.
Dank voor je enthousiaste review Nikki! Wat leuk om te lezen dat de ring met leuke gravure goed past! Vriendelijke groet, Tessa Klantenservice Treasure Juwelier
De ringen zijn erg mooi. Echter ik ben een van de ringen meerdere keren bijna verloren, omdat deze te makkelijk losklikt.
Dankjewel voor je review Sigrid. Fijn dat je geniet van de schoonheid van je titanium oorringen. Wat vervelend te horen dat ze echter gemakkelijk losraken. Je kunt altijd contact met ons opnemen. Dan kunnen we kijken of het probleem te verhelpen is. Er zit immers gerantie op. Langskomen in de winkel mag natuurlijk ook, maar dat ligt gezien de afstand tussen Zenenaar en Hilversum wellicht minder voor de hand. Wij wensen je desondanks natuurlijk toch heel veel draagplezier! Vriendelijke groet, Tessa Klantenservice Treasure Juwelier
alles zeer vlot verlopen
Bedankt Daniel voor de fraaie beoordeling van je bestelling bij ons. Mooi dat je onze service zo waardeert en dat alles vlot is gegaan. Heel fijn om te vernemen! Heel veel plezier met je prachtige nieuwe Garmin! Vriendelijke groet, Tessa Klantenservice Treasure Juwelier
Ik heb een hele mooie ring gekocht. Helaas was die te klein. Maar geen probleem ik kon de ring makkelijk omruilen voor een grotere maat. De ring was heel mooi verpakt en er zat een leuk briefje bij.
Beste Alice, jij hebt zeker een hele mooie ring aangeschaft! Dank voor je positieve feedback over onze service! Wat fijn dat wij je hebben kunnen helpen en wie weet tot snel! Heel veel draagplezier met je ring! Vriendelijke groet, Tessa Klantenservice Treasure Juwelier
Super service! Mijn kortingscode werkte niet en na telefonisch contact is dit perfect opgelost. De levering was perfect (mooi ingepakt) en tijdig. Al met al ben ik super tevreden of zowel de service als het artikel wat ik besteld heb.
Mooi dat we je hebben kunnen helpen met het fantastische Garmin horloge Monique! Fijn dat onze service je goed is bevallen. Dank voor je bestelling en review en veel draagplezier van je nieuwe polssieraad! Vriendelijke groet, Tessa Klantenservice Treasure Juwelier
Heel er tevreden
Ontzettend fijn Gerard, dat je zo tevreden bent. Hopelijk zijn de oorringen in de smaak gevallen! Dankjewel voor je online review. Vriendelijke groet, Tessa Klantenservice Treasure Juwelier
Fijn geholpen, leuk ingepakt.
Hartstikke graag gedaan Monique! Mooi dat we je goed hebben kunnen helpen. Bedankt voor je aardige woorden en aanbeveling! En veel draagplezier van je mooie oorknopjes. Vriendelijke groet, Tessa Klantenservice Treasure Juwelier
Aanrader
Fijn Rene dat je voor ons hebt gekozen voor je bestelling! Fijn dat onze service je zo goed is bevallen. Bedankt voor je review en je complimenten. En veel plezier met je stoere Mudmaster! Vriendelijke groet, Tessa Klantenservice Treasure Juwelier
Mooie kwaliteits horloge
Hoi Kim, wat leuk dat wij je blij hebben gemaakt! Heel graag gedaan. Wij wensen je veel draagplezier met het Jacques du Manoir horloge. Dank voor je bestelling en mooie review! Vriendelijke groet, Tessa Klantenservice Treasure Juwelier
Snelle levering. Mooi ingepakt. En per armbandje aangegeven welk waar in zat. Blij mee.
Beste Jheanny, dankjewel voor je bestelling en review. Mooi dat je zo'n goed gevoel hebt overgehouden aan onze service. Daar zijn we voor en van jouw reactie worden wij ook weer blij! Vriendelijke groet, Tessa Klantenservice Treasure Juwelier
45 Hilvertshof
Hilversum 1211 ER