tot nu toe heel goed

Heb het cadeau op voorhand besteld - nog niet gegeven en het is beeldschoon ingepakt. Bestelprocedure ging helemaal goed

Heel goede service.

Na het bestellen wist ik niet wanneer het geleverd zou worden.Nu heb ik een mailgestuurd naar de klantenservice en krreg te horen dat het de volgende dag geleverd zou worden.En ja de volgende dag werdt het pakketje met de post bezorgt.Heel netjes als cadeau verpakt. Ik was hierdoor blij verrast en ga hier vast nog eens vaker bestellen.

Mooie sieraden.... een cadeautje voor jezelf!

Mooie keuze, snelle levering, fijn cadeautje om te krijgen.

Ook online een super goede service

Ik wilde online een (voor mij) duur Seiko horloge bestellen voor mijn man en was een beetje terughoudend daarom heb ik contact opgenomen via messenger en ik kreeg direct een geruststellend antwoord; ook online dezelfde service en garantie! Ik heb het horloge besteld, het is prachtig en ook heel netjes gegraveerd. Binnen 3 dagen geleverd met een feestelijk papiertje en strik erom.. Ik ga hier iemand heel blij mee maken.

Goede service en zeermooie juwelen

Oorbellen besteld, snel bezorgd en waren net zo mooi als op de foto

Mooie armband, prachtig verpakt, een aanrader om hier iets moois te kopen! Een zeer tevreden klant.

Snelle levering, vriendelijk & goede service, TOP !

Mijn vrouw super blij gemaakt met de aankoop bij 'Treasure Juwelier'. Kado was heel mooi verpakt met een lief handgeschreven gebaar van personeel. Top !

Goed op de hoogte gehouden. Uiteindelijk snel geleverd.

Kreeg netjes een mail dat de graveer machine kapot was dus dat het iets langer kon duren. Uiteindelijk 2 dagen na uiteindelijk leverdatum horloge alsnog ontvangen. Ingepakt en persoonlijk berichtje. Super service!

Erg vriendelijk, mooi ingepakt en snel. Kortom zeer tevreden.

Erg vriendelijk, mooi ingepakt en snel. Kortom zeer tevreden.

Uitstekend!

Ik had een baby armband besteld voor mijn nichtje, maar kon helaas niet op de website haar naam laten graveren. Dag erna werd ik gebeld door een medewerker van Treasure Juwelier die het aanbood te doen als service. Vond het super lieffff :)

Niets te klagen

Goede prijs kwaliteit verhouding. Snelle levering.

Ring is exact hetzelfde als de foto! Heel mooi gegraveerd, ziet er top uit<3

Fijne webshop en snelle levering

Het zoeken op de website is snel en overzichtelijk. Na bestelling ban een gegraveerd sieraad kreeg ik snel een bericht over de verwachte levertijd. Pakket was inderdaad op tijd verzonden en was netjes verpakt.

top en snelle service

Uitstekende service

Vriendelijk, uitstekende en snelle service

In één woord uitstekend

Snelle, juiste levering, feestelijk verpakt, helemaal tevreden!

Super service

Door mijn eigen fout vergeten om iets door te geven om te graveren dus had ik een berichtje gestuurd naar klantenservice,ik werd snel teruggebeld en de vergeten gravure werd alsnog gedaan..ik ben erg blij met het resultaat en nog blijer met de super service... Dus nogmaals super bedankt,namens een trotse oma

Ketting te kort, moeten betalen voor retour maar goed geholpen

Mooie sieraden en netjes geholpen. Ketting was iets te kort dus omgeruild voor een andere, duurdere ketting. Helaas wel 5 euro retourkosten moeten betalen bij een bestellen van bijna 300 euro.

Top juwelier

Snel geleverd, heel mooi verpakt. Kwaliteit is top :) hier ga ik vaker een bestelling doen.

Snelle levering en mooie verpakking

Heel tevreden

Als ik wat nodig heb zal ik zeker bij jullie bestellen

Jammer van de communicatie

Op zich ging alles heel erg goed. Echter heb ik veel langer op mijn bestelling moeten wachten omdat er een communicatie fout intern was. Zo heb ik het cadeau aan mijn vriend te laat kunnen geven. Eens het verzonden was ging het vlot en de verpakking was een leuke extra!

Prima website, keurig geleverd.

Sierraad was netjes en mooi ingepakt met een persoonlijke noot! Aanrader.

Uitstekend!

Ik heb aangegeven dat het een cadeautje was. Ze hebben de armband netjes ingepakt en opgestuurd. Bedankt!

45 Hilvertshof

Hilversum 1211 ER