Fantastiche service !

Heel blij met de oorbellen en de service.

Was allemaal goed aangegeven op de webshop, snelle levering en ook nog eens super leuk ingepakt en netjes een handgeschreven bericht dat zie je niet vaak meer top.

Snelle levering en leuk verpakt, echt een kadootje !

Super snelle levering

Mooi sieraad van goede kwaliteit, ben er heel blij en ook nog eens een snelle levering.

Top. Snel geleverd en mooi gegraveerd en prachtig ingepakt

Heel goed. Genoeg keuze op de website en daarom makkelijk bestellen. Scheelt bellen, afspraak maken en hopen dat ze hebben wat je zoekt.

fijne winkel veel keus

Erg veel keuze qua sierraden. snelle verzending en heel mooi verpakt.

Keurige levering, schappelijke prijs

Na bestelling, een keurige snelle levering. Netjes ingepakt en ook tijd en datum stonden al goed. Zeer tevreden met aankoop.

Super mooi

Hele mooie producten Snelle levering

Bevalt goed, verkleurt niet

Super snelle bezorging netjes verpakt

Mooie armband voor mijn kleinkind

Super mooie armbanden

Hele mooie armbanden, goede prijs/kwaliteit verhouding en verheug me op m’n vervolgaankoop!

Snel en correct

Goed kwaliteit van bestelde goederen. Snel en veilig geleverd. Filip

Bestelling snel geregeld met ook een snelle levering

Een horloge gekocht voor mijn partner. Snel verzonden en een persoonlijk berichtje er in wat het helemaal leuk maakt!

Top product

2 armbandjes besteld voor mijn dochters echt top kwaliteit

Goede nette zaak

Snelle bevestiging Snel in behandeling Netjes ingepakt en goede kwaliteit.

Snelle keurige levering mooi verpakt

Helemaal prima

Snelle levering, denken mee.

Horloge snel en mooi ingepakt geleverd. Ik werd gebeld dat de de in te graveren tekst mooier uit zou komen met een ander lettertype.

Fijne webshop met een persoonlijke touch. Erg prettig

Snel geleverd, mooi product

Makkelijk besteld, snel geleverd. Erg tevreden over het gegraveerde armbandje, mooie kwaliteit en netjes afgewerkt. Als kers op de taart prachtig ingepakt. De ontvanger was er erg blij mee!

Wij hadden een gouden armbandje voor onze 1e.pas geboren kleindochter gekocht.. mooi gegraveerd en het armbandje was mooi ingepakt en er zat nog een handgeschreven briefje bij met "veel plezier met het geven".. super leuk..

snel en goed verpakt, mooie oorbellen

snel en goed verpakt, mooie oorbellen

Fijne telefonische ervaring gehad

Goed en vakkundig geholpen, ze hebben goed geluisterd wat ik wilde en hebben meegedacht om tot een keuze te komen. Mooie cadeau verpakking waar ik het in thuisbezorgd kreeg.

Alles verliep perfect

Zowel de bestelling, de betaling en de levering verliepen perfect. Ook de kwaliteit van de geleverde producten voldoet aan alle verwachtingen .

45 Hilvertshof

Hilversum 1211 ER